Ubisoftin Assassin’s Creed peli ilmaisena NetFlixin peleihin

Ajankohtaista Netflix

Ubisoft Forward ilmoitti joistakin mobiilipeleistä Netflix-tilaajille

Netflix näyttää päättäneen edetä oikeasti peleissään – vaikka tähän mennessä yritykset ovat olleet nimenomaan enemmänkin sitä yrittämistä ilman kunnon tuloksia.

Lauantain Ubisoft Forward -esittelyssä, ranskalaisyhtiö korostaa uusinta ja suurinta, suoratoistojätti tuli lavalle ilmoittamaan uudesta kumppanuudesta, jossa julkaistaan kolme eksklusiivista mobiilipeliä. Uuden Assassin’s Creedin lisäksi voit odottaa Valiant Hearts 2: ta ja Mighty Questia, joka on eräänlainen outo kokoelma pelejä. Jos olet Netflix-tilaaja, nimikkeet ovat ”ilmaisia”.

Kumppanuuden ensimmäinen peli on jatkoa Valiant Heartsille, ensimmäisen maailmansodan sarjaan sijoittuneelle pulmaseikkailulle. Ensimmäisen pelin takana olevan tiimin ohjaama uusi tarina julkaistaan tammikuussa 2023. Vuonna 2023 on tulossa myös uusi Mighty Quest for Epic Loot, joka tuo Netflixin jäsenille roguelite-innoittaman hack-and-slash-seikkailun.

Lopuksi Assassin’s Creed -faneille on suuria uutisia: Netflixille kehitettävän live-action Assassin’s Creed -sarjan lisäksi  myös alkuperäinen Assassin’s Creed -mobiilipeli on työn alla.

Tuleva Assassins Creed -sarja julkistettiin kaksi vuotta sitten, ja Jason Altman ja Danielle Kreinik liittyivät projektiin. Saatat tuntea heidät erittäin hyvästä Mythic Quest Apple TV -ohjelmasta, joka on komedia videopelistudiosta.  Emme vieläkään tiedä paljon muuta kuin sen.

Netflix on ollut viime aikoina rullalla, vaikkakin hieman hiljaa. Aiemmin syyskuussa toinen iso N julkaisi Lucky Lunan, Alton Oddyseyn valmistajien tasohyppelyn  , jolla ei ole lainkaan hyppyä. Jos et ole pelannut tai kuullut siitä, no… se on tavallaan ollut Netflixin suuri ongelma viime aikoina kaikkien näiden pelillisten pyrkimysten kanssa.  Viimeaikaisten tietojen mukaan alle prosentti Netflix-tilaajista kokeilee pelejään, eikä se johdu laadun puutteesta. Toistaiseksi muita julkaisuja ovat olleet muun muassa Stranger Things: The Game, Stranger Things 3: The Game, Card Blast, Teeter Up ja Shooting Hoops.  Suurimman erottuvan on kuitenkin oltava Into The Breach Netflixin uudelleenjulkaisu,  joka sisälsi niin paljon uutta sisältöä, että voit periaatteessa pitää sitä jatko-osana.

Mutta hei, kun nämä uudet pelit ilmestyvät, ne ovat todennäköisesti saaneet sanan leviämään useammille ihmisille. Vaikka alle yksi prosentti saattaa kuulostaa pieneltä, se on silti miljoonia latauksia. Assassin’s Creed  vetää  varmasti yleisöä lisää NetFlix pelien pariin, vai?


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan. Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti. Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa