Kevät saapuu Disney+ -palveluun tuoden mukanaan joukon uusia sarjoja ja elokuvia

Ajankohtaista Disney Disney+ Elokuvat Sarjat

Kevät saapuu Disney+ -palveluun tuoden mukanaan joukon uusia sarjoja ja elokuvia. Erityisesti kirjasovitukset ovat nyt ajankohtaisia, kun odotettu Peter Pan ja Leena kertoo uudelleen JM Barrien klassikkotarinan seuraavalle sukupolvelle. Elokuvaa tähdittää Jude Law ikonisessa kapteeni Koukun roolissa. Lisäksi Kathryn Hahn herättää ongelmien ympäröimän neuvopalstan kirjoittajan henkiin Tiny Beautiful Things -sarjassa, joka perustuu Cheryl Strayedin bestseller-kirjaan.

Tiesitkö? 

  • Maan päivää vietetään 22. huhtikuuta. Disney+ juhlistaa Maan päivää tuomalla tilaajien katsottavaksi neliosaisen National Geographic -dokumenttisarjan Secrets of the Elephants, jonka vastaavana tuottajana toimii James Cameron ja kertojaäänenä Natalie Portman.
  • Rennervations-sarjassa Jeremy Renner uudistaa käytöstä poistettuja ajoneuvoja uskomattomiksi luomuksiksi, joista on apua yhteisöissä ympäri maailmaa. Jokaisella rakennusprojektilla on tarkoituksensa. Apuna ovat Anthony Mackie, Vanessa Hudgens, Anil Kapoor ja Sebastián Yatra. Katsottavissa 12. huhtikuuta alkaen.
  • The Pope: Answers: Kymmenen nuorta eri puolilta maailmaa matkustaa Roomaan tapaamaan paavi Franciscusta, tavoitteenaan kertoa hänelle nykynuorten ajatuksista. Heitä odottaa ennennäkemätön ja ainutlaatuinen tapaaminen kasvotusten. Keskustelussa käsitellään nykynuorille tärkeitä asioita, kuten maahanmuutto, seksuaalisuus, sukupuoli-identiteetti ja uskonvapaus.

PETER PAN JA LEENA – ORIGINAL-ELOKUVA

A scene still from Disney’s live-action PETER PAN & WENDY, exclusively on Disney+. Photo courtesy of Disney. © 2023 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Leena Kultanen on nuori tyttö, jota pelottaa lähteä lapsuudenkodistaan. Hän tapaa pojan nimeltä Peter Pan, joka ei suostu kasvamaan aikuiseksi. Yhdessä Leenan veljien ja pienen Helinä-keijun kanssa he matkaavat lumottuun Mikä-mikä-maahan. Siellä Leena kohtaa ilkeän merirosvon, kapteeni Koukun, ja joutuu jännittävään seikkailuun, joka tulee muuttamaan hänen elämänsä. Ensi-ilta vain Disney+ -palvelussa 28. huhtikuuta.

TINY BEAUTIFUL THINGS – ORIGINAL-SARJA

Cheryl Strayedin bestseller-kirjaan perustuva Tiny Beautiful Things kertoo Claresta, jonka avioliitto on hajoamaisillaan, tytär ei juurikaan puhu hänelle ja ura kirjailijana on olematon. Kun ystävä ehdottaa Clarelle neuvopalstan kirjoittajaksi ryhtymistä, tämä ei usko sopivansa työhön lainkaan – vaikka todellisuudessa saattaakin olla kaikkein pätevin vaihtoehto. Katsottavissa 7. huhtikuuta alkaen.

THE GOOD MOTHERS – ORIGINAL-SARJA

Tositarinaan perustuva The Good Mothers kertoo kolmesta naisesta, jotka uskaltavat uhmata ‘Ndranghetan mafiaa: Lea Garofalon tytär Denise, Maria Concetta Cacciola ja Giuseppina Pesce. Naisia auttaa syyttäjä Anna Colace, joka ymmärsi heti Calabriaan saavuttuaan, että ‘Ndranghetan klaanien kaatamiseksi olisi keskityttävä naisiin. Strategia on riskialtis, sillä ‘Ndrangheta on pahamaineinen ja pelätty rautanyrkkinsä sekä salakavalan valtansa vuoksi. The Good Mothers seuraa Denisen, Maria Concetta Cacciolan ja Giuseppina Pescen pyrkimystä vapautua mafian rikollisesta vallasta ja tehdä yhteistyötä viranomaisten kanssa. Kaikki jaksot katsottavissa 5. huhtikuuta alkaen.

SECRETS OF THE ELEPHANTS

Norsut ovat vahvoja, rakastavia ja viisaita, mutta vasta nyt pääsemme avaamaan niiden syvimmät salaisuudet. Niiden strateginen ajattelu, monimutkaiset tunteet ja hienostunut kieli ovat luoneet ainutlaatuisen ja dynaamisen kulttuurin, mikä tekee niistä enemmän kaltaisiamme kuin olisimme koskaan voineet uskoa. Tämä sarja muuttaa lopullisesti kaiken, mitä luulit tietäväsi norsuista. Kaikki jaksot katsottavissa 22. huhtikuuta alkaen.

HETI KATSOTTAVISSA

Kindred, kausi 1
Fleishman Is In Trouble, kausi 1
The Old Man S1, kausi 1
Piin elämä 
The Hardy Boys, kaudet 1-2 
Tell Me Lies, kausi 1
Neropatin päiväkirja 
Percy Jackson: Salamavaras 

TULOSSA MYÖS DISNEY+ -PALVELUUN HUHTIKUUSSA 

5. huhtikuuta
Will Trent, kausi 1
The Pope: Answers 
Moon Girl ja Devil Dinosaur
Spidey ja hänen mahtavat ystävänsä, kausi 2 – jaksot 1-5 katsottavissa 5. huhtikuuta alkaen

12. huhtikuuta
Rennervations, kausi 1 
Single Drunk Female, kausi 2

13. huhtikuuta
Arranged, kausi 1
Best in Bridal, kausi 1
Bride and Prejudice, kausi 1
Broke-Ass Bride, kausi 1

19. huhtikuuta 
How I Met Your Father, kausi 2
True Lies, kausi 1 
Home Improvement (Koti kuntoon), kaudet 1-8 

26. huhtikuuta
Sam-A Saxon, kausi 1
Life in Pieces, kaudet 1-4


Muuta luettavaa muualta

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2 plus -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa ja paljon muuta.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa