Paramount+ arvostelussa Halo-kausi 1

Arvostelu Paramount

Halo ensimmäisen kauden yhdeksän jaksoa ovat nyt takana ja on tullut aika palata reilu kuukausi sitten kirjoitettuun avaukseen Halo-sarjasta ja jatkaa ensimmäisen kauden nippuun laittamisella. Mitä tapahtui ihmisten ja Covenantin välisessä taistelussa, ja mitä tapahtui eritoten spartalaisille, sekä Kwan Ha:n tulevaisuudelle Madrigalissa?

Itse arvosteluun

Halo-sarja on todellista karkkia tieteiselokuvien ystäville. Siinä on niin rakkautta, taisteluita, kuin myös paljon kysymyksiä ilman vastauksia, joita saamme odottaa seuraaville kausille. Samoin kuin professori Catherine Halseyn ajatukset tulevaisuuden ihmisestä saavat jäädä odottamaan tulevia kausia, joten vaikka ensimmäinen kausi saattoi loppua kunnon taistelunäytökseen, on jatkolle hyviä aihioita, ja se on monikautisen sarjan perusoletus.

Ensimmäinen kausi tutustutti meille Silver Teamin eli masterchiefin vetämän neljän spartalaisen erikoisjoukon, ja antoi vähän avausta sille, mitä tulevaisuudessa saattaa olla tulossa. Miten masterchief onnistuu Cortanan kanssa on myös yksi kysymysmerkki, mutta eiköhän John-117 palaa tosi toimiin heti toisen kauden alkujaksoissa, joskin odotusarvoa on myös mystisen Madrigalin tulevaisuudelle Kwan Han saadessa lisäoppeja ja tietoa mystikkojen vieraana.

Ja mitä professori Halsey suunnittelee päästyään pakoon UNSC:n kynsistä jälleen yhdellä kloonilla – jonka hämäyksen hänen oma tyttärensä tunnisti välittömästi kloonin saadessa kuolettavan kaatumatautikohtauksen.

Kakkoskausi on vähintäänkin tulossa ja tuottajat ovat kertoneet maaliskuussa, että toisen kauden suunnitelmat ovat päässeet käyntiin, mutta kukaan ei lupaa, koska toinen kausi tulee nähtäville – toivottavasti se ei kestä vuosia, ja vähintäänkin 2023 pääsemme jatkamaan masterchief Johnin kanssa taistelua Covenantia vastaan – vai tuleeko toisen kauden pahikseksi jotain aivan uutta, vai siirtyykö päähuomio Halseyn ihmissuunnitelmiin, vai Madrigalin tulevaisuuteen? Vaihtoehtoja on paljon ja henkilökuvaukset ovat päässeet vasta alkuunsa.

Halo sarja ja peli

Monet sivustot ovat heitelleet ilman arvauksia siitä, mitä kakkoskausi tuo tullessaan. Osa on sanonut, että Covenantin taistelua jatkaisi peleistä tuttu Flood – parasiitti, joka voi otaa hahmon kuin hahmon hallintaansa. Arvailuissa on myös mennä entistä syvemmällä masterchiefin olemukseen ja kenties myös siihen isoon kysymykseen, miksi hän ja vain hän vaikuttaa antifakteihin omalla tavallaan – ja mistä oikeasti halo-efektissä on kyse – onko se vain haavemaailma, joka imee artifaktin käyttäjän tyhjäksi, vai onko kyse jostain muustakin – onko halo sitten professori Halseyn kertoma ase…..

Halon kakkoskautta aletaan todennäköisesti kuvata nyt tulevana kesänä ja odotuksissa on seuraavan kauden alkavan kenties helmi-maaliskuussa 2023.

Tervetuloa Paramount+ pariin.


Muuta luettavaa muualta

SEO eli hakukoneoptimointi – kasvata yrityksen näkyvyyttä

Hakukoneoptimointi (SEO) on digitaalisen markkinoinnin strategia, joka pyrkii parantamaan verkkosivuston hakukonenäkyvyyttä ja sijoitusta hakutulossivuilla. Hakukoneoptimoinnin tavoitteena on saada sivusto näkymään mahdollisimman korkealla hakutulossivuilla, kun käyttäjä tekee hakukyselyn tietyllä avainsanalla tai -fraasilla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa