NetFlix ilmoitti eilen peleistään ja ilmoitus koski myös Suomea ja Helsinkiä!

Ajankohtaista Luettavaa Netflix

Tässä suoraan NetFlixin oma ilmoitus:

Seuraavat askeleet sisäisten pelistudioidemme rakentamisessa

Otamme tänään merkittävän konkreettisen askeleen eteenpäin visiomme toteuttamisessa, kun julkistamme uuden sisäisen pelistudion perustamisen Suomeen, Helsinkiin Marko Lastikan johdolla. Tavoitteenamme on rakentaa maailmanluokan pelistudio, joka tuo sadoille miljoonille jäsenillemme moninaisia ja mukaansatempaavia pelikokemuksia ainutlaatuisten pelien parissa – ilman mainoksia ja pelin sisäisiä ostoksia. (Aiempi uutinen NetFlix peleistä)

Miksi Helsinki? Helsingissä on maailman mittakaavassa ainutlaatuista mobiilipeliosaamista. Uusi perustettava studio rakennetaan pala palalta alusta alkaen ja se tulee olemaan toinen studiomme Helsingissä Next Gamesin lisäksi, joka liittyi Netflixiin yritysoston myötä aiemmin tänä vuonna. Night Schoolin ja Boss Fight Entertainmentin ohella, näillä neljällä studiolla on jokaisella omat vahvuutensa ja fokusalueensa, joiden myötä kehitämme pelejä Netflix-jäsenten moninaisiin makuihin.

Olemme vasta matkan alussa, ja  meillä on paljon työtä tehtävänä saavuttaaksemme tavoittemme rakentaa upeita pelikokemuksia Netflixille. Pelin luominen saattaa kestää vuosia, ja olen erittäin ylpeä nähdessäni pelistudioidemme perustusten rakentuvan ensimmäisen vuotemme aikana. Odotan innolla, että pääsemme jakamaan työmme tuloksia tulevien vuosien aikana.

https://about.netflix.com/en/news/building-our-internal-games-studios


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan. Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti. Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa