Masked Singer Suomi, kausi 4, jakso 12, Musta-Lammas, Lenni-Kalle Taipale

Musta-Lammas vei Masked Singer Suomen voiton – ”Jännitti antaa oman raakkumisen kuulua”

Ajankohtaista MTV

Masked Singer Suomen neljäs tuotantokausi sai yllätystentäyteisen lopun, kun kolme viimeistä hahmoa paljasti henkilöllisyytensä ja Musta-Lammas kruunattiin kauden voittajaksi. Musta-Lammas paljastui finaalissa muusikko Lenni-Kalle Taipaleeksi.

Musta-Lammas voitti Masked Singer Suomen!

Masked Singer Suomen finaalilähetys kruunasi upean kauden lauantai-iltana MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Viihdeohjelman voittajaksi yleisön äänillä ylsi kesken kauden mukaan hypännyt niin kutsuttu villikortti-hahmo, Musta-Lammas.

Ohjelman juonsi tuoreella kaudella Ile Uusivuori ja hahmoja arvaili etsivänelikko Janne Kataja, Jenni Kokander, Maria Veitola sekä Christoffer Strandberg.

Mustan-Lampaan sisältä paljastui muusikko, pianistina parhaiten tunnettu Lenni-Kalle Taipale. Etsivänelikko ei arvannut Mustan-Lampaan oikeaa identiteettiä, vaan veikkasivat hänen olevan Kari Ketonen, Jussi 69 tai Joonas Nordman.

Kolmannelle sijalle yleisö äänesti monipuolisen taiturin kaikilla mausteilla, eli Hodarin. Hodari esitti finaalissa aistikkaan Lady Marmelade -kappaleen, ja kauden aikana häneltä kuultiin popin lisäksi myös iskelmää ja oopperaa.

masked_singer_suomi_s4_eps12_mustalammas_hodari_orkki_01_kuvaaja_saku_tiainen.jpg
Musta-Lammas, Hodari ja Örkki esittivät finaalissa yhteiskappaleen.

Nakkisämpylän sisältä paljastui finaalissa laulaja Nelli Matula. Kaikki neljä etsivää olivat päässeet kauden aikana kuultujen vihjeiden ja äänen perusteella jäljille hänen henkilöllisyydestään.

Hopeasijan nappasi puolestaan resuinen symppis, Örkki. Örkin resuisen hahmon sisältä paljastui laulaja Tuure Boelius. Kaikki etsivät veikkasivat häntä popilmiö Antti Tuiskuksi, ja leuat loksahtivat etsivillä auki kun Örkin oikea henkilöllisyys paljastui.

”Kivointa ikinä”

Voittajaksi kruunattu Taipale hehkuttaa kokemuksen olleen vailla vertaa, unohtumaton juttu.

”Tämä oli kivointa ikinä! Oli niin kreisiä laulaa soolona käytännössä ensimmäistä kertaa. En ole studiossa laulanut koskaan, joten jännitti kyllä kovasti antaa oman raakkumisen kuulua. Iso kiitos musatuottaja Janne Huttuselle, joka tuotti mun lauluja ja sanoi juuri hyviä ja oleellisia pointteja”, pianisti sanoo.

”Toinen ihan uusi puoli oli pitää mikrofonia suun edessä ja larpata rokkistaraa. Ja samalla yrittää tulkita Reija Wäreen kekseliäitä koreografioita lähes mitään näkemättä kuumassa puvussa.”

Asussa esiintyminen olikin ohjelman teossa ehdottomasti haastavinta.

”Jouduin laskemaan askeleet valmiiksi, etten tipu lavalta. Lisäksi en aina ollut varma, miten päin lavalla olin. Lisäksi hiki valui aivan järkyttävän paljon”, pianisti naurahtaa.

No entäs se klassinen kysymys: miltä nyt tuntuu?

”En osaa pukea sitä sanoiksi. Häkellyttävältä. Ehkä se nyt alkaa konkretisoitua, kun jengi tietää. Olen pitänyt tämän hyvin, hyvin salassa!”

Masked Singer Suomen 4. tuotantokauden aiemmin paljastuneet hahmot olivat Kari Aihinen (Kaappikello), Sami Sykkö (Sammakko), Niina Lahtinen (Fikkari), Eino Grön (Ritari), Janina Fry (Timantti), Miitta Sorvali (Ukkonen), Viki Eerikkilä ja Köpi Kallio (Kruuna ja Klaava) Tuija Pehkonen (Siili), Köpi Kallio (Sarvikuono), Chachi Hildén (Party Animal) ja Janne Ahonen (Banaani).

Ohjelman MTV:lle tuotti FremantleMedia Finland.


Muita aiheita muualta

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroa.

Elämä siirtyy kokoajan kohti digitaalisuutta

Oletko miettinyt hankkivasi pelitietokonetta, älypuhelinta tai vaikka älykelloa naiselle? Esimerkiksi älykello naiselle voisi olla hyvä tapa seurata hänen sykettä päivän mittaan. Monissa älykelloissa on kattava valikoima eri ominaisuuksia, joita löytyy eri mallien kalloista. Monilla älykelloilla voi seurata unenlaatua sekä nukuttua aikaa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa