Katso EXTRAORDINARY komediasarjan uuden kauden traileri tästä

Ajankohtaista Disney Disney+ Luettavaa Sarjat Suoratoisto

Sarjan käsikirjoittajana ja luojana toimii Emma Moran, ja sen on tuottanut Sid Gentle Films (Killing Eve).

Disney+ on julkaissut uuden trailerin ja key art -kuvan palkitun Extraordinary-komediasarjan odotetusta toisesta kaudesta, joka alkaa Suomessa 6. maaliskuuta Disney+ -palvelussa.

Kiehtova tarina sarjasta ”Extraordinary” jatkuu toisella kaudella, aloittaen juuri siitä, mihin ensimmäinen kausi jäi. Seuraa Jeniä (Máiréad Tyers) hänen voimamatkallaan, kun hän ilmoittautuu asiakkaaksi voimaklinikalle. Jen pian huomaa, että hänen voimiensa löytäminen ei olekaan niin helppoa kuin hän toivoi, ja muut asiat hänen elämässään eivät suju tasaisesti. Entinen kissa, nykyinen poikaystävä Jizzlord (Luke Rollason) on saanut odottamattoman paljastuksen menneisyydestään, ja Kash (Bilal Hasna) ja Carrie (Sofia Oxenham) yrittävät olla täysin kypsiä ja arvokkaita suhteensa päättymisen suhteen, mikä ei ole helppoa, kun he edelleen asuvat saman katon alla. Näyttää siltä, että Jen ja kumppanit kohtaavat uusia aikuisuuden ja kaaoksen tasoja, joille kukaan heistä ei ole valmistautunut.

Siobhán McSweeney ja Robbie Gee palaavat toiselle kaudelle Maryna ja Ianina, Jenin äitinä ja isäpuolena. Uusi näyttelijäkaarti tällä kaudella sisältää Julian Barrattin Georgeina, Jenin voimavalmentajan Discovery Clinicillä; Rosa Robsonin Norana, odottamaton henkilö Jizzlordin menneisyydestä; Kwaku Millsin Clarkina, Carrien uusi työkaveri; ja Derek Jacobi, joka äänittää erikoisen cameoroolin.

Kirjoittanut sarjan luoja Emma Moran, ja ohjannut Toby MacDonald ja Jennifer Sheridan, tämä on tuore, innovatiivinen komedia siitä, millaista on olla nuori ja löytää paikkansa sekavassa maailmassa, kun kaikki mitä koskaan olet, on ’tavallinen’.

Tuotanto

”Extraordinary” on tuotettu Sally Woodward Gentlein ja Lee Morrisin toimesta Sid Gentle Films -tuotantoyhtiössä, joka on myös ”Killing Eve” -sarjan takana. Charles Dawson, Johanna Devereaux ja Emma Moran toimivat myös vastaavina tuottajina. Sarjan tuottajana toimii Charlie Palmer ja tuottajana Abíólá Rufai-Awójídé.

Disney+

Disney+ tarjoaa laajan valikoiman sisältöä hintaan 10,99 € kuukaudessa ilman piilokustannuksia ja mahdollisuutta peruuttaa milloin tahansa. Palvelusta löytyy jokaiselle jotakin: uusia TV-sarjoja, huippuelokuvia ja ainutlaatuisia alkuperäissarjoja vuoden ympäri kuuden brändin alla: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ja Star. Kirjasto sisältää kaikkea dokumenteista kriitikoiden ylistämiin draamoihin ja komedioihin klassiseen animaatioon. Asiakkaat voivat nauttia esimerkiksi FX:n ”Murha maailmanlopun jälkeen”, ”Percy Jackson ja Olympoksen sankarit” ja odotetusta tulevasta sarjasta FX:n ”Shōgun”.

Sid Gentle Films Ltd.

Sid Gentle Films Ltd. perustettiin vuonna 2013 Sally Woodward Gentlein, Lee Morrisin ja Henrietta Colvinin toimesta, ja sen tavoitteena on kehittää ja tuottaa innovatiivista, alkuperäistä ja kunnianhimoista televisiodraamaa ja elokuvia. Yhtiön aiempia tuotantoja ovat muun muassa BAFTA-ehdokkuuden saanut ”Durrellin perhe” ITV:lle ja Masterpiece:lle, korkeasti arvostettu ”SS-GB” BBC:lle, Neil Gaimanin ”Likely Stories” Sky:lle, Faustinen trilleri ”Ragdoll” AMC/Alibille, tumman komedian ”Rain Dogs” BBC/HBO:lle sekä BAFTA- ja Peabody-palkittu sekä Emmy®- ja Golden Globe®-ehdokkuuksiakin saanut ”Killing Eve” BBC Americalle. Sid Gentle ilmoitti äskettäin Bristolissa sijaitsevasta kehitys- ja tuotanto-osastostaan, Sid Wildista. Sid Gentle Films on äskettäin ostettu kokonaan BBC Studiosin toimesta.

Instagram: @DisneyPlusFI
Facebook: @DisneyPlusFI
Hashtag: #Extraordinary

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa