Disney+ vai Netflix – Kumpi on näistä se parempi vaihtoehto?

Ajankohtaista

Disney+, Netlifx, Viaplay ja HBO Nordic on kaikki toistensa kovia kilpailijoita suoratoistopalvelujen alalla. Jokaisen hinta vaihtelee ja niin myös sisältö. Toisaalta on hyvä että löytyy sitä valinnanvaraa mutta sitten iskee myös valinnanvaikeus. Se kun ei oikein enää tiedä missä se sisältö on miellyttävää ja missä taas ei.

Pääsääntöisesti jokaisessa yllämainitussa palvelussa on kyllä kaikille miellyttävää katsottavaa. Netflix on näistä se alkuperäinen suoratoistopalvelu joka on lähes synonyymi sen kanssa. Netflix tarjoaa monta alkuperäistä sarjaa joista jokainen on todella suosittu mutta niillä on oma fanikantansa aina. Netflix myös sai lisää huomiota pari vuotta sitten kun pelastivat Lucifer sarjan.

Disney+ taas suurimmaksi osaksi koostuu Disneyn ja Marvelin elokuvista sekä sarjoista. Eli käytännössä sisältö menee sen mukaan mitä Disney itse omistaa. Marvel elokuvien ja sarjojen lisäksi löytyy sieltä myös kaikki Star Wars elokuvat ja sarjat. Disney+ sisältää myös ysärihittejä kuten Buffy the Vampire Slayer ja Angel sarjat.

HBO Nordic/HBO Max tarjoaa paljon DC:n elokuvia, eli käytännössä se on useammallakin tavalla Disneyn kilpailija. Myös sarjat kuten The Walking Dead ja Westworld näkyvät molemmat HBO:n kirjastossa. Huvittavaa sinänsä että nykyään The Walking Dead on myös katsottavissa Disneyn puolelta.

Viaplay on taas niille jotka eivät ole mitään suurkuluttajia ja myös niille jotka pitävät urheilusta. Viaplayn kautta voi siis myös urheilua, rallia ynnä muuta joka on virkistävää vaihtelua.

Se että mikä suoratoistopalvelu on paras on vähän vaikea kysymys. Jokaisesta löytyy yhtä paljon plussaa kuin myös miinusta. Se on enemmänkin kiinni siitä millaista sisältöä kuluttaja haluaa katsoa. Lapsiperheille varmaan parhaimmat on Disney+ sekä Netlfix. HBO on taas ehkä jos kaipaat jotain uutta noiden kahden jälkeen. Viaplay on hyvä vaihtoehto nimenomaan urheilun ystäville.

Eli simppeli vastaus on kaikki on omalla tavallaan paras vaihtoehto ja taas huonoin, riippuen ihan omasta näkökulmasta.

Carnival News koittaa toimittaa teille päivittäin uusia artikkeleita viihteen puolelta, kannattaa siis pysyä kuulolla!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa