Pablo Schreiber as Master Chief in Halo Season 1, Episode 1. Photo Credit Adrienn Szobo

SkyShowtime julkisti uuden pohjoismaisen alkuperäissarjan ja yksinoikeusohjelmistoa vuodelle 2024

Ajankohtaista Sarjat SkyShowTime

Palveluun ovat tulossa muun muassa rikostrilleri Veronika, Halon 2. tuotantokausi, Liane Moriartyn bestselleriin pohjautuva Apples Never Fall, Harvey Keitelin tähdittämä The Tattooist of Auschwitz, Seth MacFarlanen Ted-esisarja, Wes Andersonin Asteroid City sekä Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One. 

Tiedot julkistettiin alan tapahtumassa Content Londonissa.

SkyShowtime julkisti tänään uusimman alkuperäissarjansa ja palvelussa yksinoikeudella julkaistavaa ohjelmistoa vuodelle 2024. 

SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan ja sisältöjohtaja Kai Finke kertoivat uusista julkaisuista ja niiden yksityiskohdista Content London -tapahtumassa pidetyssä paneelikeskustelussa.

Ensiesityksensä palvelussa saa SkyShowtime-alkuperäissarja Veronika, joka on yliluonnollisilla mausteilla höystetty ruotsalainen rikostrilleri. Sarjassa näyttelevät pohjoismaiset supertähdet Alexandra Rapaport (Honour) ja Tobias Santelmann (SkyShowtimen yksinoikeussarjat Beforeigners ja Welcome to Utmark, sekä Point Break ja Those Who Kill). Kahdeksanosaisen sarjan ovat luoneet ja käsikirjoittaneet Katja Juras ja Anna Lindblom (Gåsmamman), ja ohjannut ylistetty ohjaaja Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds). SkyShowtime hankki sarjan Viaplay Content Distributionilta, ja se on striimattavissa yksinoikeudella kaikilla SkyShowtimen markkina-alueilla. Sarjan ensi-illan ajankohta julkaistaan ensi vuonna.

SkyShowtime kertoi myös, että SkyShowtime Original -sarja The Tattooist of Auschwitz tulee palveluun yksinoikeudella useimmilla markkina-alueilla vuoden 2024 aikana. Erittäin odotettu Sky Studiosin tuottama minisarja perustuu Heather Morrisin maailmanlaajuiseen bestseller-romaaniin. Sarjaa tähdittävät Jonah Hauer-King (The Little Mermaid, World on Fire) ja Anna Próchniak (Baptiste, Warsaw 44) Lalin ja Gitan rooleissa. Oscar®-palkintoehdokas Harvey Keitel (The Irishman, Youth) esittää sarjassa Lalia nykyajassa, ja Critics Choice Awards -voittaja Melanie Lynskey (The Last of Us, Yellowjackets) puolestaan Heather Morrisia. Jonas Nay (Deutschland 83, 86, 89) nähdään myös sarjassa Stefan Baretzkin roolissa. Sarjan musiikin ovat säveltäneet moninkertainen Oscar-voittaja Hans Zimmer ja Kara Talve. Palkittu ohjaaja Tali Shalom-Ezer (My Days of Mercy, Princess) ohjaa sarjan kaikki kuusi jaksoa. Sarja tulee Suomen lisäksi striimattaviksi yksinoikeudella myös seuraavilla markkina-alueilla: Albania, Andorra, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Kroatia, Tšekki, Tanska, Unkari, Kosovo, Montenegro, Pohjois-Makedonia, Norja, Alankomaat, Puola, Portugali, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia ja Ruotsi.

Erityisesti Eurooppaa varten luotuna striimauspalveluna SkyShowtime on sitoutunut tarjoamaan tilaajilleen ohjelmistoa, joka puhuttelee paikallisia yleisöjä kaikilla markkinoilla. Edellä mainitut uutuudet kasvattavat palvelun alkuperäisohjelmien ja yksinoikeussisältöjen ohjelmakirjastoa, joka sisältää jo tänä vuonna lanseerattuja menestyneitä SkyShowtimen alkuperäissarjoja, kuten Bosé, Koodinimi: Annika, Fleeting Lies, Poker Face, The Invisible Ladies, The Winner ja Warszawianka.

Näiden lisäksi SkyShowtime tarjoaa vuonna 2024 tilaajilleen entistä enemmän uusia ja yksinoikeudella katsottavia sarjoja, mukaan lukien SkyShowtime-alkuperäissarjat The Curse ja The Envoys (S2), sekä yksinoikeudella tarjottavat sarjat Apples Never Fall, Halo (S2), Knuckles, The Lovers, Mary & George, Ted ja The Woman in the Wall.

SkyShowtimeen tulee myös suuri valikoima menestyselokuvia ja kassamagneetteja ensimmäisenä striimauspalveluna suoraan elokuvateattereista, kuten Wes Andersonin Asteroid City, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One ja Ryhmä Hau: Mahtielokuva. Elokuvien tarkat julkaisupäivät ilmoitetaan myöhemmin.

SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan kommentoi: “Rakentamalla vuoden 2023 vahvalle tarjonnallemme, SkyShowtime voi ylpeänä julkistaa osan vuodelle 2024 jo suunnitelluista sisällöistä. Sen lisäksi, että tarjoamme Hollywoodin parasta antia – kuten kriitikoiden ylistämän SkyShowtime-alkuperäissarjan The Curse ja kassamagneetteja kuten Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One – tarjoamme myös paikallista ohjelmistoa, joka puhuttelee yleisöjämme eri markkinoilla. Uusi alkuperäissarjamme Veronika sekä yksinoikeussarjamme, kuten Mary & George ja Ted, osoittavat sitoutumisemme huippuluokan viihteen ja arvon tarjoamiseen tilaajillemme.”

Apples Never Fall

Liane Moriartyn New York Timesin bestseller-listalle nousseeseen romaaniin perustuva Apples Never Fall keskittyy näennäisen täydelliseen Delaneyn perheeseen. Entiset tennisvalmentajat Stan (Sam Neill) ja Joy (Annette Bening) ovat myyneet menestyksekkään tennisakatemiansa ja ovat valmiita aloittamaan elämänsä kultaiset vuodet. He odottavat innolla, että pääsevät viettämään aikaa neljän aikuisen lapsensa (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles) kanssa, mutta kaikki muuttuu, kun Joyn ja Stanin oveen kolkuttaa haavoittunut nuori nainen, joka tuo mukanaan heidän kaipaamaansa jännitystä. Mutta kun Joy yhtäkkiä katoaa, hänen lapsensa joutuvat tarkastelemaan uudelleen vanhempiensa niin sanottua täydellistä avioliittoa, ja perheen synkimmät salaisuudet alkavat nousta pintaan.

Asteroid City 

Asteroid City on Yhdysvaltain lounaisosassa sijaitseva aavikkokaupunki, joka on vain pieni piste kartalla. Vuosi on 1955. Kaupungin tunnetuimmat nähtävyydet ovat jättiläismäinen kraatteri ja sen lähellä sijaitseva observatorio. Tänä viikonloppuna armeija ja tähtitieteilijät toivottavat tervetulleeksi viisi tieteen saralla palkittua lasta esittelemään keksintöjään. Kauempana kukkuloiden yllä näkyy sienipilviä ydinasekokeiden jäljiltä. Nämä ovat puitteet Wes Andersonin uusimmalle elokuvalle, joka on sekä riehakas komedia että häikäisevä luomus, joka on täynnä katseen vangitsevia kuvia. Se herättää myös yhtä voimakkaita tunteita kuin mikä tahansa Andersonin aiemmista teoksista. Pääosissa Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan ja Jeff Goldblum.

Halo (S2)

Showrunnerina ja vastaavana tuottajana toimivan David Wienerin (“Brave New World”) johtama sarja sijoittuu universumiin, joka esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2001 Xboxin® “Halo”-pelin lanseerauksen myötä. Halo-sarjassa dramatisoidaan eeppistä 26. vuosisadalla tapahtuvaa konfliktia ihmiskunnan ja Covenantiksi kutsutun muukalaisuhan välillä. Syvälliset henkilökohtaiset tarinat yhdistyvät toimintaan, seikkailuun ja runsaasti mielikuvitusta hyödyntävään tulevaisuudenkuvaan. 

Knuckles 

Knuckles on ensimmäinen tv-sarja Sonic the Hedgehogin laajenevassa elokuvallisessa maailmassa. Uudessa live action -sarjassa seurataan Knucklesia hauskalla ja toiminnantäyteisellä itsetutkiskelun matkalla, kun hän suostuu ottamaan Waden suojatikseen ja opettamaan tälle Echidna-soturin tapoja. Sarja sijoittuu Sonic the Hedgehog 2 ja Sonic the Hedgehog 3 -elokuvien väliin, ja on seuraava osa menestyssarjaa.

Knucklesin nimikkoroolissa nähtävän Idris Elban lisäksi Adam Pally palaa elokuvasarjasta tuttuun rooliinsa Wade Whipplenä. Knuckles-sarjan tähtiin kuuluvat myös toistuvan näyttelijäkaartin Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Julian Barratt (Mindhorn), Scott Mescudi (Don’t Look Up), Ellie Taylor (Ted Lasso) sekä vieraileva tähti Rory McCann (Game of Thrones). Lisäksi Tika Sumpter tekee vierailevana tähtenä paluun Maddien rooliin.

Mary & George

Oscar- ja BAFTA-palkitun näyttelijän Julianne Mooren (Still Alice, Kaukana taivaasta), Nicholas Galitzinen (Tuhkimo, Purple Hearts) ja Tony Curranin (Mayflies, Your Honour) tähdittämä Mary & George on saanut inspiraationsa Mary Villiersin uskomattomasta tositarinasta, jossa hän muovasi kauniista ja karismaattisesta pojastaan Yrjöstä kuningas Jaakko I:n viettelijän ja myöhemmin kaikkivoipaisen rakastajan. Törkeän juonittelun avulla parivaljakko nousi vaatimattomista lähtökohdista rikkaimmiksi ja vaikutusvaltaisimmiksi henkilöiksi, joita Englannin hovi oli koskaan nähnyt, sekä kuninkaan luotettavimmiksi neuvonantajiksi. Panokset eivät olisi voineet olla suuremmat, kun Espanjan invaasio uhkasi Englannin asemaa maailmannäyttämöllä ja mellakoitsijat nousivat kaduille osoittamaan mieltään kuningasta vastaan. Valmiina tekemään mitä tahansa ja varustautuneena häikäilemättömällä poliittisella terällään Mary nai itsensä ylöspäin, lahjoi poliitikkoja, vehkeili rikollisten kanssa ja raivasi tiensä valtakunnan sydämeen ja teki siitä omansa.

Mary & George on vaarallisen rohkea historiallinen ja psykologinen draama moraalittomasta äidistä ja pojasta, jotka juonittelivat, viettelivät ja tappoivat valloittaakseen Englannin hovin ja kuningas Jaakko I:n sängyn.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One -elokuvassa Ethan Hunt (Tom Cruise) lähtee IMF-tiiminsä kanssa vaarallisimpaan tehtäväänsä tähän mennessä: heidän on jäljitettävä pelottava, koko ihmiskuntaa uhkaava uusi ase ennen kuin se joutuu vääriin käsiin. Kun tulevaisuuden hallinta ja maailman kohtalo ovat vaakalaudalla, ja Ethanin menneisyyden pimeät voimat lähestyvät, alkaa tappava kilpajuoksu maapallon ympäri. Salaperäisen, kaikkivoivan vihollisen kohtaaminen pakottaa Ethanin ajattelemaan, voiko mikään olla tärkeämpää kuin hänen tehtävänsä – vaikka kyse olisi hänen läheistensä hengestä.

Ryhmä Hau: Mahtielokuva

Kun maaginen meteori laskeutuu Adventure Cityyn, se antaa Ryhmä Haun pennuille supervoimia ja muuttaa heidät MAHTAVIKSI MAHTIPENNUIKSI! Skyelle, tiimin pienimmälle jäsenelle, hänen uudet voimansa ovat unelmien täyttymys. Mutta asiat muuttuvat huonompaan suuntaan, kun pentujen arkkivihollinen Humdinger karkaa vankilasta ja liittoutuu hullun tiedemiehen kanssa varastaakseen supervoimat heille kahdelle. Kun Adventure Cityn kohtalo on vaakalaudalla, Mahtavien Mahtipentujen on pysäytettävä superroistot ennen kuin on liian myöhäistä, ja Skyen on opittava, että pienikin pentu voi saada aikaan suurimman muutoksen.

Ted

Tässä Ted-elokuvien tapahtumia edeltävässä sarjassa eletään vuotta 1993, ja Ted-karhun (Seth MacFarlane) hetki kuuluisuudessa on ohi. Hän asuu nyt kotonaan Framinghamissa Massachusettsissa parhaan ystävänsä, 16-vuotiaan John Bennettin (Max Burkholder), sekä Johnin vanhempien Mattyn ja Susanin (Scott Grimes ja Alanna Ubach) ja serkku Blairen (Giorgia Whigham) kanssa. Ted saattaa antaa huonoja vaikutteita Johnille, mutta loppujen lopuksi hän on uskollinen kaveri, joka on aina valmis uhraamaan itsensä ystävyyden vuoksi.

The Curse

Benny Safdien ja Nathan Fielderin yhteistyössä luotu, käsikirjoitettu ja tuotettu The Curse keskittyy Whitney ja Asher Siegeliin, vastanaineeseen pariin, joka kamppailee tuodakseen visionsa ympäristötietoisesta asumisesta pieneen Españolan yhteisöön New Mexicossa. Heidän ponnistelunsa monimutkaistuvat, kun eksentrinen tosi-tv-tuottaja Dougie näkee heidän tarinassaan mahdollisuuden. Sarjan edetessä pariskunta joutuu eettisten ja moraalisten harmaiden vyöhykkeiden salaperäiseen verkkoon – samalla kun he yrittävät pitää suhteensa pinnalla. Sarjan pääosissa ovat Emma Stone (La La Land, The Favourite), Fielder (The Rehearsal) ja Safdie (Oppenheimer). Vierailevia tähtiä ovat muun muassa Oscar-ehdokas Barkhad Abdi, Emmy®-ehdokas Corbin Bernsen ja Constance Shulman.

The Envoys (S2)

Sarjan toisella kaudella papit Pedro Salinas (Méndez) ja Simón Antequera (Silvestre) sukeltavat mysteerien ja murhien verkkoon galialaisessa luostarissa. Kun kolme sokeaa nunnaa todistavat oletetusta ihmeestä, valheiden ja uskon välinen taistelu kärjistyy. Heidän pureutuessaan syvemmälle tragedia iskee, kun heidän isäntänsä Joaquin kuolee. Nyt kaksoistutkimukseen sotkeutuneena papit kohtaavat paitsi mystisen, mutta myös paljon maallisemman totuuden. Kun petoksen ja uskon välinen taistelu kärjistyy, tämä uusi kausi lupaa mysteerien, murhien ja sydäntähakkaavan jännityksen sähköistävän yhdistelmän.

The Woman in the Wall

Loma Brady (Ruth Wilson) on nainen pienestä kuvitteellisesta Kilkinuren kylästä, joka yhtenä aamuna herää löytääkseen ruumiin talostaan. Pelottavaa kyllä, Lornalla ei ole pienintäkään ideaa, kuka kuollut nainen on ja mahtaako hän itse olla syypää ilmeiseen murhaan… Tämä johtuu siitä, että Lorna on kärsinyt pitkään äärimmäisistä unissakävelykohtauksista, joiden uskotaan alkaneen samaan aikaan, kun hänet repäistiin omasta elämästään ja vangittiin Kilkinuren luostariin. Luostari oli yksi pahamaineisimmista Magdalene-kodeista, joka oli paikka, johon vietiin naisia, jotka olivat joutuvat vastakkain aikanansa sosiaalisten normien kanssa – heitä, joita syytettiin uskottomuudesta heihin, jotka olivat tulleet teineinä raskaaksi. Kun talo viimein suljettiin, selviytyjät jätettiin kärsimään sen vanavedessä. Hyvin harva naisista kykeni jatkaa elämäänsä normaalista ja toiset, kuten Lorna, olivat vielä epäonnekkaampia. Kaikkia selviytyjiä yhdisti se, että he eivät koskaan tulisi unohtamaan.

Lornan epäonneksi erittäin kunnianhimoinen, vaikkakin hämärä etsivä Colman Akande (Daryl McCormack) on Lornan kannoilla rikoksesta, joka näyttää siltä, että sillä ei ole tekemistä talosta löydetyn naisen ruumiin kanssa. Colman eteni nopeasti Irlannin kansallisen poliisin riveissä luontaisen työhön soveltuvuutensa ansiosta. Hän omaa tumman ja ajoittain purevan älyn, mutta hänessä on myös hiljaista surullisuutta, mitä hän ei itsekään ymmärrä, ja hän piilottelee omia salaisuuksiaan maailmalta…


 

The Tattooist of Auschwitz

The Tattooist of Auschwitz -sarja on saanut innoituksensa Lali ja Gita Sokolovin sydäntäsärkevästä tosielämän tarinasta. Lali (Jonah Hauer-King) saapui Auschwitz-Birkenauhun vuonna 1942 ja nopeasti saapumisensa jälkeen hänestä tehtiin yksi tatuoijista, tehtävänään tatuoida tunnistusnumero kanssavankien käsiin. Yhtenä päivänä hän tapaa Gitan (Anna Próchniak) tatuoidessaan hänen vankinumeroaan. He kokevat rakkautta ensi silmäyksellä ja näin alkaa rohkea, unohtumaton ja inhimillinen tarina. Räjähdysherkän SS-vartija Baretzkin (Jonas Nay) jatkuvan tarkkailun alla Lali ja Gita ovat päättäväisiä pitääkseen toisensa hengissä.

Noin 60 vuotta myöhemmin, Lali (Harvey Keitel) tapaa aloittelevan kirjailijan Heather Morrisin (Melanie Lynskey). Vastikään leskeksi jäänyt Lali rohkaistuu kertomaan tarinansa maailmalle. Kertoessaan tarinaansa Heatherille kahdeksissakymmenissä oleva Lali kohtaa nuoruutensa traumaattisia haamuja ja elää uudelleen muistojaan rakastumisesta mitä hirveämmässä paikassa.

Veronika

Pohjoismaiset supertähdet Alexandra Rapaport (Honour, Little Did I Know) ja Tobias Santelmann (Those Who Kill; Point Break) tähdittävät tätä yliluonnollisilla mausteilla höystettyä innovatiivista rikostrilleria. Kahdeksanosaisen sarjan ovat luoneet ja käsikirjoittaneet Katja Juras ja Anna Lindblom (Gåsmamman), ja ohjannut ylistetty ohjaaja Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds).

Veronika Gren (Alexandra Rapaport) on monimutkaisen menneisyyden omaava ja pilleririippuvuudesta kärsivä introvertti poliisi ja kahden lapsen äiti. Veronika alkaa kyseenalaistamaan mielenterveyttään nähdessään kuolleen pojan seisomassa sairaalan parkkipaikalla. Toistuvat näyt kuitenkin saavat hänet tajuamaan, että hän on kasvotusten ratkaisemattomien rikosten uhrien kanssa, ja että hänen menneisyydestään löytyy ratkaisu, jolla uhrit voivat saada oikeutta ja jolla yhä vapaana oleva murhaaja voidaan saada kiinni.

SkyShowtime

SkyShowtime tarjoaa tuhansia tunteja laadukasta viihdettä koko perheelle. SkyShowtimen tilaajilla on pääsy uusiin ja yksinoikeudella esitettäviin sarjoihin, alkuperäissarjoihin, palkittuihin elokuviin, lapsille ja perheille tarkoitettuun sisältöön sekä valikoimaan ikonisia elokuvia ja sarjoja Universal Picturesilta Paramount Picturesilta, Nickelodeonilta, DreamWorks Animationilta, Paramount+:lta, SHOWTIME®:lta, Sky Studiosilta ja Peacockilta – kaikki striimattavissa yhdestä palvelusta. SkyShowtime on saatavilla Albaniassa, Andorrassa, Bosnia ja Hertsegovinassa, Bulgariassa, Kroatiassa, Tšekkissä, Tanskassa, Suomessa, Unkarissa, Kosovossa, Montenegrossa, Pohjois-Makedoniassa, Norjassa, Alankomaissa, Puolassa, Portugalissa, Romaniassa, Serbiassa, Slovakiassa, Sloveniassa, Espanjassa ja Ruotsissa. SkyShowtime on saatavana suoraan SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa