Mandalorian – uusi Star Wars spinoff sarja

Disney Suoratoisto

Mistä on kyse uudessa Mandalorian sarjassa, joka on nyt nähtävillä Suomee rantautuneella Disney + kanavalla. Mandalorian sarjaa on nähtävillä nyt kaksi jaksoa ja viikoittain tulee aina uusi jakso. Me katsoimme kaksi ensimmäistä jaksoa, emmekä oikein jaksaisi odottaa seuraavaa. Mandalorian on sarja, joka vie Star Wars fanit aikaan jälkeen tasavallan, aikaan, jossa on paljon samaa kuin ensimmäisten elokuvien ajassa, mutta myös moni asia on erilailla.

Sarjan pääosaa esittää Pedro Pascal ja ensimmäinen tuotantokausi eli 2019-2020 tulee sisältämään kahdeksan jaksoa, samoin kuin jo varmistunut toinen tuotantokausi.

Mistä on kyse? Sarja vie katsojan aikaan viisi vuotta Galaktisen Imperiumin romahtamisen jälkeen ennen First Orderia. Mandalorilainen palkkionmetsästäjä Din Djarin elättää itsensä hakemalla salakuljettajia, tuomioistuiten karkureita ja toimittaa heidät palkkiota vastaan oikeuteen. Rahat ovat kuitenkin tiukassa, eikä tavallisten oikeutta pakoon pyrkivien karkureiden etsintä lyö leiville, hyvä kun palkkiot kattavat polttoainekulut, kunnes Djarin saa tehtävän entisiltä Imperiumin sotilailta. Tehtävän, joka muuttaa hänen elämänsä, mutta josta oli luvassa satumainen maksu.

Mandalorian esittelee katselijoille uuden Star Wars henkilötyypin, mandalorialaisen, joka elää taisteluista. Mandalorialainen palkkionmetsästäjä kuuluu palkkionmetsästäjien kiltaan, jolla on omat sääntönsä. Episodi kirjoitti huomattavasti tarkemman läpikäynnin sarjan kahdesta ensimmäisestä osasta, jotka voit käydä lukemassa, tai sitten kuten me suosittelemme, jos olet StarWars fani, maksa kuukausimaksu ja katso itse!

Pääosan näyttelijä Pedro Pascal on aiemmin saattanut tulla tutuksi Narcos sarjasta tai Game of Thrones sarjan Overyn Martellina. Hän on esiintynyt myös Kingsman: Kultainen kehä sekä The Equalizer 2 elokuvassa muiden elokuvatöidensä lisäksi.

Me suosittelemme Mandalorian sarjaa kaikille Star Wars faneille, eli tuskin tulet pettymään.

Star Wars faneille lisätietoa: Myös Rogue One sarja on tulossa Disney +:lle!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged