Lucifer kausi 6 tulossa ensi kuussa – Mitä ihmettä?

Ajankohtaista

Netflix kirjastossa muutama päivä sitten vastaan tuli oma listani ja huomasin että Lucifer sarjan kuudes kausi on tulossa ihan kohta. Hetken aikaa jouduin miettimään että mitä ihmettä sillä vastahan he julkaisivat toisen puoliskon vitoskaudesta toukokuussa. Lucifer on todella suosittu sarja, tuokin kuulostaa vähättelyltä kun miettii millaisen haloon se sai aikaan kun Fox pudotti sarjan listaltaan.

Sen jälkeen Netflix on ritarillisesti pelastanut sarjan, julkaissut 2 kautta ja nyt tulossa kolmas. Vaikka viides kausi piti olla alunperin viimeinen niin Netflix sekä sarjan tuottajat sopivat vielä kuudennesta.

Okei, toukokuussa kun läpikatsoin koko vitoskauden yhteen putkeen ajattelin että menee vähintään se vuosi ennen kuin kutoskausi tulisi. No, melko väärässä olin ja niin varmaan myös moni muukin. Syyskuun kymmenes päivä tulee seuraavan kauden jaksot.

Toki jännittää että pääsee pian katsomaan uusia jaksoja jälleen mutta sitten myös hieman epäilyttää. Sarjojen tuotanto on yllättävän monimutkaista ja vuoden väli kausilla on melko minimi. Mitäs sitten nyt kun väliaika onkin ollut vain puoli vuotta? Melko vaikea sanoa ennakkoon mutta Lucifer on aina onnistunut jaksoissaan hyvin.

Viime kausi olikin tunteikas ja kauden viimeinen jakso oli eeppinen. Lucifer on jokaikisellä kaudella osannut täydellisesti jättää sarjan oikeaan kohtaan. Parhaimmat ns. ”cliffhangerit” sarjalla ovat olleet kolmannen kauden lopetus ja nyt myös viidennen kauden lopetus. Näiden kahden eri kauden finaalit ovat tietyllä tavalla toistensta peilikuvia, siis ei vikat kohtaukset vaan se mihin jakso nimenomaan loppuu.

Vaikea selittää asia ilman että antaa mitään tärkeitä juonipaljastuksia siispä ehdottomasti suosittelemme katsomaan kyseistä sarjaa jos et ole vielä aloittanut.

Tässä vaiheessa on myös hyvä mainita että myös toinenkin sarja on pian tulossa Netflixiin joka itseasiassa sisältää alkuperäisen Luciferin. Sandman on suosittu vanha DC:n sarjakuva jossa Lucifer vieraili useassakin numerossa. Myöhemmin Lucifer sai pari omaa numeroaan ja nyt siitä onkin tehty Netflix adaptio. Toki sarjakuvien Lucifer ja tv-sarja Luciferin välillä ei ole melkein mitään yhteistä.

Artikkelin teille toi Nettiruutu ja Carnival News.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa