Marvel Studiosin DEADPOOL & WOLVERINE -elokuvan traileri murskasi ennätykset – katso tästä!

Ajankohtaista Disney Disney+ Elokuvat Luettavaa Suoratoisto

Jokainen ansaitsee onnellisen lopun… Marvel Studiosin odotetun Deadpool & Wolverine -elokuvan traileri rikkoi maailmanlaajuiset katseluennätykset sunnuntain julkaisunsa jälkeen. Se keräsi peräti 365 miljoonaa katselukertaa vuorokaudessa, mikä tekee siitä kaikkien aikojen katsotuimman elokuvatrailerin tällä ajanjaksolla.  

DEADPOOL & WOLVERINE -elokuvan on ohjannut Shawn Levy, ja sen pääosissa nähdään Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni ja Matthew Macfadyen.   

Elokuvan tuottajina toimivat Kevin Feige, Ryan Reynolds, Shawn Levy ja Lauren Shuler Donner. Vastaavina tuottajina ovat Louis D’Esposito, Wendy Jacobson, Mary McLaglen, Josh McLaglen, Rhett Reese, Paul Wernick, George Dewey, Simon Kinberg ja Jonathon Komack Martin. DEADPOOL & WOLVERINE -elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells ja Shawn Levy.   


Elokuvassa huhutaan nähtävän Jennifer Garnerin paluun Elektra Natchiosin rooliin (Daredevil) sekä ”The Crown” -sarjasta tutun Emma Corrinin pääpahiksena ja Brianna Hildebrandin nuorena X-Men-jäsenenä, Negasonic Teenage Warheadina.

Tämä uusi elokuva herättää suurta mielenkiintoa fanien keskuudessa, sillä se tuo yhteen monia suosittuja hahmoja ja näyttelijöitä. Jennifer Garnerin paluu Elektra Natchiosin rooliin on erityisen odotettu, sillä hänen aikaisempi esityksensä tässä roolissa sai paljon kiitosta. Elektra, joka tunnetaan taitavana taistelijana ja monimutkaisena hahmona, on ollut fanien suosikki jo vuosien ajan.

Emma Corrin, joka nousi maineeseen roolistaan Prinsessa Dianana Netflixin ”The Crown” -sarjassa, on uusi ja jännittävä lisäys elokuvan näyttelijäkaartiin. Hänen roolinsa pääpahiksena luo mielenkiintoisen kontrastin ja tuo uutta syvyyttä tarinaan. Corrinin kyky luoda vahvoja ja moniulotteisia hahmoja lupaa paljon tämän uuden roolin osalta.

Brianna Hildebrandin rooli Negasonic Teenage Warheadina tuo mukaan nuorempaa energiaa ja X-Men-universumin. Hildebrand, joka tuli tunnetuksi roolistaan elokuvissa ”Deadpool” ja ”Deadpool 2”, tuo mukanaan nuorta voimaa ja tuoreutta. Negasonic Teenage Warhead, tunnettu hänen sarkastisesta asenteestaan ja voimakkaista mutanttikyvyistään, on kiinnostava lisä tämän elokuvan hahmokaartiin.

Yhteenvetona, tämän elokuvan näyttelijävalinnat lupaavat tuoda uuden ja jännittävän kokemuksen katsojille. Jennifer Garnerin, Emma Corrinin ja Brianna Hildebrandin yhdistelmä luo dynaamisen ja monipuolisen hahmokattauksen, joka varmasti kiehtoo sekä vanhoja että uusia faneja. Elokuvan odotetaan olevan visuaalisesti vaikuttava ja tarjoavan syvällisen katsauksen näihin moniulotteisiin ja rakastettuihin hahmoihin.

Marvel Studiosin DEADPOOL & WOLVERINE saa ensi-iltansa vain elokuvateattereissa 24. heinäkuuta.  

Website: www.marvel.com 

Facebook: @MarvelStudios 

Instagram: @MarvelStudios 

Twitter: @MarvelStudios  

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa