Karkurit Karkurit_s02e01_ Karita (Pirjo Lonka), Lori (Anna Böhm), Pertti (Matti Onnismaa) ja Santiago (Deogracias Masomi) Karkureiden päämajassa.

MTV Katsomon huhtikuun kärkitärpit: MTV-alkuperäissarja Karkurit jatkuu, Unelmia Italiassa, Three Girls yms

Ajankohtaista Katsomo MTV Sarjat Suoratoisto Viihde

Huhtikuu on penkkiurheilijan parasta aikaa MTV Katsomossa. Jääkiekossa ja jalkapallossa pudotuspelit ovat kuumimmillaan ja panokset valtavia. Vastapainoksi viihdytään runsaan draamakattauksen ja MTV-alkuperäissarja Karkureiden parissa.

SARJOJA: mm. MTV-alkuperäissarja Karkureiden toinen kausi, Ellen Jokikunnaksen tähdittämä Unelmia Italiassa, puhutteleva tositarina Three Girls, uusia kausia BritBox-sarjoihin London Kills ja Happy Valley, draamasarja Swimming With Sharks, Bäckströmin uusi kausi 

ELOKUVIA: mm. koko perheelle Muumi ja punainen pyrstötähti sekä Muumien taikatalvi, Beirut, So Damn Easy Going sekä Wallander-elokuvia joka viikko

URHEILUA: mm. Liigan ja Mestiksen pudotuspelit, Kroatian MM-ralli, jalkapallon Mestarien liigassa puolivälierät, La Ligassa El Clasico ja Sevillan derby, Serie A:ssa Milanon derby ja Rooman derby, Timanttiliigan kausi alkaa, kaksi ATP 1000 -turnausta

SARJOJA

karkurit_s2_eps1.jpeg
MTV-alkuperäissarja Karkurit jatkuu odotetuilla 2. kauden jaksoilla

Swimming with Sharks
1.4. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Inspiraationsa samannimisestä vuoden 1994 elokuvasta saaneen draamatrillerin Swimming with Sharks pääosia näyttelevät Kiernan Shipka (Mad Men) ja Diane Kruger (Kunniattomat paskiaiset) . Sarja kertoo nuoresta naisesta, joka sukeltaa Hollywood-kimalluksen pimeisiin kulisseihin vaativan studiopomon assistenttina. Kuusiosaisen sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla MTV Katsomo+ -tilaajille. Maksutta MTV Katsomossa julkaistaan ensimmäisellä viikolla kolme jaksoa ja loput viikkoa myöhemmin.

Happy Valley, kausi 3
3.4. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Palkitun Happy Valleyn päätöskaudella Sarah Lancashire tekee paluun ylikonstaapeli Catherine Cawoodin rooliin. Catherine löytää ihmisen jäänteitä tyhjennetystä lammesta, mikä käynnistää tapahtumaketjun, joka johtaa hänet oudosti takaisin Tommy Lee Roycen (James Norton) luo. Vanhat haavat revitään auki, ja petokset ja salaisuudet paljastuvat. Myös aiemmat kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla.

Viimeinen Tango Halifaxissa (Last Tango in Halifax), kaudet 1-5
3.4. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Sally Wainwrightin (Happy ValleyUnforgiven) draamakomediassa nuoruudenihastukset Alan ja Celia löytävät toisensa uudestaan varttuneemmalla iällä, ja tunteet leimahtavat välittömästi. Sydäntä lämmittävässä tarinassa todellisen rakkauden polku on kaikkea muuta kuin tasainen, ja pari huomaa yllätyksekseen, että suurimpia esteitä heidän onnelleen luovat heidän omat perheensä. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kaikki kaudet julkaistaan kerralla.

Younger, kaudet 5-7
4.4. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Suositun Youngerin kaikki kaudet ovat nyt katsottavissa MTV Katsomossa. Kaudet 1–4 on julkaistu MTV Katsomo + -tilauksella maaliskuussa, ja loput kolme kautta julkaistaan kerralla 4. huhtikuuta. Amerikkalainen draamakomediasarja kertoo vastaeronneesta 40-vuotiaasta Lizasta, joka tekeytyy 26-vuotiaaksi saadakseen unelmiensa työpaikan.

Younger jatkuu myös maksutta MTV Katsomossa. Kausi kolme alkaa 4.4. ja kausi neljä 18.4. Myös kaudet yksi ja kaksi ovat katsottavissa MTV Katsomosta maksutta.

Make It at Market, kausi 2
10.4. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Juontaja Dom Chinea ja asiantuntijaryhmä palaavat jälleen opastamaan menestyviksi yrittäjiksi mieliviä amatöörikäsityöläisiä ja näyttävät heille, miten tavallinen harrastus muutetaan kannattavaksi liiketoiminnaksi. Parhaimmillaan neuvot voivat muuttaa osallistujien elämän. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan koko kausi julkaistaan kerralla. Myös ensimmäinen kausi on katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella.

London Kills, kausi 3
10.4. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Suspects-menestyssarjan luojan London Kills on synkkä brittiläinen ykkösluokan rikossarja. Kolmoskaudella Lontoon parhaat rikostutkijat selvittävät jälleen uutta murhasarjaa. Tutkimukset kuitenkin vihjaavat, että uhka tuleekin rikosylikomisario David Bradfordin (Housut pois! -elokuvasta tuttu Hugo Speer) johtaman tiimin sisältä, ja henkilökohtaiset elämät alkavat vaarallisesti kietoutua tapauksiin. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan koko kausi julkaistaan kerralla. Myös edeltävät kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella.

Golden Boy, kausi 2
15.4. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Korhanin mahtisuvun elämää seurataan jälleen turkkilaisen draamasarjan tuoreella kaudella. Toisen kauden ensimmäiset 32 jaksoa julkaistaan MTV Katsomo+ -tilaajille kerralla. Maksutta MTV Katsomossa joka päivä uusi jakso. Toinen kausi saa jatkoa MTV Katsomossa kesäkuussa.

Unelmia Italiassa, kausi 1
11.4. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Ellen Jokikunnaksen ja hänen puolisonsa Jarin pitkäaikaisen unelman toteuttamisesta kertova Unelmia Italiassa vie katsojansa Italian upeisiin maisemiin. Ellen ja Jari ovat jo vuosia haaveilleet kakkoskodista Italiassa, mutta ovat ajatelleet, että unelman voi toteuttaa vasta kun he ovat saaneet lapsen. Vaikka adoptioprosessi on edelleen kesken, he päättävät, ettei elämässä voi odottaa ikuisesti ja ostavat 200 vuotta vanhan kivitalon Italian maaseudulta. Kakkoskotia remontoitaessa kärsivällisyyttä mitataan ja epätoivo nousee pintaan. Myös parisuhde on koetuksella, kun haaveet ja todellisuus eivät aina kohtaa. MTV Katsomo+ -tilaajille julkaistaan ensimmäisellä viikolla viisi jaksoa, jonka jälkeen kaksi jaksoa viikossa torstaisin. Maksutta MTV Katsomossa julkaistaan ensimmäisellä viikolla kolme jaksoa, jonka jälkeen kaksi jaksoa viikossa torstaisin. Yhteensä jaksoja on 15.

Stath Lets Flats, kaudet 1-3
17.4. alkaen 
MTV Katsomo+ -tilauksella

Stath on epätoivoinen todistaakseen, että pystyy pyörittämään liiketoimintaa sen jälkeen, kun hänen omalaatuinen isänsä jää eläkkeelle. Ainoa ongelma on, että Stath on surkea vuokraamaan asuntoja. Hänen ainoat tukijansa ovat kyvyttömyydestään huolimatta tanssijan urasta haaveileva sisko Sophie ja ujosteleva työkaveri Al. Palkittua brittiläistä komediasarjaa tähdittävät sisarukset Jamie ja Natasia Demetriou sekä Al Roberts.  

Three Girls, kausi 1
17.4. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Three Girls on tositarina kolmesta tytöstä, jotka joutuvat seksuaalisen hyväksikäytön ja ihmiskaupan uhreiksi. Sarja on tehty tiiviissä yhteistyössä Pohjois-Englannin Rochdalea vuonna 2012 järkyttäneen tapauksen uhrien ja heidän perheidensä kanssa. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla.

Bäckström, kausi 3
24.4. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Ruotsalaisen rikossarjan uusimmalla kaudella Evert Bäckström (Kjell Bergqvist) käsittelee ainoaa ratkaisematonta tapaustaan, lapsuudenrakkautensa Sallyn murhaa. Bäckström matkustaa Palma de Mallorcalle toivoen löytävänsä sieltä johtolankoja. Pian Bäckströmillä on kuitenkin uusi tapaus käsissään, kun mies löydetään murhattuna hotellin uima-altaasta. Bäckströmin tutkintaryhmä matkustaa Tukholmasta apuun, ja paikalle saapuu myös Toivonen (Pekka Strang) tarkoituksenaan hakea Bäckström takaisin Tukholmaan. Ensimmäisellä viikolla jaksoja julkaistaan kolme, sen jälkeen yksi viikossa. Yhteensä jaksoja on kuusi. Myös aiemmat kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomossa.

Paratiisin jälkeen (Beyond Paradise), kausi 2
24.4. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Murha paratiisissa -sarjan spin-off Paratiisin jälkeen palaa tuoreella toisella kaudella. Shipton Abbott pitää rikoskomisario Hymphrey Goodmanin (Kris Marshall) tiimeineen kiireisenä uudella hämmentävällä rikoksella jokaisessa jaksossa. Samaan aikaan Humphreyn ja Marthan (Sally Bretton) matka omanlaisensa perheen löytämiseksi jatkuu, kun he tutkivat mahdollisuutta ryhtyä sijaisvanhemmiksi. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan koko kausi julkaistaan kerralla. Myös ensimmäinen kausi on katsottavissa MTV Katsomo + -tilauksella. 

MTV-alkuperäissarja
Karkurit, kausi 2
25.4. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Karkureita paikantavasta poliisin erikoisyksiköstä ja lain kouraa pakenevista rikollisista kertova MTV-alkuperäissarja Karkurit saa odotettua jatkoa. Karkureiden toisella kaudella sarjamurhaaja JP Sirén ei jätä Karita Tulikorpea rauhaan. Karkuritiimi on saanut uuden johtajan, kun eläköityneen Ritolan tilalle on palkattu vähintäänkin yhtä jämäkkä Riikka Bruun. Karkuritiimi jäljittää kauden aikana muun muassa vanhoja tuttujaan, terroristeja sekä ryöstäjää, joka onkin syyllistynyt johonkin suurempaan kuin vain taidevarkauteen. Jokainen ryhmän jäsen joutuu arvioimaan omaa elämäänsä ja mitä vaarallinen työ merkitsee heille ja heidän läheisilleen. Sarjan päärooleissa nähdään Pirjo LonkaPelle HeikkiläMatti OnnismaaDeogracias MasomiAnna Böhm ja Milka Ahlroth. Ensimmäisellä viikolla julkaistaan kaksi ensimmäistä jaksoa, sen jälkeen sarjaa seurataan yhden jakson viikkotahdilla. Yhteensä jaksoja on 10.

ELOKUVIA

ep31_grd02776749.jpg
Muumit ihastuttavat kahdessa elokuvassa.

Muumi ja punainen pyrstötähti
1.4. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Eräänä päivänä Muumipeikko huomaa, että koko Muumilaakso on oudon, harmaan pölyn peitossa. Muumipapan avulla Muumipeikko ystävineen rakentaa lautan ja lähtee jännittävällä matkalle Yksinäisten Vuorten tähtitorniin. Matka on pitkä ja hankala – lähestyvä pyrstötähti tuo mukanaan katastrofeja. Kotimainen nukkeanimaatio alkuperäisen puolalaisen animaation pohjalta uudistettuna versiona. Suomi 2010.

Muumien taikatalvi
1.4. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Tänä talvena Muumipeikko ei haluakaan mennä talviunille vaan hän päättää tutkia talvea. Hän huomaa monia erilaisia kulkijoita, jotka odottavat erikoisvierasta nimeltään Joulu. Lämminhenkinen koko perheen elokuva ystävyydestä ja seikkailuista perustuu Tove Janssonin kirjaan Taikatalvi. Suomi 2017.

Wallander-elokuvia joka viikko:
5.4. Wallander: Kylähullu
14.4. Wallander: Veljekset
21.4. Wallander: Pimeys
28.4. Wallander: Afrikkalainen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Komisario Kurt Wallander ratkoo joka viikko uusia rikoksia, kun MTV Katsomossa julkaistaan Henning Mankellin ruotsalaisdekkareihin perustuvaa elokuvasarjaa. Etelä-Ruotsin synkissä maisemissa monimutkaiset tapaukset kietoutuvat Wallanderin henkilökohtaiseen elämään. Seuraavat osat nähdään MTV Katsomossa toukokuussa. Ruotsi 2005.

Beirut
14.4. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Libanonin sisällissodan aikaan sijoittuvassa poliittisessa trillerissä entinen diplomaatti Mason Skiles (Jon Hamm) värvätään takaisin palvelukseen, kun Beirutissa siepataan CIA:n työntekijä, ja sieppaajat suostuvat neuvottelemaan ainoastaan Skilesin kanssa. Kun Skiles saapuu Beirutiin, hän huomaa pian, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää, ja kaikki alueen valtapelurit pyrkivät suojelemaan omia intressejään kaikin keinoin. Yhdysvallat 2018. 

So Damn Easy Going (Så jävla easy going)
25.4. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Ruotsalainen draamakomedia 18-vuotiaasta Joannasta, joka yrittää hankkia rahaa ja tapaa hurmaavan Audreyn, joka saa hänen sydämensä räjähtämään. Ruotsi 2022.

URHEILUA

JÄÄKIEKKO

Kuva: Timo Koistinen

Liiga

Huhtikuun tullen Liigan pudotuspeleissä laitetaan toden teolla isompaa vaihdetta silmään, kun puolivälierät vaihtuvat neljän parhaan kesken pelattaviin välieriin. Jopa uusi Suomen mestari saattaa olla jo huhtikuussa selvillä, jos ratkaisut syntyvät 4. tai 5. finaalissa. Kaikki kauden loppuhuipennuksen ottelut ovat katsottavissa suorana ja selostettuna MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella, minkä lisäksi luvassa on myös useita viikoittaisia ottelustudioita. MTV:n maksukanavilla nähdään joitakin otteluita.

20.3.–3.4. Puolivälierät
6.–18.4. Välierät
20.4.–4.5. Finaalit

Mestis

Mestiksessä pelataan valtavin panoksin: jaossa ovat sekä mestaruus että karsintojen toisen kierroksen voittajalle annettava viimeinen sarjapaikka ensi kaudelle. Kaikki Mestiksen pudotuspeli- ja karsintaottelut ovat katsottavissa suorana ja selostettuna MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Myös MTV Urheilun tiimi seuraa ottelustudion kera suurinta osaa finaaliotteluista.

30.3.–11.4. Karsintojen 2. kierros
27.3.–6.4. Välierät
8.–20.4. Finaalit

Sveitsin liiga

Pudotuspelit tiivistyvät välierä- ja finaalivaiheisiin Sveitsissä. MTV Katsomo tarjoilee kattavasti suomeksi selostettuja pelejä läpi pudotuspelien aina mestaruusjuhliin asti. Kaikki finaaliottelut kuuluvat tarjontaan. Ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä MTV:n maksukanavilta.

1.–14.4. Välierät
16.–30.4. Finaalit

SHL ja HockeyAllsvenskan

Ruotsin SHL:ssä siirrytään huhtikuun tullen puolivälierävaiheen ratkaisupelien kautta välieriin ja aina finaalivaiheeseen asti. Jos ratkaisu syntyy viiden finaalin aikana, kruunataan myös uusi Ruotsin mestari huhtikuussa. MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella on katsottavissa suoratoistopalvelusta kattavasti pelejä, ja myös kaikki finaaliottelut kuuluvat tarjontaan. Suomeksi selostettuja otteluita esitetään myös MTV:n maksukanavilla.

Lisäksi MTV Katsomossa nähdään suomeksi selostettuina lähetyksinä Ruotsin toiseksi korkeimman sarjatason, HockeyAllsvenskanin finaalien ratkaisupelejä. Otteluiden määrä riippuu siitä, monellako voitolla sarja ratkeaa. Panoksena otteluissa on nousu ensi kaudeksi pääsarja SHL:ään.

SHL
21.3.–3.4. Puolivälierät
5.–18.4. Välierät
20.4.–4.5. Finaalit

HockeyAllsvenskan
Pe 26.4. mahdollinen 5. finaali
Su 28.4. mahdollinen 6. finaali
Ti 30.4. mahdollinen 7. finaali

NHL

Runkosarja huipentuu huhtikuun 18. päivä pelattavaan päätöskierrokseen, jota seurataan MTV Urheilun ottelustudion kera. Myös runkosarjan jälkeen käynnistyviä pudotuspelejä nähdään MTV Katsomossa ja MTV Subilla. Luvassa on 3–4 suoraa ottelulähetystä pudotuspelien kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta sekä kesäkuussa pelattavien Stanley Cup -finaalien ratkaisuottelut, eli pelit 4–7. 

La 6.4. klo 20.00 Pittsburgh – Tampa Bay
La 13.4. klo 21.30 Dallas – Seattle

JALKAPALLO

ucl_atletico-inter-2ndleg.jpg

Mestarien liiga

Mestarien liigassa lämpö nousee, kun jäljellä on enää Euroopan kahdeksan parasta seurajoukkuetta. Odotetusti isot jatkoivat matkaansa kohti kesäkuun Wembleyn finaalia: Manchester City, Bayern München, Real Madrid, PSG, Barcelona ja Dortmund etenivät lopulta isoimmilla marginaaleilla puolivälieriin. Yksi tiukimmille joutuneista jäteistä oli Arsenal, joka onnistui vaivoin rangaistuspotkujen jälkeen kääntämään Porton etumatkan edukseen. Samoin draamaa riitti Madridin illassa, kun kenties neljännesvälierien suurimmaksi yllättäjäksi kammennut Atletico Madrid kiri Interin otteluparin aikana saavuttaman 2–0 johtoaseman kiinni. Siihen vaadittiin pitkä ilta, jonka suurimmaksi sankariksi nousi kaksi pilkkua torjunut Atletico-maalivahti Jan Oblak. Samalla nähtiin varoitus siitä, mihin Diego Simeonen suojatit pystyvät etenkin kotikentällään. Odotettavissa on kihelmöivä taistelu neljästä välieräpaikasta, kun Euroopan mahtijoukkueet mittaavat virettään. 

Viihdetakuu on taattu, kun MTV Urheilun jalkapallostudion ovet avataan otteluiltoina klo 21.00. Peetu PasanenMika VäyrynenAntti NiemiJari Litmanen ja Juho Rantala sekä selostajat Tuomas VirkkunenKim Kallström ja Lauri Kottonen pitävät huolen illan tunnelmasta. Kaikki ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä MTV:n maksukanavilta.

9.–10.4. Puolivälierien 1. osaottelut
16.–17.4. Puolivälierien 2. osaottelut

La Liga

Jalkapallon ystävää hemmotellaan Espanjan kentillä. Huhtikuussa Madrid isännöi kevätkauden suurinta ottelua, El Clasicoa, jossa Real Madrid ja Barcelona iskevät yhteen Santiago Bernabeulla. Los Blancosin superhankinta Jude Bellingham ei olisi voinut jättää isompaa jälkeä elämänsä ensimmäiseen klassikkoon, kun hän käänsi lokakuussa kahdella maalillaan ottelun Realille. Syyskauden kohtaamisen jälkeen asetelma sarjassa on kääntynyt yhä vahvemmin Carlo Ancelottin luotsaaman Realin eduksi, mutta on kiinnostavaa nähdä, miten Barcelonassa Xavilta vastuuta saaneet supertalentit, Lamine Yamal ja Pau Cubarsi uusimpina niminä, pystyvät haastamaan vakuuttavasti kohti mestaruutta etenevän Los Blancosin. MTV Urheilun jalkapallostudio virittäytyy El Clasicon tunnelmaan ja seuraa ottelun käänteitä läpi illan. Huhtikuun derbykattaus tarjoilee viikkoa myöhemmin myös Espanjan kauneimmaksi kutsutun jalkapallo-ottelun, Sevillan derbyn, jossa Real Betis isännöi Sevillaa.

Kaikki La Ligan ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Viikoittain lähetetään myös kattavasti suomeksi selostettuja otteluita, joita seurataan myös MTV:n maksukanavilla.

21.4. Real Madrid – Barcelona
28.4. Real Betis – Sevilla

Serie A

Vaikka mestaruustaistelu on kääntymässä vahvasti esiintyneen Interin eduksi, riittää etenkin europaikkojen osalta pelattavaa ja putoamiskamppailussa jännitettävää. Myös pääkaupungin joukkueet, AS Roma ja Lazio, pyrkivät varmistelemaan asemiaan eurokentille ja Rooman derby voi ratkaista jopa arvokkaan Mestarien liigaan oikeuttavan sijoituksen kohtalon – vai lipuuko se molempien roomalaisten ulottumattomiin, kun Bologna on ollut yllättäen sitkeästi kiinni neljännessä sijassa? Milanossa jättiläiset AC Milan ja Inter Milan iskevät yhteen kauden toisessa Milanon derbyssä. Rossonerillä on kasvojenpesun paikka, kun syksyllä se nöyrtyi Interille peräti 5–1. 

Kaikki Serie A:n ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Viikoittain lähetetään myös kattavasti suomeksi selostettuja otteluita, joita seurataan myös MTV:n maksukanavilla.

7.4. Roma – Lazio
21.4. AC Milan – Inter

MOOTTORIURHEILU

MM-ralli

Huhtikuussa kisataan Kroatian asfaltilla kauden neljännessä rallissa. MTV Urheilun lähetyksissä rallin tapahtumia läpi viikonlopun purkaa asiantuntijavieras Janne Ferm, joka nappasi kartanlukijana Esapekka Lapin kanssa voiton tämän kauden Ruotsin MM-rallista. 

MTV Katsomon monipuolinen lähetyskokonaisuus tarjoilee suorana ja suomeksi selostettuna tärkeimmät tapahtumat kaikista kauden erikoiskokeista. Lisäksi ralliviikonloppua rytmittävät studio-osuudet. Kaikki MM-rallin pätkät ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä MTV Max -kanavalta.

18.4.–21.4. Kroatian MM-ralli

EM-ralli

Rallin EM-sarjan uusi kausi alkaa. Avausralli ajetaan huhtikuussa Unkarissa, ja yhteensä kausi tarjoilee kahdeksan kisaa. Sinivalkoista seurattavaa sarjaan tuo Mikko Heikkilä. Kaikki EM-rallin erikoiskokeet ovat katsottavissa suorana ja englanniksi selostettuna MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Lähetykset esitetään suoratoistopalvelussa sekä MTV Max -kanavalla. 

Motocrossin MM-sarja

Huhtikuu tarjoaa kaksi Motocrossin MM-sarjan, MXGP:n kilpailua Italiasta. MTV Katsomossa nähdään suorana jokaisen kisaviikonlopun MM-sarjan pääluokan viimeinen kilpailu. Englanninkieliset lähetykset ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella, sekä muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavalla.

Su 7.4. klo 18.00 Motocrossin MM-sarja: Sardinia
Su 14.4. klo 18.00 Motocrossin MM-sarja: Trentino

FIA WEC

Kestävyyskisojen WEC-sarjaa ajetaan niin ikään Italiassa. 6 Hours of Imola kisataan 21. huhtikuuta. Suora lähetys on katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu tilauksella suoratoistopalvelusta sekä muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavalla.

TENNIS

atp_tennis_main.jpg

ATP

Kevätaurinko paistaa myös tenniksessä, jossa siirrytään massakentille. Kauden ensimmäinen iso massaturnaus pelataan Monte Carlon glamourin keskellä, ja myös Emil Ruusuvuori on osallistumassa tähän huipputason ATP 1000 -turnaukseen. Huhtikuun viimeistelee vielä toinen ATP 1000 -turnaus Madridista. Tenniksen selostajakonkari Arne Six selostaa suomeksi molempien ATP 1000 -turnausten välierät ja finaalin. Yhteensä huhtikuussa seurataan kahdeksaa ATP-turnausta.

ATP-kiertueen kaksinpelien tapahtumat ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Lähetyksiä nähdään muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavilla.

1.-7.4. ATP 250: Houston
1.-7.4. ATP 250: Estoril
1.-7.4. ATP 250: Marrakech
7.-14.4. ATP 1000: Monte Carlo
15.-21.4. ATP 500: Barcelona
15.-21.4. ATP 250: München
15.-21.4. ATP 250: Bukarest
24.4.-5.5. ATP 1000: Madrid

YLEISURHEILU

Timanttiliiga

Maailman kovimmat yleisurheilijat kisaavat jälleen huhtikuusta alkaen Timanttiliigassa, jonka avauskisa käydään Xiamenissa Kiinassa lauantaina 20.4. Yleisurheilun kovimmalla kiertueella nähdään kauden aikana kaikkiaan 16 kisaa, joiden selostuksesta vastaavat pääselostajat Antero Mertaranta ja Mika Saukkonen. Lähetykset ovat katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella suoratoistopalvelusta sekä MTV:n maksukanavilla.

La 20.4. klo 14.00 Timanttiliiga: Xiamen
La 27.4. klo 14.00 Timanttiliiga: Shanghai

World Athletics Continental Tour

MTV Katsomon yleisurheilukattauksen täydentää World Athletics Continental Tour. MTV Katsomossa nähdään kaikki Suomen ulkopuolella kisattavat kultatason kisat, sekä valikoituja hopea- ja pronssikisoja. Kesäkauden startti otetaan sunnuntaina 14.4. Botswanasta. Lähetykset ovat katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella suoratoistopalvelusta sekä MTV:n maksukanavilla.

Su 14.4. Yleisurheilua: Botswana
La 20.4. Yleisurheilua: Nairobi
Ti 30.4. Yleisurheilua: Huelva 

RAVIT

Raveja seurataan vuoden ympäri ja lähes päivittäin. Lähetykset ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavilla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa