HBO Max on nyt saatavilla Samsung Smart TV:ssä Suomessa

Ajankohtaista HBO Luettavaa

Samsung Smart TV[1]tarjoaa tästä päivästä alkaen pääsyn WarnerMedian HBO Max[2]-suoratoistoalustaan. Uuden suoratoistoalustan avulla suomalaiset pääsevät nauttimaan laajasta kulttiklassikoiden tarjonnasta, kuten Harry Potterista, Frendeistä, The Matrixista, Game of Thronesista ja Sopranosista. Myös uutuussarjat, kuten Gossip Girlin uusi kausi ja Successionin kolmas kausi, löytyvät HBO Maxista.

Käyttäjät pääsevät lisäksi katsomaan eurooppalaista HBO Max Originals -sisältöä, kuten ruotsalaista Lust-sarjaa. Pohjoismaissa on saatavilla myös uusia elokuvia, kuten The Suicide Squad (2021) ja Malignant.

”Samsung pyrkii aina tarjoamaan parhaan mahdollisen kuva- ja äänikokemuksen, jotta käyttäjät pääsevät nauttimaan eri sisällöistä laadukkaasti. Tämä yhteistyö vahvistaa sitoutumistamme tarjota monipuolista viihdettä koko perheelle”, sanoo Samsung Suomen TV- ja audiotuotteiden myyntipäällikkö Markus Nummisalo.

Samsung Smart TV on ollut maailmanlaajuinen markkinajohtaja 15 vuoden ajan. Tuotteet tarjoavat kuluttajille kattavan valikoiman sisältösovelluksia, esimerkiksi monia eri suoratoistoalustoja.

HBO Maxin lataaminen Samsung Smart TV:lle

HBO Max -sovelluksen lataaminen edellyttää, että Samsung-televisiossasi on SmartHub[3] ja että televisio on yhdistetty internetiin. Mene sovelluskauppaan, joka on television kotivalikon vasemmalla puolella, etsi ”HBO Max”, valitse sovellus ja napsauta ”lataa”. Tarvitset tilauksen kirjautuaksesi HBO Maxiin. HBO Nordicin tilaajat voivat käyttää nykyisiä käyttäjätietojaan, eikä niistä aiheudu lisäkuluja. Uudet asiakkaat voivat rekisteröityä osoitteessa HBOMax.com.

Lue lisää: HBO Max | Samsung Suomi

Lisätietoa: www.samsung.com

[1] Saatavilla Samsung-televisioihin, joissa on 2016 SmartHub tai uudempi.

[2] Aika sovelluksen julkaisusta sen saatavuuteen voi vaihdella. Jotta sovellus voidaan ladata ja se toimii oikein, tarvitaan internet-yhteys. Sisällöntuottajat käyttävät Samsungin Smart TV -alustaa sovellusten tarjoamiseen, ja nämä palveluntarjoajat voivat myös poistaa sovelluksia alustalta tai lopettaa niiden tukemisen. Joidenkin sovellusten käyttäminen saattaa edellyttää sopimuksia kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa. Jotkin ominaisuudet, sovellukset ja palvelut voivat vaatia käyttäjiä antamaan suostumuksensa henkilökohtaisten tietojen ja/tai erikseen myytävien lisälaitteiden keräämiseen ja käyttöön. Sovellusten kehittäjät voivat veloittaa tilaus- tai sopimuskulut.

[3] Vuodelta 2016 tai uudempi

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa