in the dark MTV Kastomo britbox in the dark MTV Kastomo britbox

Arvostelussa MTV Katsomon britbox sarja In the Dark

Ajankohtaista Arvostelu BritBox Katsomo MTV Sarjat Suoratoisto

In the Dark on brittiläinen minisarja, joka on katsottavissa MTV Katsomolta. Se tuo ruudulle etsivä Helen Weeksin, joka on juuri saanut tietää olevansa raskaana. Helen työskentelee Manchesterin poliisissa, mutta lähtee takaisin kotiseudulleen miesystävänsä kanssa ratkaisemaa kadonneiden tyttöjen tapausta, jossa hänen lapsuudenkaverinsa on tavallaan osallinen – hänen ystävänsä on syytetyn vaimo.

In the Dark on neliosainen brittiläinen rikosdraama, joka sai ensi-iltansa BBC One -kanavalla 11. heinäkuuta – 1. elokuuta 2017. Sarja on adaptaatio Mark Billinghamin romaaneista, Time of Death ja In The Dark. Sen on kirjoittanut Danny Brocklehurst, ja sen pääosassa on MyAnna Buring etsivä Helen Weeks.

Helenin kotikaupungissa Polesfordissa tapahtuu kummia. Kaksi teinityttöä on kadonnut ja Helen lähtee auttamaan lapsuudenystäväänsä joutuen samalla kohtaamaan omia lapsuuden traumojaan. Hänen mukaansa lähteen myös hänen poliisimiesystävänsä etsivä Paul Hopkins (Ben Batt), joka saa matkan alussa kuulla Helenin olevan raskaana, mistä syntyykin melkoinen ilo.

Kotona Polesfordissa Heleniä odottaa tämän lapsuudenystävä Jenny (Georgia Tennant) sekä isä Robert Weeks (Clive Wood) miesystävänsä Sydin (Stewart Scudamore) kanssa. Helen ja Paul ovat täysin ok Helenin isän homoudesta, mutta näin ei ollut silloin kun Helen oli teini, johon hänen traumansa osittain liittyykin – se ei kuitenkaan estä häntä sekaantumasta etsivä Tim Cornishin (Ashley Walters) vetämään tutkintaan tyttöjen katoamisesta, varsinkin kun tutkinta saa uuden käänteen metsälöydön kautta.

Ja entä kun Helenin toinen miesystävä etsivä Adam Perrin (David Leon) saapuu Polesfordiin, mitä se tarkoittaa?

In the Dark on taattua britbox laatua, joka alkaa hitaasti ja jatkuu hitaasti, mutta ottaa välillä melkoisia spurtteja pitääkseen katsojan mukana juonenkäänteissä.

Suosittelemme sarjaa kaikille brittiläisen poliisidraaman ystäville.

MyAnna Buring

(oik. Anna Margaretha My Rantapää; s. 22. syyskuuta 1979 Sundsvall, Ruotsi)

MyAnna on tullut tutuksi myös The Witcher sarjassa

MyAnna Buring on ruotsalainen näyttelijä, joka on tullut tunnetuksi monipuolisista rooleistaan sekä elokuvissa että televisiosarjoissa. Hän syntyi Ruotsissa, mutta on asunut ja työskennellyt suurimman osan elämästään Isossa-Britanniassa. Buringin näyttelijänura alkoi teatterista, ja hän on valmistunut Lontoon maineikkaasta London Academy of Music and Dramatic Art -koulusta.

Ura ja merkittävät roolit

Buringin ura lähti käyntiin näyttävästi, kun hän sai rooleja useissa brittiläisissä televisiosarjoissa ja elokuvissa. Hänen tunnetuimpia roolejaan ovat olleet muun muassa ”The Descent” -elokuvassa ja sen jatko-osassa, sekä ”Downton Abbey” -televisiosarjassa sekä The Witcher-sarjassa. Buring on myös esiintynyt ”Twilight”-elokuvasarjan osassa ”Breaking Dawn”, jossa hän näytteli vampyyri Tanyaa.

Ominaisuudet ja näyttelijätyyli

MyAnna Buring on tunnettu syvällisestä ja moniulotteisesta näyttelijäntyöstään. Hän kykenee esittämään vahvoja ja monimutkaisia hahmoja, mikä on tehnyt hänestä arvostetun näyttelijän. Burinin roolihahmot ovat usein itsenäisiä ja voimakkaita naisia, mikä on tuonut lisäsyvyyttä hänen esityksiinsä.

Saavutukset ja tunnustukset

Vaikka Buring ei ole saanut suuria palkintoja, hänen työnsä on herättänyt huomiota ja arvostusta sekä yleisön että kriitikoiden keskuudessa. Hänen kykynsä eläytyä roolihahmoihinsa ja tuoda ne elävästi esille on saanut tunnustusta eri puolilla maailmaa.

Henkilökohtainen elämä

Buring on pitänyt henkilökohtaisen elämänsä melko yksityisenä. Tiedetään, että hän on asunut pitkään Iso-Britanniassa ja viettää aikaa sekä Ruotsissa että Britanniassa. Hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta ei usein jaa yksityiselämäänsä julkisesti.

Tulevaisuuden projektit

Tulevaisuudessa Buringin odotetaan jatkavan työtään sekä elokuvien että televisiosarjojen parissa. Hänen kykynsä mukautua erilaisiin rooleihin ja genreihin tekee hänestä jatkuvasti kysytyn näyttelijän. On mielenkiintoista nähdä, minkälaisia uusia haasteita hän ottaa vastaan tulevaisuudessa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa