Arvostelussa Viaplayn uusi tanskalainen sarja: Elvira

Ajankohtaista Arvostelu Elisa Viihde Viaplay Viaplay

Elvira Gregersen (Sara Klein) on töissä bordellissa, hän on 35-vuotias sinkku, joka myös hoitaa omalla tavallaan pikkuveljeään Sixteniä (Anton Hjejle) ja tämän asioita, pikkuveljellä on omat ongelma huumeiden kanssa, Elvira itse ei käytä huumeita. Hän ei kuitenkaan ole siellä tarjoamassa omia palveluitaan vaan tiskillä. Hänen tehtävänsä on myös siivota, ja yleensäkin hoitaa koko bordellin toimintaa – ”klinikka” on hänen vastuullaan.

Viaplayn uusi Sarja alkaa näytöksellä meren rannalta – joku kuolee, ja samanaikaisesti kaksi henkilöä, jotka ovat linkissä klinikkaan katoavat, toinen on klinikan pomo, ja toinen yksi tytöistä Candy, joka on vuokrannut huoneen klinikalta. Nyt Elviralla on ongelma- häneltä puuttuu kadonneen tytön vuokrarahat, ja rahat pitäisi maksaa hänen pomolleen, jonka taas pitää maksaa uusille klinikan pomoille, jotka ovat juuri tulleet markkinoille Ruotsista, tuoden aivan uudenlaisen tavan johtaa asioita. Ja ellein se vielä olisi tarpeeksi hankalaa, niin väliportaan pomo, jolle Elviran pitäisi rahat maksaa on hänen lapsuudenystävänsä, poliisi Køster (Peter Plaugborg), joka itsekin on aikamoisissa ongelmissa jos hän ei saa rahoja kasaan – liian hulppea elämäntyyli saattaa kostautua tanskalaispoliisille, jonka pitäisi kaiken ohessa vielä ratkaista murha… ja löytää pomonsa.

Elvira ei hyväksy, että Candy vain olisi lähtenyt, hän alkaa tutkia tapausta. Tapahtuma johtaa dramaattisiin seuraamuksiin, odottamattomiin tunteisiin ja havaintoon siitä, että hän saattaa pystyä saavuttamaan enemmän kuin koskaan kuvitteli.

Tämä monikerroksinen draama sijoittuu epätavalliseen ympäristöön, mutta kertoo universaalista valinnasta – joko katsomme, kun elämä menee ohitsemme tai hyppäämme suoraan mukaan. Uusimman tanskalaisen alkuperäistuotantomme katsojat voivat odottaa ainutlaatuista sekoitusta draamaa, huumoria ja toimintaa. Elvira on kiehtova hahmo, jonka sydän on 100% oikeassa paikassa, ja tuntuu hienolta jakaa hänen tarinansa yleisölle ympäri maailmaa.

Filippa Wallestam, NENT Group Chief Content Officer.

On ollut niin jännittävää aloittaa kuvaaminen. Rakastan jokaista minuuttia, jonka saan esittää Elviiraa. Hän on täysin tavallinen epätavanomainen ihminen, kuten sinä ja minä. Hänessä on vikoja ja puutteita, mutta myös valtava sydän ja enemmän voimaa kuin itse tietääkään. Hän todella ansaitsee olla oman sarjansa sankaritar! Itse asiassa rakastan koko alkuperäisten hahmojen galleriaa, jonka show esittelee.

Sara Klein kuvailee tuotantoa

Poliisin, ja varsinkin Køsterin partnerin Dinesenin löytäessä lisää johtolankoja murhasta, alkaa tämä kohtuullisen hidastempoinen tanskalaissarja lunastaa odotuksia. Monen aiemman tanskalaissarjan mukaisesti, tämäkin sarjaa etenee rauhalliseen tahtiin.

Suosittelemme tätä tanskalaispoliisisarjojen ystäville, ja niille jotka hakevat jotain muuta katseltavaa kun poliisien taka-ajoja ja ammuskeluja.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 2 / 5. Arvosteluja: 1

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa