Marraskuu on Paramount+:lla uusien sarjojen huippukuukausi, mm. Dexter: New Blood ja Yellowstonen 4. kausi

Ajankohtaista Paramount Suoratoisto

Marraskuussa Paramount+-suoratoistopalvelussa yksinoikeudella ensi-iltansa saavat muun muassa Dexter: New Blood, Yellowstonen odotettu neljäs tuotantokausi sekä uudet alkuperäistuotannot Mayor of Kingstown ja Yellowjackets.

8. marraskuuta: Dexter: New Blood

(L-R): Michael C. Hall as Dexter and Jenifer Carpenter as Deb in DEXTER: NEW BLOOD. Photo credit: Seacia Pavao/SHOWTIME.

Kaikkien suosikkisarjamurhaaja Dexter palaa vihdoin ruutuun sarjassa Dexter: New Blood. Showtimen erikoissarja saa Pohjoismaissa ensi-iltansa maanantaina 8. marraskuuta Paramount+-palvelussa. Pääosaa sarjassa näyttelee Emmy-ehdokkuudenkin napannut Michael C. Hall. Sarjassa seurataan Dexteriä 10 vuotta sen jälkeen, kun hän katosi hurrikaani-Lauran pyörteisiin ja jatkaa nyt elämäänsä kuvitteellisessa lumisessa Iron Laken pikkukaupungissa New Yorkissa. Dexter yrittää omaksua uudenlaisen elämäntavan, mutta tiiviissä yhteisössä sattuvat odottamattomat tapahtumat aktivoivat jälleen menneisyyden Dark Passenger -traumat. Dexterin siskoa Debiä näyttelee Jennifer Carpenter. Jack Alcott nähdään Dexterin teini-ikäisen pojan roolissa, joka palaa Dexterin elämään 10 vuoden jälkeen. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe) ja Clancy Brown (The Crown, Billions®). Sarjan kirjoittajaksi palaa Clyde Phillips.  Sarja koostuu kymmenestä tunnin mittaisesta jaksosta, jotka julkaistaan viikoittain Paramount+-palvelussa. Myös sarjan aiemmat kaudet ovat tilaajien katsottavissa.

Sarjan on tuottanut Showtime ja sen tuottajina toimivat Clyde Phillips, Michael C. Hall, Scott Reynolds, Marcos Siega, Bill Carraro, John Goldwyn ja Sara Colleton.

8. marraskuuta: Yellowstone, kausi 4

Yellowstonen 3. kausi päättyi brutaaliin cliffhangeriin, joka jätti tulevan neloskauden yksityiskohdat hämärän peittoon. Nyt odotus on vihdoin ohi ja Duttonin perheen fanit pääsevät näkemään sarjan seuraavat käänteet. Kevin Costnerin tähdittämä sarja nähdään yksinoikeudella Paramount+-palvelussa 8. marraskuuta alkaen. Sarja kertoo Duttonin perheestä, jonka keskiössä on Oscar-palkitun Costnerin näyttelemä John Dutton. Dutton johtaa Amerikan suurinta karjatilaa, joka on jatkuvissa ristiriidoissa naapurimaiden, laajenevan kaupungin, reservaatin sekä kansallispuistoalueen kanssa. Lisäksi yhteisöä kohauttavat ratkaisemattomat murhat, menneisyyden haavat sekä keskinäiset valtapelit.

Uudella kaudella nähdään tutun tähtikaartin lisäksi myös Market Equitiesin toimitusjohtajaa Caroline Warneria näyttelevä Jacki Weaver (Silver Linings Playbook, Birdbox) sekä poliisivoimia, maatalouden tehotuotantoa ja eläinten tappamista vastustava mielenosoittaja Summer Higgins, jota näyttelee Piper Perabo (Covert Affairs, Coyote Ugly). Muita uusia tulokkaita ovat Kathryn Kellyn (Nashville, Dolly Parton’s Heartstrings) näyttelemä eläinlääkäri Emily, joka solmii pian suhteen uuden cowboyn kanssa sekä Finn Littlen (Storm Boy, Angel of Mine) näyttelemä nuori poika Carter, joka muistuttaa kovasti nuorta Ripiä.

Yellowstone on ollut yksi Paramount+:n suosituimpia sarjoja palvelun kevään 2021 Pohjoismaiden lanseerauksesta lähtien. Yhdysvalloissa Yellowstone on ollut kaapeli-tv:n katsotuin sarja. Uusi kausi alkaa 8. marraskuuta tuplajaksolla, ja tämän jälkeen katsojat pääsevät näkemään uuden jakson viikoittain. Sarjan ovat luoneet Taylor Sheridan ja John Linson sekä tuottaneet John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari ja Stephen Kay.

15. marraskuuta: Mayor of Kingstown

Paramount+:n uusi alkuperäissarja Mayor of Kingstown on Oscar-ehdokas Taylor Sheridanin ja Hugh Dillonin luomus, joka seuraa McLuskyn perhettä. He ovat vallankäyttäjiä Kingstownissa Michiganissa, missä vankeustoiminta on ainoa kukoistava liiketoiminnan ala. Sarja käsittelee systemaattisen rasismin, korruption ja epätasa-arvon teemoja sekä tarjoaa terävän katsauksen perheen pyrkimyksen tuoda järjestystä ja oikeutta kaupunkiin, jossa ei ole kumpaakaan.

Sarjaa tähdittävät muun muassa Oscar-ehdokas Jeremy Renner, Oscar-voittaja Dianne Wiest, Emmy-voittaja Kyle Chandler sekä Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird ja Tobi Bamtefa.   

MTV Entertainment Studiosin ja 101 Studiosin tuottaman sarjan tuottajina toimivat Sheridan, Hugh Dillon, Jeremy Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari ja Michael Friedman.

Sarja koostuu kymmenestä tunnin mittaisesta jaksosta, jotka nähdään viikoittain Paramount+-palvelussa.

15. marraskuuta: Yellowjackets

Juliette Lewis as Natalie in YELLOWJACKETS, ”Heart-Shaped Black Box”. Photo credit: Kailey Schwerman/SHOWTIME.

Yellowjackets on samaan aikaan selviytymistarina, psykologinen kauhutarina ja kasvutarina, joka seuraa huippulahjakkaiden lukioikäisten nuorten naisten jalkapallojoukkuetta. Joukkue selviää onnekseen – ja epäonnekseen – lentoturmasta kaukana pohjoisessa erämaassa. Sarja seuraa heidän raakaa selviytymistarinaansa ja kertoo samalla heidän elämästään 25 vuotta myöhemmin. Joukkueen jäsenet ovat pyrkineet saamaan elämänsä takaisin raiteilleen, mutta he eivät pääse karkuun menneisyyttään tai erämaan tapahtumia. 

Sarjan näyttelijäkaartiin lukeutuvat muun muassa Melanie Lynskey (Castle Rock), Oscar- ja Emmy-ehdokas Juliette Lewis (Camping), Emmy-ehdokas Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything), Tawny Cypress (Unforgettable),  Ella Purnell (Sweetbitter), Samantha Hanratty (Shameless), Sophie Thatcher (Prospect), Sophie Nélisse (The Book Thief), Steven Krueger (The Originals), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers) ja Warren Kole (Shades of Blue). 

Norjalainen ohjaaja Eva Sørhaug on ohjannut kolme jaksoa ja sarjan ovat luoneet ja tuottaneet Ashley Lyle ja Bart Nickerson (Narcos) sekä Creative Enginen Jonathan Lisco (Animal Kingdom, Halt ja Catch Fire), Karyn Kusama (Destroyer, Girlfight) ja Drew Comins.

Entertainment Onen Showtimelle tuottama sarja koostuu kymmenestä tunnin mittaisesta jaksosta, jotka nähdään viikoittain Paramount+-palvelussa.

Paramount+ 

Paramount+ on ViacomCBS:n maailmanlaajuinen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa ensiluokkaista viihdettä kaikenikäisille. Paramount+ tarjoaa laajan kokoelman alkuperäissarjoja, hittisisältöjä ja suosittuja elokuvia kaikista genreistä useilta maailmankuuluilta viihdebrändeiltä kuten Showtime, Paramount Pictures, BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon ja Smithsonian Channel, unohtamatta paikallisia sisältöjä ja tuotantoja. Lisätietoja: www.paramountplus.com ja sosiaalisen median kanavat nimellä @ParamountPlus.

Facebook

Paramount+ Nordic

Instagram

@paramountplussuomi

YouTube

Paramount+ Nordic


Muuta mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Kryptovaluutta muuttaa maksuliikennettä

Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää vahvaa salausta turvallisuuden takaamiseksi. Kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat muuttaneet maksuliikennettä merkittävästi viime vuosina. Ne tarjoavat nopeita ja edullisia tapoja lähettää rahaa ympäri maailmaa ilman perinteisten pankkien välitystä. Kryptovaluutan käyttö on edelleen suhteellisen uutta, mutta sen suosio kasvaa jatkuvasti ja sillä on potentiaalia mullistaa maksuliikenne tulevaisuudessa.

VR Junat Kartalla – Reaaliaikainen seuranta matkustamisen helpottamiseksi

VR Junat Kartalla on kätevä työkalu, jonka avulla voit seurata junasi sijaintia reaaliajassa. Sovellus näyttää tarkan sijainnin kartalla ja kertoo, milloin juna saapuu seuraavalle asemalle. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan matkasi paremmin ja välttämään viivästyksiä. VR Junat Kartalla on erityisen hyödyllinen matkustajille, jotka ovat kiireisiä ja haluavat olla ajoissa perillä.

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa