Arvostelussa Netflixin Top Boy tv-sarja

Ajankohtaista Arvostelu Luettavaa Netflix Sarjat Viihde

NetFlixin Top Boy sarja on jo kolmen kauden pituinen. Se kertoo lontoolaisista huumejengeistä, jotka haluavat ansaita paljon rahaa myymällä huumeita. Mutta tie rikkauksiin ei aukene kaikille, ja monilla urasta tulee lyhyempi kuin he ajattelevatkaan. Top Boy tuo esille Lontoon huumemaailman alimmat kerrokset. Vaikka huumerikolliset ajavat bemareille ja audeilla, ei heidän elämänsä muuten ole mitenkään erityisen hohdokasta. Sarja sijoittuu kuvitteelliselle Summerhouse-alueelle Lontoon Hackneyn kaupunginosassa.

”Top Boy” on Netflixin rikosdraamasarja, joka alkoi vuonna 2019. Sarja keskittyy kahteen kokeneeseen huumekauppiaaseen Dushaneen (Ashley Walters) ja Sullyyn (Kane ”Kano” Robinson) , jotka palaavat Lontoon karuille kaduille. Heidän pyrkimyksensä rahaan ja valtaan on kuitenkin uhattuna nuoren ja armottoman huijarin Jamien (Michael Ward) toimesta. Jamiellä on kovat suunnitelmat itsensä ja oman ZT (Zero tolerance – nollatoleranssi) jenginsä suhteen.

Dushane, Sully ja monet muistakin näiden jengien jäsenistä ovat itse tulleet Jamaikalta Englantiin, tai heidän vanhempansa ovat tulleet. Todellisuudessa Englanti ei ole kuitenkaan tarjonnut heille sen parempaa tulevaisuutta, kuin mitä elämä Jamaikalla oli – monet ovat itseasiassa laittomina siirtolaisina maassa, ja heitä uhkaa jatkuvasti mahdollisuus tulla karkotetuksi takaisin Jamaikalle.

Dushane ja Sully pyörittävät pientä bisnestään vanhan tuttunsa Drisin (Shone Romulus) kanssa, ja Sullyn päästessä vapauteen vankilasta ja Dushanen palatessa Jamaikalta, on aika ottaa uusi askeleita oman huumeimperiumin rakentamisessa. Dris on saanutkin jo tuta huumeiden huonot puolet, ja hän on saanut infarktin ja hänen toinen kätensä onkin käyttökelvoton, mutta yksinhuoltajaisällä ei ole vaihtoehtoja, kuin hoitaa kulmiensa huumekauppaa Dushanen ja Sullyn lukuun. Mukana on myös Jaq eli Jacqueline (Jasmine Jobson), joka onkin jengin kovin jäsen saamaan uusia porukoita mukaan myymään.

Top Boy näyttää, kuinka vaikeata näiden huumepiireissä olevien on muodostaa tavallisia, normaaleita ihmissuhteita, vaikkeivat itse käyttäisikään huumeita. Jokainen päivä on kuitenkin vaarassa elämistä, ja aina voi joku kilpailevan jengin jäsen puukottaa tai ampua.

Sarjan on luonut ja kirjoittanut Ronan Bennett.

Suosittelemme sarjaa niille, jotka eivät hae kaikista nopeinta tapahtumasarjaa, mutta jotka jaksavat kasvaa sarjan ja sen hahmojen mukana.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 5 / 5. Arvosteluja: 1

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa