Arvostelussa Disney+ ja The Old Man

Ajankohtaista Arvostelu Disney Disney+

Mitä tapahtuu kun eläkkeellä oleva entinen CIA:n agentti saa tietää, että 30 vuotta vanha tapaus aktivoituu, ja hänen on jälleen aika muistaa, minkälaista on olla agentti – siitä kertoo Disney plussan The Old Man sarja. Cia:n entinen agentti Dan Chase kohtaa haudatun historiansa.

The Old Man sarjan pääosassa Jeff Bridges on entinen CIA agentti

The Old Man perustuu samannimiseen bestseller-romaaniin. Jännittävän draamasarjan pääosissa nähdään Jeff Bridges, John Lithgow, Amy Brenneman, Alia Shawkat, E.J. Bonilla ja Gbenga Akinnagbe.

Thomas Perryn samannimiseen bestseller-romaaniin perustuva ”The Old Man” keskittyy Dan Chaseen (Jeff Bridges), joka pakeni CIA: sta vuosikymmeniä sitten ja on elänyt piilossa siitä lähtien. Kun salamurhaaja saapuu ja yrittää viedä Chasen mukanaan, vanha operaattori huomaa, että piilossa elämisen aika on ohi – mutta mitä hän voisi tehdä? Menneet 30 vuotta ovat muuttaneet maailmaa paljon, ja tuoneet hänelle myös tyttären.

Kun Dan Chase on huuhdeltu piilosta, FBI: n vastatiedustelun apulaisjohtaja Harold Harper (John Lithgow) kutsutaan metsästämään häntä hänen oman monimutkaisen menneisyytensä vuoksi roistopakolaisen kanssa. Harperin rinnalla työskentelee hänen suojattinsa Angela Adams (Alia Shawkat) ja CIA: n erikoisagentti”Raymond Waters (EJ Bonilla). Kun Chase osoittautuu vaikeammaksi saada kiinni kuin viranomaiset odottivat, myös Julian Carson (Gbenga Akinnagbe), korkeasti koulutettu erikoisops-urakoitsija, lähetetään jahtaamaan häntä. Pakomatkalla Chase vuokraa huoneen Zoe McDonaldilta (Amy Brenneman), löytääksen paikan, missä voisi ladata akkujaan ja saada kehoaan kuntoon. Bill Heck, Leem Lubany ja Pej Vahdat näyttelevät myös draamasarjassa.

Sarjan alussa Harper antaa Chaselle vaihtoehdoksi kadota, unohtaa hänen olemassa oleva tyttärensä, sillä Harper tietää Chasen omaavan taidon kadota – mutta mitä vanha mies päättää tehdä? Hänellä on kuitenkin historia operaattorina, joka pitää sisällään tekoja, joihin eivät monet pysty.

Suosittelemme sarjaa Jeff Bridgesin näyttelijäntyön ansiosta – totta kai muutkin ovat mukana, ja Danin koirilla on oma tärkeä tehtävänsä juonen kulussa. Sarjan ensimmäinen kausi kattaa seitsemän jaksoa.

Video sarjan tekemisestä:

Sarjan tekeminen aloitettiin 2019 mutta matkalle ehti tulla ensin lokakuussa 2020 Bridgesillä havaittiin syöpä ja hänen piti läpikäydä syöpähoidot ja sen jälkeen korona sotki kuvausaikatauluja ja kuvauspaikkoja – Bridges ilmoitti syyskuussa 2021 syövän olevan remissiossa – väliaikana tuotannossa tehtiin jaksoja, missä Bridgesin itsensä ei tarvinnnut olla paikalla. Syövästä selvittyään Bridges joutui mm. viideksi viikoksi tehohoitoon – saatuaan syöpähoitojen aikana koronatartunnan.

Kesäkuun 27.päivä sarjasta tilattiin toinen kausi. Ennen tätä sarjaa, ehti kulua reilut 20 vuotta kun Bridges edellisen kerra näytteli tv-tuotannoissa. Tämä sarja on myös ensimmäinen Lithgown ja Bridgesin yhteinen tuotanto.


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa