Huippumalli haussa suomi MTV:n Huippumalli haussa -ohjelmassa haettiin karismaattista, persoonallista ja muuntautumiskykyistä tulevaisuuden huippumallia.

MTV:n Huippumalli haussa -ohjelma huipentui 25-vuotiaan Jarrah Kollein voittoon

Ajankohtaista MTV

MTV:n Huippumalli haussa -ohjelmassa haettiin karismaattista, persoonallista ja muuntautumiskykyistä tulevaisuuden huippumallia. Ohjelman voittajaksi valittiin 25-vuotias Jarrah Kollei, jolle kokemus oli mullistava. ”Uskon, että tämä on alku jollekin merkittävälle, jonka eteen olen valmis tekemään töitä”, hän kertoo. 

Huippumalli haussa -ohjelman finaalissa jännitettiin, voittaako Sirkka (vas.), Leevi vai Jarrah. Suomen tämän hetken kuumin suunnittelija Ervin Latimer suunnitteli finalisteille runway-asut. 

MTV:n Huippumalli haussa -ohjelmassa haettiin mallia, jolla on potentiaalia menestyä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Kilpailu oli avoin kaikille hakijoille ja haussa oli karismaattinen, persoonallinen ja muuntautumiskykyinen tulevaisuuden huippumalli.

14 kilpailijan joukosta tänään esitetyn jakson finaalikolmikkoon etenivät JarrahLeevi ja Sirkka. Voittajaksi valittiin 25-vuotias espoolainen Jarrah Kollei, joka pääsee tähdittämään Zalandon kampanjaa, joka toteutetaan yhteistyössä Vogue Scandinavian kanssa.

jarrah.jpg

Voitto merkitsee minulle itseni ja omien epäilyksieni voittamista ja sen näyttämistä, että omien unelmien tavoittelu on aina arvokasta. Toivon, että voin inspiroida kaikkia ihmisiä olemaan pelottomasti omia itsejään, tavoittelemaan unelmiaan ja arvostamaan jokaisen uniikkiutta rikkautena”, Jarrah kertoo.

Jarrahin mielestä Huippumalli Haussa -ohjelma oli kokemuksena ainutlaatuinen, opettavainen ja arvokas.

”Koen, että kehityin rutkasti mallin työssä, tutustuin ja ystävystyin uusien ihanien ihmisten kanssa sekä verkostoiduin alan toimijoiden kanssa. Olen kokemuksesta erittäin kiitollinen ja innoissani siitä, että pääsen aloittamaan urani kunnolla”, hän jatkaa.

Jarrah kertoo innostuneensa mallin työstä jo pienenä katsoessaan Huippumalli Haussa -sarjaa – ja kävelleensä tuolloin varpaillaan edestakaisin kuvitellen olevansa taianomaisen lumoava runway-malli. 16-vuotiaana Jarrah scoutattiin erään mallitoimiston toimesta, mutta hän ei tiennyt voivansa yhdistää sanomansa yhdenvertaisuudesta sekä mallin uran, joten hän päätti keskittyä ensimmäiseen.

”Pari vuotta sitten aloin kokea, että olin aktiivisesti yrittänyt painaa unelmaani piiloon, enkä kokenut, että sain tehdä sitä mihin koen paloa. Aloin tekemään freelance-mallin töitä ja minusta oltiin kiinnostuneita myös ulkomaisissa mallitoimistoissa. Päätin hakea kisaan, jotta kehittyisin mallina, näkisin mihin minusta todella on ja toteuttaisin lapsuuden unelmani ohjelmaan osallistumisesta. Pääsen nyt soveltamaan oppeja, joita kisassa sain sekä kehittymään aivan uudelle tasolle. Uskon, että tämä on alku jollekin merkittävälle, jonka eteen olen valmis tekemään töitä”, Jarrah kertoo.

Veronica Verhon juontaman ohjelman finaalituomaristossa istuivat kilpailijoiden mentorina ja päätuomarina läpi kauden toiminut kansainvälinen huippumalli ja Suomen Huippumalli haussa -ohjelman kolmannella kaudella itse kilpaillut Saara Sihvonen sekä vakituomarit Viivi Huuska ja Juha Mustonen.

Lähde: MTV
Kuvat: MTV


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan ja muuta

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Tagged

Vastaa