Disney ja uudet alkavat sarjat

Ajankohtaista Disney Disney+

Tällä viikolla Disney+ palvelussa alkoi Star Wars: The Bad Batch -animaatiosarjan kolmas kausi (jaksot 1-3). Lisäksi perheen pienemmille on lisätty suositun Gigantosaurus-sarjan kolmas kausi (jaksot 1-26)

Mainittakoon samalla, että ennätyksiä rikkovaan suosioon loikanneen Helldivers 2 -pelin kaoottisen maailman innoittanut elokuva, Paul Verhoevenin Starship Troopers – Universumin sotilaat löytyy Disney+ -palvelun katalogista HD-laatuisena. Elokuvan suosio onkin kokenut melkoisen renessanssin pelin julkaisun jälkeen: IGN: Helldivers 2 Director Calls Renewed Interest in Starship Troopers After Game Success ’Incredible’.

STAR WARS: THE BAD BATCH

The Bad Batch -sarjan eeppisellä päätöskaudessa klooniyksikön rajoja koetellaan, kun he taistelevat päästäkseen Omegan luokse. Omega puolestaan kohtaa omia haasteitaan kaukaisessa Imperiumin tiedelaboratoriossa. Ryhmä on hajallaan ja joutuu kohtaamaan odottamattomia uhkia joka suunnasta. Heidän on yhdistettävä kaikki oppimansa vapautuakseen Imperiumin kahleista.

GIGANTOSAURUS

Gigantosaurus on CGI-animoitu animaatiosarja, jonka ovat luoneet Franck Salomé, Nicolas Sedel, Fernando Worcel ja ohjannut Olivier Lelardoux Jonny Duddlen suositun lastenkirjan pohjalta.

STARSHIP TROOPERS – UNIVERSUMIN SOTILAAT

Federaatio tarvitsee sinua suorittamaan pikaista, toivotonta tehtävää tässä äärimmäisessä tieteistoimintatrillerissä. Valmistuttuaan koulusta Johnny Rico värväytyy armeijaan. Johnnyn motiivi ei ole isänmaallinen, koska hän liittyi armeijaan voittaakseen tyttöystävänsä, Carmenin, sydämen.  Kun Johnnyn vahtivuorolla tapahtuu traaginen onnettomuus, hän huomaa lähteneensä armeijaan vääristä syistä. Johnny aikoo erota, kun arachnidit hyökkäävät maahan.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa