Robinin uusi hyvän mielen musiikkiohjelma alkaa huomenna FOX-kanavalla Robinin uusi hyvän mielen musiikkiohjelma alkaa huomenna FOX-kanavalla

Robinin uusi hyvän mielen musiikkiohjelma alkaa huomenna FOX-kanavalla

Ajankohtaista Fox

Robin Packalen yhdistää kaksi intohimoaan FOX-kanavalla alkavassa ohjelmassa Robin – täydellinen ilta. 23. elokuuta alkavassa musiikkiohjelmassa Robinin vieraaksi saapuvat muun muassa Vilma Alina, Darude, Michael Monroe, Jannika B, Jenni Poikelus, Juha Tapio, Paleface, Viki ja Köpi, Elastinen sekä Isac Elliot.

FOX-tv-kanavalla pyörähtää käyntiin muusikko Robin Packalenin isännöimä, uudenlainen hyvän mielen musiikkiohjelma Robin – täydellinen ilta. Robin kutsuu ikimuistoiseen illanviettoon Suomen tunnetuimpia vieraita, joiden kanssa hän nauttii täydellisestä illasta seurustellen, kokaten ja keskustellen. Illan aikana vieraat ja Robin laulavat ja soittavat mieleenpainuvimpia biisejään yhdessä, musiikkiesitykset ovat toinen toistaan hulvattomampia tai koskettavia, koko kansan tuntemia biisejä.

– Robin – täydellinen ilta on ennen kaikkea uusi hyvän mielen musiikkiohjelma, jossa rento illanvietto musiikin ja ruoan parissa tuo keskusteluihin spontaaniutta, huumoria ja uusia tasoja. Jokaisessa jaksossa kuulemme viisi musiikkiesitystä, jotka jokainen artisti on valinnut esittää, koska nämä on heille itselleen merkityksellisiä biisejä, vaikka voivat olla alunperin muiden artistien lauluja, kertoo FOX:n kanavajohtaja Elina Mustelin.

Robin hyppää uuteen rooliinsa odottavin mielin.

 – On sanomattakin selvää, että olen todella innoissani. Ohjelma on ennen kaikkea hyväntuulinen, täynnä naurua ja rakkautta. Eniten olen fiiliksissä vieraistani, joiden myötä hommasta kehkeytyy hyvinkin spontaani ja intiimi. Illan alkaessa kukaan ei tiedä, mitä tuleman pitää, Robin nauraa.

Ohjelman musiikillisesta tuotannosta vastaa moniosaaja ja multi-instrumentalisti Osmo Ikonen, joka on tullut suurelle yleisölle tutuksi esimerkiksi SuomiLOVE-bändin solistina sekä Sunrise Avenue -yhtyeen jäsenenä.

– Yleensähän musiikkiohjelmissa on bändi, mutta tässä ohjelmassa bändi olen yksin minä. Se tuntui tosi hauskalta haasteelta! Osmo toteaa.

Ohjelman avausjaksossa Robinin isännöimää iltaa viettämään saapuvat Juha Tapio, Etta ja Paleface. Muissa jaksoissa julkkisvieraina nähdään muun muassa Mikael Gabriel, Jorma Uotinen, Viivi, Hanna Pakarinen, Irina, Kasmir, Nelli, Mira Luoti, Ilon, Konsta Hietanen ja Michael Monroe.

Robin – täydellinen ilta alkaa tiistaina 23. elokuuta klo 21.00 FOX-kanavalla. Jaksot ovat jälkikäteen katsottavissa myös Ruutu-suoratoistopalvelussa maksutta.

Lähde: The Walt Disney Company

Muuta: Seuraatko e-urheilua? Kiinnostaako aiheet esim Counter Strikesta?

Kilpapelit ovat tietokoneella tai konsolilla toimivia viihdepelejä, jotka jakautuvat useampaan alalajiin eli genreen. Reaaliaikaiset strategiapelit, ensimmäisen persoonan ammuntapelit, taisteluareenamoninpelit ja suuret online-moninpelit ovat tyypillisimmät elektronisen urheilun saralla pelattavat pelityypit. Tämä e-urheilu tulee sanoista elektroninen urheilu.

Ammattilaistasolla pelaajille järjestetään eri liigoja sekä turnauksia, joissa yleisimpiä pelattavia pelejä ovat Dota 2, Overwatch, Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite, Hearthstone, League of Legends ja Starcraft II ja Valorant . Suurimmat kilpailut esitetään suoratoistopalveluissa Twitchissä tai YouTubessa, jossa niillä voi olla kymmeniä miljoonia katsojia. Moni huippupelaaja tai ammattipelaaja julkaisee pelivideoitaan myös YouTube-kanavillaan.


Muuta luettavaa muualta:

Onko Matsmart tai Fiksuruoka sinulle tuttu?

Vanhentuvia elintarvikkeita myymään on syntynyt verkkokauppoja, kuten vuonna 2013 perustettu ruotsalainen Matsmart ja vuonna 2016 perustettu suomalainen Fiksuruoka. Ne hankkivat myyntituotteensa suoraan valmistajilta ja maahantuojilta, ja myytävät tuotteet ovat huoneenlämmössä säilyviä pakattuja elintarvikkeita, kuten viljatuotteita, makeisia, virvoitusjuomia ja säilykkeitä. Valikoimiin kuuluu myös esimerkiksi pakkausuudistuksen takia epäkuranteiksi muuttuneita käyttötavaraeriä.

Oman talouden haltuun ottaminen

Nykyään kun internet on ollut käytettävissämme jo vuosia, ja mobiiliverkot ovat tuoneet älypuhelimiin vaikka mitä mahdollisuuksia, meillä on entistä monipuolisemmat mahdollisuudet oman talouden hallintaan ja kehittämiseen. Kun oman talouden ottaa paremmin haltuun, voi samalla miettiä sitä oman kodin sisustamistakin aivan uudella tavalla.

Oman talouden hallintaan liittyy myös uusien mahdollisuuksien opiskelu. Olet varmasti vähintään kuullut kryptovaluutoista kuten Bitcoin, mutta oletko vielä miettinyt niihin sijoittamista – niissä kannattaa sitten olla ns. aktiivinen sijoittaja, sillä markkinat ovat varsin liikkuvat. Ja jos miettii kryptoja enemmänkin, niin ne ovat vain yksi valuutta maailman kaikkien eri valuuttojen joukossa, ja jo pelkällä valuuttakaupalla on mahdollista tehdä ratkaisevia päätöksiä oman tulevaisuuden ja varallisuutensa suhteen.

Sitten kun oma talous on kunnossa, voidaan omia varoja sijoittaa taas vähän löysemmin tai eri lailla, esimerkiksi arvokorut ovat hyvä sijoituskohde. Ja miettiä jälleen eteenpäin niitä omia sijoitusajatuksia ja tulevaisuuden säästämistä. Jos sitten olet kuitenkin tilanteessa, missä ratkaisut vaativat ulkopuolista rahoitusta tai todellisia investointeja, tee vertailuja – älä tyydy nopeaan ja ensimmäiseen vastaukseen, kunnon lainavertailu on aina paikallaan.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa