Katso täältä Renny Harlinin Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan video Osmo’s Cosmoksen Hauskaa-biisiin

Ajankohtaista Elokuvat

Uutuuslevy Half’N’Half julkaistaan tänään

Katso ohesta Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan video Osmo’s Cosmoksen Hauskaa-biisiin, joka on elokuvan tunnusbiisi. Renny Harlinin ohjaama, kulttikomedioiden jatko-osa tulee elokuvateattereihin 28.7.2021 elleivät koronarajoitukset muuta tilannetta. Tätäkin elokuvaa tähdittävät Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa.

Pitkän linjan rocktykki Osmo’s Cosmos julkaisee tänään 23.6.2021 uutuslevynsä Half’N’Half. Yhtyeon yksi suomalaisen glam rockin lippulaivoja ja heitä voidaan pitää suorastaan kotimaisen glam rock -henkisen show’n edelläkävijöinä. Vauhdikkaista keikoistaan tunnettu yhtye ja Luokkakokouksen sinkkumeininki sopivatkin siis yhteen kuin nenä päähän. Osmo’s Cosmos tunnetaan kovana keikkabändinä sekä omaleimaisista ja voimakkaista videocovereistaan, joilla he seikkailevat eri tyylilajien viidakossa aina discosta heviin ja slovareihin. Ja Luokkakokouksen henki? No, senhän me jo tiedämmekin. Se on sitä itseään.

Half’N’Half-tupla-albumin ensimmäinen levy sisältää yhtyeen omia sävellyksiä, joissa voi kuulla hard rockin ja klassisen rockin lisäksi myös maanläheisiä amerikkalaisia sävyjä muun muassa hienolla mid tempo -kappaleella Pour me down sekä Roses in the wind -balladilla. Toinen levy koostuu leveällä pensselillä maalatuista ja osmotetuista covereista ja videohiteistä kuten Call Me, Because the Night, Kids in America ja Livin’ La Vida Loca. Uutuuslainanamukaanon päässyt Petri Laaksosen säveltämä euroviisuhitti Sata Salamaa, josta levyllä on mukana myös englanninkielinen versio Fire Night.

Hauskaa-single on kuultavissa myös Singa-karaokealustoilla netissä ja Singa-karaokeravintoloissa. Biisi on julkaistu alkuperäisillä taustoilla, jotta laulaja pääsee Osmo’s Cosmos -solistiksi.

Osmo’s Cosmoksen huikeat videot ja muut kuulumiset näet täältä.
www.youtube.com/c/OsmosTV
https://www.facebook.com/OsmosCosmosBand
https://www.instagram.com/osmoscosmosband/
www.osmoscosmos.com

Ohessa kooste videoista, jotka voi jakaa eri medioissa. Lisää videoita näet yhtyeen YouTube-kanavalta.
Call Me: www.youtube.com/watch?v=URFP4k6dkMg
Because The Night: www.youtube.com/watch?v=Klm__Rs5AAc
Run With It: www.youtube.com/watch?v=mmPBcDg4Utw
Having A Good Time: www.youtube.com/watch?v=KyItZZuu-BY

www.solarfilms.com
www.nordiskfilm.fi
facebook.com/SolarFilmsInc
https://www.instagram.com/solarchannel/
https://www.facebook.com/Luokkakokous2021
https://singa.com/en

Elokuvasta

Luokkakokous 3  – Sinkkuristeily vastaa kaikkiin ilmassa leijuneisiin kysymyksiin. Mitä kuuluu koko kansan suosikeille: Nipelle, Tuomakselle ja Antille? Anttia murjoo maailma taas edestä ja takaa, mutta pian on luvassa kolmikon yhteinen sinkkuristeily kaikilla herkuilla. Kun kuvaan ilmestyvät myös Antin isä, virolainen tappokone ja kiinalainen mafia, on buffet katettu.

Renny Harlinin ohjaama Luokkakokous 3Sinkkuristeily on jatkoa jättisuosituille, Solar Filmsin tuottamille Luokkakokous ja Luokkakokous 2– Polttarit -elokuville, jotka ovat saaneet elokuvateattereissa yhteensä yli 800 000 katsojaa. Sitä tähdittävät edellisten elokuvien tapaan Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Elokuva perustuu tanskalaiseen Klassefesten-elokuvasarjaan, kuten sarjan aiemmatkin osat. Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film. Luokkakokous 3– Sinkkuristeily on Markus Selinin ja Renny Harlinin ensimmäinen yhteistyö sitten Jäätävä polte -kulttielokuvan.

Renny Harlin on kautta aikojen tunnetuin suomalaisohjaaja ulkomailla. Hän on ohjannut muun muassa toimintaklassikon Die Hard 2 – Vain kuolleen ruumiini yli sekä Cliffhanger, Long Kiss Goodnight ja Ford Fairlane – Rokkidekkari -elokuvat. Lisäksi hän on toiminut tuottajana muun muassa Rambling Rose -elokuvassa, joka oli ehdolla kahteen Oscar-palkintoon. Renny Harlinin ohjaamat elokuvat ovat tuottaneet kaikkiaan yli miljardin dollarin kassatulot.

Ohjaus
Renny Harlin

Tuottajat
Jukka Helle ja Markus Selin

Linjatuottaja
Tarja Ahava

Käsikirjoitus 
Aleksi Bardy, Mari Perankoski ja Renny Harlin

Pääroolit
Sami Hedberg – Antti
Aku Hirviniemi – Nippe
Jaajo Linnonmaa – Tuomas

Sivuroolit
Antti Luusuaniemi
Ilona Chevakova
Pertti Sveholm
Pihla Maalismaa
Mari Perankoski
Jukka Puotila
Eino Heiskanen
Kuura Rossi, lapsinäyttelijä

… ja monta monta muuta.

Kuvaus
Matti Eerikäinen, F.S.C.

Leikkaus
Kimmo Taavila

Äänisuunnittelu
Olli Pärnänen 

Lavastussuunnittelu
Annika Salonen

Maskeeraussuunnittelu
Anu Rokkanen

Pukusuunnittelu
Anu Pirilä

Synopsis

Renny Harlinin ohjaamassa Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily elokuvassa panokset kovenevat, kaikki pelimerkit isketään pöytään ja painetaan kaasu pohjassa kohti väistämätöntä. Minkä ilta toi, sen aamu amputoi.

Antti on ajautunut syvälle suomalaisen miehen epätoivoon. Työttömyys, yksinäisyys ja rahattomuus painavat ja porvoolaisen kamelin selkä on katkeamispisteessä. Pelastaakseen Antin itsetunnon ja mielenterveyden Tuomas ja Nippe päättävät viedä hänet sinkkuristeilylle, jonne päätyvät myös isä, kiinalainen mafia ja virolainen tappokone. Miehet huomaavat, että maailma on muuttunut, mutta pystyykö nelikymppinen muuttumaan? Itämeren aallokoissa jokainen mies joutuu kohtaamaan pimeimmät pelkonsa. Kuka nousee, kuka jää tuleen makaamaan?  Kenestä paljastuu action-sankari, kuka oppii puhumaan tunteista? Tämä ei ole miesten ensimmäinen rodeo, mutta onko se jollekulle se viimeinen reissu?


Muuta luettavaa muualta

Apple Pay maksaminen on nopea ja helppo tapa maksaa ostokset

Apple Pay maksaminen on helppoa. Teet ostoksia helposti ja turvallisesti omalla iPhonellasi, iPadillasi, Apple Watchillasi tai Mac-tietokoneellasi. Maksaminen kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa on mahdollista näillä laitteilla yhdellä kosketuksella tai vilkaisulla, ilman,että sinulla on muovikorttia.  

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa