Paramount+ ja Halo TV-sarja

Ajankohtaista Luettavaa Paramount

Pelistä elokuva, tai pelistä TV-sarja – siinä ei ole sinällään mitään uutta, mutta Paramountin uusi Halo-sarja on mielenkiintoinen jo senkin vuoksi, että itse peli HALO on ollut vuosia yksi suosituista tulevaisuuteen ja avaruuteen sijoittuvista taistelupeleistä maailmalla.

Mistä pelissä oli kyse?

Halo: Combat Evolved on pelisarjan ensimmäinen osa. Se ilmestyi Xboxille 15. marraskuuta 2001 ja Windowsille sekä Mac OS X:lle vuoden 2003 lopussa. Pelin tarina kertoo Master Chiefiksi kutsutusta supersotilaasta, joka putoaa Halo-rinkulalle. Hän taistelee Covenant-muukalaisliittoumaa ja Flood-loista vastaan. IS testasi pelisarjan uusimman version. Tästä uusimmasta versiosta on myös lähtenyt liikkeelle uusia Esports turnauksia, eli HALO-pelistä on tullut myös mahdollisuus ammatilliseen kilpapelaamiseen.

Halo TV-sarja

Halo TV-sarja alkaa jaksolla missä Master Chiefin Silver Team tekee selvää jälkeä Covenant-ryhmittymästä, joka kuitenkin saa tuhottua planeetalla olleen ihmiskolonian. Jo alusta käy ilmi, että tästä taistelusta ei tule helppoa ja vieraslajiset Covenant taistelijat vetävät ihmistaistelijoita turpiin mitä erikoisemmilla aseilla ketään säästämättä.

Master Chief joukkoineen kuuluu UNSC:n eli yhdistyneen maailman ihmissotilaiden parhaimmistoon, ammattisotilaisiin, joilta on käytännössä karsittu inhimillisyys ja heistä on tehty lähes robottimaisesti käskyjä noudattavia tappokoneita. Nämä kreikkalaisen taruston mukaan spartan-taistelijoiksi nimetyt supersotilaat ovat ihmisten vastine Covenantin vierastaistelijoille. Jo ensimmäinen osa kuitenkin avaa myös Covenant puolta, sekä ihmisten sisäisiä jännitteitä mahdollistaen mielenkiintoisen tulevaisuuden HALO-sarjalle.

Mikäli olet tieteiselokuvien ja -tarinoiden ystävä, ja vaikka et olisi koskaan nähnytkään HALO-peliä, voi tästä sarjasta tulla oikeasti seuraamisen arvoinen.

Master Chiefin roolissa nähdään Pablo Schreiber, joka muistetaan Orange is the New Black -sarjan viiksekkäänä vartijana George ”Pornstache” Mendezinä.

Ensimmäisessä kaudessa on 10 jaksoa ja toinen kausi on käytännössä ja varmistettu, jolle sarja aivan täysin floppaa. Mutta kun sarjan valmistamiseen käytetään arvioiden mukaan 200 miljoonaa dollaria, on odotettavissa vähintään hyvä sarja – alustavat kommentit ja arvostelut maailmalta ovat olleet ristiriitaisia, varsinkin sarjan erikoistehosteisiin liittyen. Sarjaa on kuitenkin tehty ja valmistelltu viimeiset viisi vuotta, joten annetaan tämän ensimmäisen kauden tulla rauhassa loppuunsa ja palataan asiaan, kun näin käy.

Me aiomme seurata HALO-sarjaa jakso jaksolta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa