maryland MTV katsomo maryland MTV katsomo

Arvostelussa MTV Katsomon britbox minisarja Maryland

Ajankohtaista Arvostelu Katsomo Luettavaa MTV

MTV Katsomon Maryland kertootarinan kahdesta siskosta ja näiden äidistä – kolmessa jaksossa. Mitä tarkoittaa, kun perheen äiti valehtelee. Pettääkö hän miestään ja muuta perhettään, vai mistä on kyse?

Becca (Suranne Jones) ja Rosaline (Eve Best) ovat sisaruksia, joiden äiti on kuollut yllättäen Man-saarilla. Tytöt lähtevät tunnistamaan äitinsä ruumiin ja samalla oppivat uutta äitinsä elämästä sekä viimeisistä hetkistä. Miten tähän kaikkeen liittyy saarella asuva Pete (Hugh Quarshie) sekä Cathy (Stockard Channing), ja eikö tyttöjen isä Richard (George Costigan) oikeasti tiennyt tästä kaikesta mitään?

Maryland on vahva kertomus perheen jäsenten välisistä suhteista, sisarusten suhteista ja ajatuksista itsestään ja toisistaan – siitä, miten puhumattomuus voi vaikuttaa paljon ihmisten välisiin suhteisiin, varsinkin perheen sisällä. Kun vielä kuvassa on Beccan omat tyttäret Molly (Yasmin Davies) ja Lauren (Rhiannon Clements) sekä aviomies Jim (Andrew Knott), alkaa perhedynamiikan seinät tulla vastaan.

Äidin kuolemasta alkaa palastua lisää, miten äiti kuolikaan, ja miksi?

Tämä kolmiosainen britbox on taattua brittiläistä draamaa, missä ei ole kiirettä tehdä mitään erikoista, mutta kolme jaksoa ei mahdollista myöskään mitään liian monimutkaisia sarjakäänteitä tai monimutkaisia rooleja – kyseessä on kuitenkin periaatteessa vain kahden sisaruksen matka hakemaan äidin ruumis. Matka, josta muodostuu naisten matka omaan menneisyyteen ja kysymyksiin, jotka merkitsevät paljon heidän tuleville vuosilleen.

Suosittelemme.

Lisää….

Suranne Jones

Suranne Jones on englantilainen näyttelijä, joka on tullut tunnetuksi monipuolisista rooleistaan niin televisiossa kuin teatterissakin. Hän syntyi 27. elokuuta 1978, ja hänen uransa alkoi 1990-luvun lopulla. Jones on saanut tunnustusta erityisesti voimakkaista ja monimutkaisista naispääosistaan.

Jonesin läpimurto tapahtui sarjassa ”Coronation Street”, jossa hän näytteli Karen McDonaldia vuosina 2000–2004. Tämän roolin myötä hän sai laajaa huomiota ja palkintoehdokkuuksia. Vuosien varrella Jones on näytellyt useissa merkittävissä televisiosarjoissa, kuten ”Scott & Bailey”, ”Doctor Foster” ja ”Gentleman Jack”. Hän on tunnettu kyvystään luoda vahvoja, moniulotteisia hahmoja.

Jones voitti parhaan naispääosan BAFTA-palkinnon roolistaan sarjassa ”Doctor Foster” vuonna 2016. Hän on myös ollut ehdolla useille muille palkinnoille uransa aikana. Jonesin teatterityöt ovat sisältäneet sekä klassisia että nykyaikaisia näytelmiä, ja hän on saanut kiitosta myös näyttämösuorituksistaan.

Eve Best

Eve Best, oikealta nimeltään Emily Best, on englantilainen näyttelijä, joka on tunnettu sekä teatterilavoilta että televisiorooleistaan. Hän syntyi 31. heinäkuuta 1971 Lontoossa, Englannissa. Best on saavuttanut mainetta erityisesti Shakespearen näytelmien tulkitsijana ja hänet tunnetaan vahvasta läsnäolostaan näyttämöllä.

Bestin ura alkoi 1990-luvun puolivälissä, ja hän on saanut kiitosta sekä kriitikoilta että yleisöltä. Hän on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien Olivier-palkintoja, jotka ovat merkittäviä brittiläisen teatterin alalla. Best on myös tunnettu rooleistaan televisiosarjoissa, kuten ”Nurse Jackie” ja ”The Honourable Woman”.

Eve Bestin uran merkittävimpiä rooleja ovat olleet:

  1. Dr. Eleanor O’Hara ”Nurse Jackie” -sarjassa
  2. Monica Chatwin ”The Honourable Woman” -sarjassa
  3. Lady Macbeth ”Macbeth” -näytelmässä
  4. Desdemona ”Othello” -näytelmässä

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa