Hyppää mukaan Eskon, Hennyn, Nikon ja Sinin rakkauden kesään

Ajankohtaista MTV

Radiojuontaja Esko Eerikäinen, somevaikuttaja Henny Harjusola, mediapersoona ja juontaja Niko Saarinen sekä rap-artisti Sini Sabotage julkaisivat kesän alussa somekanavissaan avoimet deitti-ilmoitukset. Torstaista 25.8. alkaen katsojat pääsevät seuraamaan MTV Katsomossa, mitä deitti-ilmoituksista seurasi – millainen on kullekin sometähdelle rakkauden kesä 2022?

Millaisia paineita julkisuus aiheuttaa rakkauden etsinnälle ja parisuhteelle? Miltä tuntuu julkkiksena tutustua uusiin ihmisiin, joilla saattaa olla sinusta mielipide valmiina julkisuuskuvasi kautta? Kuinka helposti luottamus syntyy, ja mitä se vaatii?

MTV:n uudessa Sometähtien sinkkuelämää -sarjassa julkisuudesta tutut sinkut julkaisevat avoimen deitti-ilmoituksen – ja sen myötä suuri sinkkukesä ja julkinen rakkauden metsästys voi alkaa. Tapahtumia taltioidaan kesän ajan päiväkirjakameralla ja lopputuloksena on värikäs, vaiherikas ja intiimi kuvaus kesästä, joka on yhtä tunteiden vuoristorataa ylä- ja alamäkineen. 

Sinkkukesän pyörteissä elämäänsä taltioivat Esko Eerikäinen, Henny Harjusola, Niko Saarinen ja Sini Sabotage. Uutuusohjelma alkaa maksuttomassa MTV Katsomossa torstaina 25.8. Jaksoja julkaistaan torstaisin kolme jaksoa kerrallaan.

Sini Sabotage – ei enää karkuun ihmisiä, vaan täysiä kohti

sinkkupaivakirjat_pressikuvat_sini_sabotage_01_kuvaaja_mojo_erametsa_vaaka.jpg

Sini Sabotage, eli Sini-Maria Makkonen on helsinkiläinen 36-vuotias rap-artisti. Vapaa-ajallaan Sini mielellään suunnittelee ja luo itselleen esiintymisasuja. Sini jakaa kotia kahden rakkaan lemmikkinsä, Laila-koiran ja Mauno-kissan, kanssa.  

Vaikka Sini viihtyy etenkin luovina hetkinään yksin, on hänen haaveenaan löytää kumppani. Haave on vain kasvanut viime vuosina, näinä epävarmoina maailman aikoina. Sini toivoo myös saavansa lapsia. 

Julkisuus tuo omat haasteensa deittikumppaneihin tutustumiseen. Kun Sini saa viestin uudelta ihmiseltä, on hänen vaikea luottaa kirjoittajan haluun tutustua oikeasti häneen – Sini-Maria Makkoseen. Mitä jos kirjoittaja haluaa vain päästä nauramaan kavereidensa kanssa viesteille Sini Sabotagen kanssa? 

Toinen naisen haasteista on ujous. Sinille ei ole mikään ongelma esiintyä lavalla 10 000 ihmisen edessä, mutta treffeiltä tekisi mieli juosta karkuun.  

Tänä vuonna Sini on ottanut teemakseen pelkojen kohtaamisen, ja aikoo tehdä sen myös deittimaailmassa: juosta täysiä päin deittejä. 

Esko Eerikäinen – valmis murtamaan muurinsa ja rakastumaan

sinkkupaivakirjat_pressikuvat_esko_eerikainen_01_kuvaaja_mojo_erametsa_vaaka.jpg

Esko Eerikäinen on 48-vuotias radiojuontaja, mediapersoona ja entinen Scandinavian Hunks -tanssija. Esko asuu Espoossa 12-vuotiaan tyttärensä Victorian kanssa. 

Esko on ollut sinkku viimeiset neljä vuotta. Victorian äidistä Martina Aitolehdestä hän erosi reilu kymmenen vuotta sitten. Eron jälkeen miehellä on ollut pari seurustelusuhdetta sekä hajanaista tapailua.  

Eskon elämässä tytär on numero yksi. Muun ajan vie työ: Esko juontaa radiota, ja monet viikonloput menevät juontokeikoilla festareilla ja muissa tapahtumissa. Yksi isoista haasteista parisuhteen syntymiselle onkin ajan puute.  

Toinen haastava tekijä on julkisuus. Esko on itse siihen tottunut, mutta deittikumppanit säikähtävät, kun vieraat ihmiset tunnistavat miehen ja pyytävät yhteiskuviin. Lisäksi Esko kertoo, että aikuisuus on saanut hänellä takalukon päälle: mies jää liikaa pohtimaan ja miettimään tilanteissa, jolloin olisi hyvä uskaltaa ja toimia.  

Tänä kesänä Esko onkin päättänyt uskaltaa, ja murtaa ympärilleen rakentamia muureja. Tehdä asioita eri lailla, jotta saisi toivottua muutosta elämäänsä. Esko haaveilee hyvästä, aikuisesta parisuhteesta. Naisesta, kenen kanssa keskustella ja jakaa hyvää arkea. Parisuhteesta, jossa on helppo olla ja jossa molemmat voivat toteuttaa itseään. 

Henny Harjusola – haussa rohkea kumppani

sinkkupaivakirjat_pressikuvat_henny_harjusola_05_kuvaaja_mojo_erametsa_vaaka.jpg

Henny Harjusola on 28-vuotias kampaamoalan yrittäjä ja somevaikuttaja. 

Henny ryhtyi tutustumaan ihmisiin deittailumielessä vasta pari vuotta sitten, kun sai korjattua kehonsa vastaamaan sukupuoltaan. Vääränlaisessa kropassa ja prosessin ollessa kesken deittailu ei tuntunut ajankohtaiselta. 

Vuosi sitten Henny tutustui hollantilaiseen mieheen, josta alkoi naisen ensimmäinen vakava parisuhde. Tuo suhde päättyi hiljattain, ja Henny on jälleen sinkku. Hennyn sinkkuelämä pitää sisällään paljon töitä, ison liudan ystäviä ja reilusti hauskanpitoa. Vaikka suhde “Mister Hollandiin” on virallisesti ohi, on asian käsittely vielä osa elämää. 

Tulevalta kumppanilta Henny toivoo itseironiaa, mustaa huumoria sekä ymmärrystä uraorientoituneen bisnesnaisen aikatauluihin.  

Vaikka Hennystä kiinnostuneita miehiä riittää, on vain harva valmis hyppäämään tämän karismaattisen ja osittain julkisuudessa elävän transnaisen rinnalle. Hennyn videopäiväkirjat avaavatkin kiinnostavan ikkunan elämään, jossa moni kiinnostuneista haluaisi tavata naisen salaa, neljän seinän sisällä. 

Tänä kesänä Henny etsii parempaa energiaa ympärilleen: kumppania, tai ainakin sunnuntai-poikaystävää, joka seisoisi rohkeasti ja ylpeänä tämän valloittavan naisen rinnalla. 

Niko Saarinen  julkisuus säikyttänyt unelmien prinssin

sinkkupaivakirjat_pressikuvat_niko_saarinen_01_kuvaaja_mojo_erametsa_vaaka.jpg

Niko Saarinen on 35-vuotias radio- ja podcast-juontaja ja mediapersoona. 

Haaveet kaikilla muilla elämän osa-alueilla ovat toteutuneet yksi kerrallaan, mutta unelmien prinssi harmaissa college-housuissaan puuttuu vielä rinnalta. 

Monet luulevat Nikolle satelevan treffikutsuja ovista ja ikkunoista, mutta tosiasiassa julkisuus on säikäyttänyt kiinnostuneet. Monet eivät uskalla lähestyä miestä, koska kuvittelevat hänelle jo valmiiksi tulvivan yhteydenottoja. Myös lööppijulkisuus pelottaa deittikumppaneita.

Nikon sinkkuelämään kuuluvat unelmien duunipaikka radiossa, oma Nikotellen-podcastkanava sekä parhaat ystävät Katja ja Miika, joiden kanssa hän parantaa maailmaa vapaa-ajallaan. 

Iso osa elämää on myös unelma rakkaudesta. Niko haaveilee ihan “tavallisesta elämästä” johon kuuluu esimerkiksi treffit Mäkkärin autokaistalla, kotona pleikkaria pelaava mies, vauhdikas arki oman rakkaan kanssa – sekä lapset. Niko on antanut itselleen vuoden aikaa löytää mies, jonka kanssa saisi aikaan hyvän ja terveen parisuhteen. 

Matkallaan kohti suurimman haaveensa toteutumista päästää Niko päiväkirjakamerallaan katsojat lähemmäs elämäänsä kuin koskaan ennen. 

Ensimmäisen viikon jaksot


Jakso 1
MTV Katsomossa 25.8.

Uusi sarja alkaa! Neljä julkisuudesta tuttua sinkkua ottavat haasteen vastaan, ja aloittavat rakkauden etsinnän toden teolla. Esko Eerikäinen, Sini Sabotage, Henny Harjusola ja Niko Saarinen julkaisevat somekanavillaan julkisen deitti-ilmoituksen, ja avaavat sinkkuelämänsä päiväkirjakameralle iloineen ja suruineen.   

Ennen deittikesän alkua on Hennyn puhuttava asiat selviksi entisen poikaystävänsä kanssa. Puhelu Hollantiin on sydäntä riipaiseva. Myös Sini soittaa exälleen, mutta keskustelu ei suju ihan suunnitelmien mukaan. Niko ei jätä mitään sattuman varaan, vaan suuntaa ensi töikseen kaupungille onnenkalun hankintaan. Kivikaupan myyjä saa miehen hämilleen. Esko avaa kameralle fiiliksiään ex-vaimoaan kohtaan ja arvelee keksineensä syyn sinkkuudelleen. 

Jakso 2
MTV Katsomossa 25.8.

Nikon rakkauden kesä käynnistyy treffeillä Herra Eiffel-tornin kanssa. Pariisin tuliaiset herättävät suurta uteliaisuutta jo etukäteen. Myös Esko lähtee tomerana sopimaan treffejä, ja avaa samalla kameralle haasteita joita ruuhkavuodet ja uusperhekuviot tuovat deittailuun.     

Sini paljastaa seksifantasiansa ja kertoo kokemuksistaan “julkkisten deittiappi” Rayasta. Kiinnostavaa on esimerkiksi se, miksi ensimmäisten Raya-treffien jäljiltä Sinin huulet olivat “kuin kaksi HK:n sinistä”? Henny matkustaa Turkkiin, ja avaa kokemuksiaan kauneus- ja sukupuolenkorjausleikkauksista. Tällä kertaa turkkilaiselle leikkauspöydälle päätyy Hennyn hyvä ystävä Ella.  

Jakso 3
MTV Katsomossa 25.8.

Sinin ja Sergeyn ensimmäisen podcast-jakson äänityksessä puidaan tietysti rakkautta. Sini kertoo kameralle, miltä tuntuu tulla petetyksi. Entä mitä hyvää erosta voi koitua? Esko esittelee uuden, hullun perheensä ja muistelee ensimmäistä intohimosuhdettaan avioeron jälkeen. 

Turkissa koittaa Ellan leikkauspäivä. Henny on ystävänä ja vertaisena mukana tukemassa. Millaista on deittailla transnaisena? Hennyn ja Ellan tosielämän esimerkit ovat silmiä avaavia!

Niko saa viestin joka meinaa viedä tajun: Herra M:n yhteydenotot herättävät henkiin kiihkeän unelman. Millaisia tunteita kesän toisen treffit Nikossa herättävät?  

Sometähtien sinkkuelämää maksuttomassa MTV Katsomossa to 25.8. alkaen kolme jaksoa viikossa -tahdilla.


Muuta luettavaa muualta

Hakukoneoptimointi eli SEO – Mitä se tarkoittaa?

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan yksittäisen verkkosivun tai kokonaisen verkkosivuston sijoituksia hakukoneiden hakutulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Tavoitteena on yleensä saada haluttu verkkosivu hakutulosten kärkeen ja hakijat valitsemaan kyseinen sivu.

Muuta luettavaa muualta

Tulevaisuuden internet eli 5G

Nopea 5G on uusi tiedonsiirtojärjestelmä, joka tarjoaa merkittävästi nopeampaa ja tehokkaampaa tiedonsiirtoa verrattuna edellisiin 4G- ja 3G-järjestelmiin. 5G-verkko tarjoaa lupauksen tuoda uusia ja tehokkaampia mobiililaitteiden ja IoT-laitteiden (Internet of Things) käyttökokemuksia.

Eetu “Eedspeaks” Pesonen

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. 

Hakukoneoptimointi eli SEO – Mitä se tarkoittaa?

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan yksittäisen verkkosivun tai kokonaisen verkkosivuston sijoituksia hakukoneiden hakutulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Tavoitteena on yleensä saada haluttu verkkosivu hakutulosten kärkeen ja hakijat valitsemaan kyseinen sivu.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa