Extraordinary S2 Extraordinary S2

EXTRAORDINARY sarjan toinen kausi: Disney+

Ajankohtaista Disney Disney+ Sarjat Suoratoisto Viihde

Extraordinary jatkuu siitä, mihin ensimmäinen kausi päättyi, seuraten Jenin (Máiréad Tyers) voimien löytymisen matkaa, kun hän liittyy voimaklinikalle asiakkaaksi. Jen huomaa pian, ettei voiman löytäminen ole niin helppoa kuin hän oli toivonut, ja hänen elämänsä muut osa-alueet eivät myöskään suju ongelmitta. Entisestä kissasta nyt poikaystäväksi muuttunut Jizzlord (Luke Rollason) on kokenut odottamattomia paljastuksia menneisyydestään, ja Kash (Bilal Hasna) ja Carrie (Sofia Oxenham) yrittävät suhtautua erostaan täysin kypsästi ja arvokkaasti, mikä ei ole helppoa, kun he asuvat edelleen saman katon alla. Vaikuttaa siltä, että Jen ja hänen ystävänsä kohtaavat uudenlaisia aikuisuuden ja kaaoksen tasoja, joihin kukaan heistä ei ole valmistautunut.

Sarjan tuotanto

Sarjan on luonut Emma Moran, ja sen ovat ohjanneet Toby MacDonald ja Jennifer Sheridan. Kyseessä on raikas ja innovatiivinen komediasarja nuoruudesta ja omien jalkojen löytämisestä sekavassa maailmassa, kun olet aina vain ’tavallinen’. ”Extraordinary” -sarjan tuottavat executive-tuottajina Sally Woodward Gentle ja Lee Morris Sid Gentle Filmsille, tuotantoyhtiölle, joka tunnetaan myös ”Killing Eve” -sarjasta. Charles Dawson, Johanna Devereaux ja Emma Moran toimivat myös executive-tuottajina. Sarjan tuottajana toimii Charlie Palmer ja Abíólá Rufai-Awójídé. Sarjaa voi katsoa Disney+:ssa.

Sid Gentle Films Ltd

Sid Gentle Films Ltd perustettiin vuonna 2013 Sally Woodward Gentlen, Lee Morrisin ja Henrietta Colvinin toimesta, keskittyen innovatiivisten, alkuperäisten ja kunnianhimoisten televisiodraamojen ja elokuvien kehittämiseen ja tuottamiseen. Yhtiön meriitteihin kuuluu muun muassa: BAFTA-ehdokkuuden saanut ”The Durrells” ITV:lle ja Masterpiece:lle, BBC:lle tuotettu arvostettu ”SS-GB”, Neil Gaimanin ”Likely Stories” Sky:lle, AMC/Alibille tuotettu Faust-tyylinen trilleri ”Ragdoll”, BBC/HBO:lle tuotettu musta komedia ”Rain Dogs” sekä BAFTA- ja Peabody-palkittu sekä Emmy®- ja Golden Globe®-ehdokas ”Killing Eve” BBC Americalle. Sid Gentle on äskettäin ilmoittanut Bristolissa sijaitsevasta kehitys- ja tuotantohaarasta, Sid Wild. Sid Gentle Films on äskettäin ollut BBC Studiosin täysin omistama.

Lisätietoa Disney+ -palvelusta

Disney+ on suoratoistopalvelu, jossa yhdistyvät Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic -ohjelmakirjastojen elokuvat ja sarjat, sekä Simpsonit ja monet muut huippusisällöt. Valituilla markkinoilla Disney+ sisältää myös Star-sisältövalikoiman. Disney+ on Disneyn direct-to-consumer-lippulaivatuote, ja se tarjoaa laajan valikoiman Originals-tuotantoja yksinoikeudella – mukaan lukien elokuvia, dokumentteja, live-action- ja animoituja sarjoja sekä lyhytelokuvia. Palvelun kautta avautuu ennennäkemätön pääsy Disneyn huimaan elokuva- ja televisioviihteen kirjastoon sekä uusimpiin The Walt Disney Studios -julkaisuihin. Lisätietoa ja ohjeet palvelun tilaamiseen osoitteessa disneyplus.com sekä Disney+ -sovelluksessa, joka on saatavana useimmille mobiili- ja tv-laitteille.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa