Arvostelussa Disney Plussan Star Wars: Andor

Ajankohtaista Arvostelu Disney Disney+ Suoratoisto

Vuosikausia Star Wars fanit olivat tottuneet siihen, että uusia elokuvia tuli muutaman vuoden välein. Nykyaikana se ei enää riittäisi, mutta mitä, kun Star Wars spinoff sarjoja alkaa olla jo useampia. Samalla Star Wars valikoimien lisääntyessä koko Star Wars tarina saa uusia ulottuvuuksia – mutta onko se ainoastaan hyväksi — jos uusi ”fani” aloittaisi nyt seuraamisen, mistä kannattaisi lähteä liikkeelle? Me olemme täälllä kirjoitelleet myös Mandalorian-sarjasta sekä Obi-Wanin seikkailuista. Nyt uusimpana Disney arvosteluun Star Wars: Andor.

Sarja seuraa kapinallisvakooja Cassian Andorin seikkailuja kapinan muodostumisvuosina ja ennen Rogue One: A Star Wars Storyn tapahtumia.

Diego Luna toistaa Andorin roolin. ”Paluu Tähtien sota –universumiin on minulle hyvin erityistä”, Luna sanoi. ”Minulla on niin paljon muistoja siitä suuresta työstä, jota teimme yhdessä, ja suhteista, joita tein matkan aikana. Meillä on edessämme fantastinen seikkailu, ja tämä uusi jännittävä muoto antaa meille mahdollisuuden tutkia tätä hahmoa syvemmin.”

Andor sisältää aluksi 12 jaksoa, joista kolme ilmestyi kerralla ja on nyt katseltavissa Disney kanavalta. Tony Gilroy, joka kirjoitti Rogue onen, kirjoittaa, ohjaa ja toimii sarjan showrunnerina, joka kertoo ajasta viisi vuotta ennen Rogue One: A Star Wars Storyn tapahtumia. Sarjan muita kirjoittajia ovat Dan Gilroy (Nightcrawler), Beau Willimon (House of Cards) ja Stephen Schiff (The Americans). Diego Luna näyttelee kapinallisvakooja Cassian Andorin roolin elokuvasta ”Rogue One: A Star Wars Story”, ja hänen seuraansa liittyvät Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller ja Genevieve O’Reilly Mon Mothmana.

Andor on Scifi sarja vakoilijoista ja imperiumista

Andor sarja alkaa rauhallisesti Cassian ”Kassa” Andorin joutuessa ongelmiin etsiessään siskoaan, ja saadessaan vinkin kerarialaisesta tytöstä… joka saattaisi olla Cassianin sisko. Alusta alkaen on selvää, että jotain on tapahtumassa imperiumin hallinnan alaisilla alueilla, kuten kaivosplaneetoilla.

Cassian Andor ei ole varsinaisesti vakooja, vaan pikemminkin varas ja salakuljettaja, vähän kuin originaalin Star Wars elokuvan Millennium Falconin omistaja Han Solo. Andorillakin on ongelmia, ja hän on veloissa kuten Han Solo. Kahden Pre-Morin työntekijän murha käynnistää tapahtumien ketju, jota ei olisi tapahtunut, jos yli-intoinen virkamies olisi tehnyt kuten hänen pomonsa määräsi…

Andor sarja tapahtuu siis noin 15 vuotta Revenge of the Sith tapahtumien jälkeen. Star Wars faneille tämä on lähes pakollinen sarja katsottavaksi….

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

1 thought on “Arvostelussa Disney Plussan Star Wars: Andor

  1. Vähän häiritsee tuo kapinallisleirin aseet. Vaikka venäjän asevienti onkin melkoista niin ei uskoisi että tuolla jossain galaksin siimeksissä, satojen ehkä tuhansien vuosien päästä, käytettäisiin Kalashnikovin taittoperäisiä rynnäkkökiväärejä.

Vastaa