Mandalorian – uusi Star Wars spinoff sarja

Disney Suoratoisto

Mistä on kyse uudessa Mandalorian sarjassa, joka on nyt nähtävillä Suomee rantautuneella Disney + kanavalla. Mandalorian sarjaa on nähtävillä nyt kaksi jaksoa ja viikoittain tulee aina uusi jakso. Me katsoimme kaksi ensimmäistä jaksoa, emmekä oikein jaksaisi odottaa seuraavaa. Mandalorian on sarja, joka vie Star Wars fanit aikaan jälkeen tasavallan, aikaan, jossa on paljon samaa kuin ensimmäisten elokuvien ajassa, mutta myös moni asia on erilailla.

Sarjan pääosaa esittää Pedro Pascal ja ensimmäinen tuotantokausi eli 2019-2020 tulee sisältämään kahdeksan jaksoa, samoin kuin jo varmistunut toinen tuotantokausi.

Mistä on kyse? Sarja vie katsojan aikaan viisi vuotta Galaktisen Imperiumin romahtamisen jälkeen ennen First Orderia. Mandalorilainen palkkionmetsästäjä Din Djarin elättää itsensä hakemalla salakuljettajia, tuomioistuiten karkureita ja toimittaa heidät palkkiota vastaan oikeuteen. Rahat ovat kuitenkin tiukassa, eikä tavallisten oikeutta pakoon pyrkivien karkureiden etsintä lyö leiville, hyvä kun palkkiot kattavat polttoainekulut, kunnes Djarin saa tehtävän entisiltä Imperiumin sotilailta. Tehtävän, joka muuttaa hänen elämänsä, mutta josta oli luvassa satumainen maksu.

Mandalorian esittelee katselijoille uuden Star Wars henkilötyypin, mandalorialaisen, joka elää taisteluista. Mandalorialainen palkkionmetsästäjä kuuluu palkkionmetsästäjien kiltaan, jolla on omat sääntönsä. Episodi kirjoitti huomattavasti tarkemman läpikäynnin sarjan kahdesta ensimmäisestä osasta, jotka voit käydä lukemassa, tai sitten kuten me suosittelemme, jos olet StarWars fani, maksa kuukausimaksu ja katso itse!

Pääosan näyttelijä Pedro Pascal on aiemmin saattanut tulla tutuksi Narcos sarjasta tai Game of Thrones sarjan Overyn Martellina. Hän on esiintynyt myös Kingsman: Kultainen kehä sekä The Equalizer 2 elokuvassa muiden elokuvatöidensä lisäksi.

Me suosittelemme Mandalorian sarjaa kaikille Star Wars faneille, eli tuskin tulet pettymään.

Star Wars faneille lisätietoa: Myös Rogue One sarja on tulossa Disney +:lle!


Muuta luettavaa muualta

Telia 5G kartta

DNA:n ja Telian yhteisesti omistama Suomen Yhteisverkko aloittaa kattavan 5G-verkon rakentamisen Loviisassa ja Pyhtäällä maanantaina 10. lokakuuta. Nopeamman 5G-verkon rakentamisen myötä myös 4G-yhteydet paranevat alueella. Paremmille yhteyksille on tarvetta, sillä mobiilidatan käyttö on moninkertaistunut Suomessa viime vuosina. Tutustu Telia 5G kartta aiheeseen.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS- älykello jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2  -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen 

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged