C More jatkaa vahvasti kotimaisten draamasarjojen kotina – uutuussarjan kuvaukset alkaneet

Ajankohtaista Cmore

Katsojien rakastamat C More -alkuperäissarjat Maria Kallio, Hautalehto, Aallonmurtaja ja Kämppiset saavat jatkoa. Loppuvuodesta 2022 julkaistavan Exit Suomen näyttelijät valmistautuvat rooleihinsa ja ensi vuonna ensi-iltansa saavan Poromafian kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Lapissa.

Poromafian kuvaukset käynnissä

Mustan huumorin sävyttämän C More -alkuperäissarjan Poromafian kuvaukset käynnistyivät tammikuussa pääkaupunkiseudulla.

”Olemme juuri siirtyneet Helsingistä Kilpisjärven sykähdyttäviin maisemiin. Kuvaukset jatkuvat kevään aikana muun muassa Norjassa ja Ylläksellä. Olemme todella iloisia, että saimme upean näyttelijäkaartin mukaan tekemään Poromafian vastustamattomista hahmoista todellisia”, kertovat sarjan vastaavat tuottajat Pete Eklund ja Liisa Penttilä-Asikainen Kaiho Republicista.

Poromafian vakuuttavaan näyttelijäkaartiin kuuluvat muun muassa Samuli Edelmann, Mikael Persbrandt, Anna-Maija Tuokko, Rea Mauranen, Aake Kalliala, Tomi Salmela, Kaija Pakarinen, Kaarina Hazard, Tommi Eronen, Ilkka Villi, Antti Reini, Mikko Kouki sekä Paavo Westerberg ja Elias Westerberg. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Mika Kurvinen

Kahdeksanosaisessa mustan huumorin sävyttämässä rikossarjassa keskiöön nousee Pohjolan bisneksiä ja erämaita hallitsevan perheen sisäinen valtataistelu. Perheen matriarkka Brita Nelihanka (Rea Mauranen) jättää jälkeensä perinnön, jolla suvun maat jaetaan tasapuolisesti perheen kesken sekä luovutetaan vääryydellä hankitut maat. Britan jättämä testamentti repii perheen hajalle, kun menneisyyden haudatut salaisuudet nousevat päivänvaloon. Hautajaisiin ilmestyy kaikkien yllätykseksi Sara Poikkipää (Anna-Maija Tuokko), joka on kilpailevan perheen tytär ja yksi testamentin saajista. Nelihankojen vanhin poika Sameli (Samuli Edelmann) vapautuu vankilasta ja ottaa paikkansa perustamansa moottorikelkkakerhon Ahmojen presidenttinä. Sameli nousee isäänsä vastaan ja taisteluun maiden herruudesta. Sameli päättää kääntyä vanhan ystävänsä Staggen (Mikael Persbrandt) puoleen, joka toimii Norjassa jäämeren satamakaupungissa alamaailman johdossa. 


Mikael Persbrandt on yksi C More -alkuperäissarja Poromafian nimekkäistä näyttelijöistä.

”Poromafia on yksi odotetuimmista sarjoistamme. Sarja on herättänyt runsaasti kiinnostusta ulkomaisissa kanavissa ja se tullaan julkaisemaan samanaikaisesti Pohjoismaissa ja Baltiassa. Olen erittäin innoissani ainutlaatuisen sarjan tuotannon etenemisestä”, iloitsee C Moren sisällöistä vastaava draamapäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.

Poromafian C Morelle tuottaa Kaiho Republic ja se julkaistaan vuonna 2023.

Exit Suomen näyttelijät julki!

C More -alkuperäissarjan Exit Suomen kuvaukset alkavat huhtikuussa pääkaupunkiseudulla. Suurta mielenkiintoa jo ennakkoon herättänyt Exit Suomi perustuu norjalaiseen samannimiseen kohusarjaan. Exit Suomen pääjuoni seuraa alkuperäisteosta, mutta sarjaan on haettu suomalaista kulmaa haastattelemalla henkilöitä maamme yritys- ja finanssimaailmasta. 

Sarjan päärooleissa nähdään Olli Rahkonen (Harjunpää, Mieheni vaimo), Max Ovaska (Aallonmurtaja, DikDek – Painajainen majatalossa), Jarkko Niemi (Sunnuntailounas, Modernit miehet) ja Jarkko Lahti (DikDek – Painajainen majatalossa sekäpalkittu parhaan miespääosan Jussilla elokuvasta Hymyilevä mies). Sarjan ohjaa Olli Ilpo Salonen (Pahan väri) ja käsikirjoituksesta vastaavat Tuomas Vimma sekä Matti Koskinen. 

”Katsottuani norjalaisen alkuperäisversion olin melko sanaton. Maailman kylmyys ja moraalin vähyys olivat jotenkin omaa luokkaansa, mutta valitettavasti hyvinkin tunnistettavia. Tunnen kaikki näyttelijänelikon jäsenet jossain määrin ja luulen sen helpottavan laskeutumista tähän maailmaan, jossa raha määrää ja kusipäisyys on hyve”, Olli Rahkonen kuvailee sarjan maailmaa.

”Pidin sarjan alkuperäisversiosta ja odotan innolla kuvausten alkua. Olen viime aikoina tehnyt paljon töitä komedian parissa, joten on tosi siistiä olla osana tällaista tarinaa. Olen myös iloinen porukastamme, josta minulla on vain hyviä kokemuksia”, Jarkko Niemi kuvailee tunnelmiaan.

Exit Suomen tuotannosta vastaa C Morelle Fremantle Finland. Sarja saa ensi-iltansa C Moressa syksyllä 2022.


Elena Leeve ja Leo Sjöman jatkavat Maria Kallio -sarjan tähtinä myös toisella kaudella.

Maria Kallio palaa toiselle kaudelle – mukana uusi hahmo

Suosittu C More -alkuperäissarja Maria Kallio saa jatkoa. Leena Lehtolaisen romaaneihin pohjautuvan dekkarisarjan ensimmäinen kausi oli katsojamenestys. Sarjan toisen tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Uudellamaalla, ja kuvaukset jatkuvat kesään saakka. 

Toisella kaudella Maria Kallio (Elena Leeve) palaa töihin äitiyslomaltaan hänen lapsensa, Iidan, ollessa puolivuotias. Marian palatessa töihin Ström (Carl-Kristian Rundman) on hoitanut Marian äitiyslomasijaisuuden paremmin kuin Maria olisi odottanut. Koivulle (Leo Sjöman) Marian töihin paluu on ristiriitainen. Koivu kokee jäävänsä ulkopuolelle Marian elämän isoista käänteistä ja se sattuu häneen. Marialla on koko ajan ollut toive pitää sekä Koivu että Antti (Markus Järvenpää) elämässään, mutta Koivun rakastuminen Strömin sijaiseksi tulevaan Anu Walliniin saa Marian tuntemaan itsensä ulkopuoliseksi. Kauden aikana suuri tragedia koskettaa koko poliisipiiriä.

”Palaan uteliaana ja innostuneena Maria Kallion rooliin. Hän on kiinnostavassa uudessa elämäntilanteessa, ja se vaikuttaa niin työhön kuin ihmissuhteisiin”, sarjan pääosaan palaava Elena Leeve kertoo.

Elena Leeven, Leo Sjömanin, Markus Järvenpään ja Carl-Kristian Rundmanin lisäksi sarjassa jatkavat Rosa Söderholm, Matleena Kuusniemi, Alex Anton, Petteri Summanen ja Matti Leino. Tutkija Anu Wallinin roolissa nähdään Seidi Haarla (Hytti nro 6). 


Seidi Haarla liittyy sarjaan tutkija Anu Wallinin roolissa.

”Ensimmäisen kauden suosion jälkeen on suuri ilo startata toinen kausi Maria Kallion upean näyttelijä- ja tuotantotiimin kanssa. Espoo lähialueineen muuttuu sarjassa kymmenen jännittävän murhan tapahtumapaikaksi, jotka Maria Kallio tiiminsä kanssa ratkaisee. Maria Kallio elää monelle tuttua elämänvaihetta, jossa samanaikaisesti tapahtuu mielenkiintoisia asioita niin työmaailmassa kuin kotona, jossa uusi perheenjäsen puolivuotias Iida ja avopuoliso odottavat pitkienkin työpäivien jälkeen”, kuvailee sarjan vastaava tuottaja Teea Hyytiä Jarowskij Finlandilta.

Ohjauksesta vastaa Laura Joutsi ja käsikirjoituksesta Eriikka Etholén-Paju. Sarja perustuu Leena Lehtolaisen Maria Kallio -tuotantoon.

Sarjan tuottaa C Morelle Jarowskij Finland. Sarjan toinen kausi saa ensi-iltansa C More -suoratoistopalvelussa vuonna 2023.


Mikko Leppilampi palaa Antti Hautalehdon rooliin.

Hautalehdon tarina jatkuu

Supersuosittu C More -alkuperäissarja Hautalehto: Kylmä syli saa toivottua jatkoa. 

”Suurella ilolla saan luvan julkistaa, että Hautalehdon toinen kausi tulee”, sarjan nimiroolia näyttelevä Mikko Leppilampi iloitsi torstaina 24. helmikuuta julkaistussa C Moren Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka -podcastin jaksossa.

Christian Rönnbackan dekkareihin perustuva Hautalehto: Kylmä syli aloitti joulukuussa C Moressa ennätysluvuin ja nousi kaikkien aikojen katsotuimmaksi C Moren alkuperäissarjaksi. Toinen kausi pohjautuu Hautalehto-dekkarisarjan kolmanteen osaan Rakennus 31. Kauden käsikirjoituksesta vastaa edelliskauden tapaan Veli-Pekka Hänninen. Mikko Leppilampi jatkaa sarjan pääosassa, muut keskeiset näyttelijät julkistetaan myöhemmin.

Hautalehdon toinen kausi nähdään C Moressa vuoden 2023 aikana. Sarjan tuottaa C Morelle Solar Films.


Neloskausi päättää Aaltosen perheen tarinan.

Aallonmurtaja – näe kuinka tarina päättyy

Ylistetty C More -alkuperäissarja Aallonmurtaja jatkuu vielä yhden tuotantokauden verran. C Moren katsotuimpien sarjojen kärjessä paistatelleen rikossaagan neljäs kausi päättää Aaltosen perheen tarinan alamaailman syövereissä. Neljännen kauden kuvaukset alkavat syksyllä 2022. Sarjan pääosissa jatkavat Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Aleksi Kaukamo ja Sara Perhsson. Mukana nähdään myös edelliskaudella vankilamaailmasta tutuksi tulleita hahmoja. 

”Aallonmurtajan viimeisellä kaudella äitien pahat teot kostautuvat tuleville sukupolville. Tuula saa tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä ja pian koko Aaltosten perhe taistelee hengestään”, kuvailee käsikirjoittaja Miira Karhula.

”Tuula Aaltosesta on tullut itselleni rakas hahmo kolmen Aallonmurtaja-kauden aikana. On ollut ilo näytellä Tuulan taisteluita perheensä hyväksi lain tällä ja tuolla puolen. Nyt tuntuu hyvältä, että teemme vielä neljännen ja viimeisen kauden, jotta Aaltosten saaga saadaan päätökseen”, kertoo Maria Ylipää.

Aallonmurtaja on C Moren ensimmäinen alkuperäissarja. Ensimmäinen kausi julkaistiin C Moressa syyskuussa 2017. Sarja nousi heti palvelun katsotuimpien sarjojen kärkeen ja keräsi Kultainen Venla -ehdokkuuksia. Maria Ylipää myös palkittiin Venlalla roolistaan Tuula Aaltosena vuonna 2018.

Sarjan C Morelle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland.


Rakastetut näyttelijät jatkavat Kämppisten toisella kaudella.

Kämppikset jatkaa uudelle kaudelle – mukaan uusia asukkaita

Katsojien rakastama C More -alkuperäissarja Kämppikset saa jatkoa. Sarjan toisella kaudella ovat mukana tutut näyttelijät Pertti Sveholm, Eeva Litmanen, Jukka-Pekka Palo, Sinikka Sokka ja Kiti Kokkonen. Myös nuorempi polvi eli Thelma Siberg, Carlos Orjuela, Pyry Rautiainen, Adela Ogunbor ja Onerva Järvenpää jatkavat sarjassa. Mukaan mahtuu muutamia uusia asukkaita, eli sarjaan on luvassa lisää tähtiä!

Toisen kauden kuvaukset alkavat syyskuussa 2022, ja Kämppikset jatkavat asumistaan jo tutuksi tulleessa hieman rapistuneessa kartanossaan.

”On mahtavaa päästä jatkamaan kämppisläisten elämää nyt kun hahmot ovat meille tekijöille ja katsojille tuttuja. Olemme saaneet loistavaa palautetta kahden eri sukupolven yhteisasumisen kuvaamisesta ja iloksemme sarjalla on seuraajia niin nuorissa kuin vähän vanhemmissakin katsojissa. Käsikirjoittajat juonivat juuri nyt seuraavan kauden tarinalinjoja ja luvassa on lisää rakkautta, kasvukipuja ja komediaa eri elämäntilanteissa muutamaa uutta roolihenkilöä unohtamatta”, paljastaa sarjan tuottaja Riina Hyytiä Dionysos Filmsiltä.

Kolmen sukupolven kimppa-asumisesta kertovan lämminhenkisen Kämppikset-sarjan ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin C Moressa 13. tammikuuta – vielä ennätät hypätä suosikkisarjan käänteisiin mukaan. Sarjan tuottaa C Morelle Dionysos Films. 


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa