Tässä ovat uuden Hääpäiväkirjat-ohjelman pariskunnat – elämänmakuinen ja tunteikas sarja nähdään MTV Katsomossa 15.8. alkaen Tässä ovat uuden Hääpäiväkirjat-ohjelman pariskunnat – elämänmakuinen ja tunteikas sarja nähdään MTV Katsomossa 15.8. alkaen

Tässä ovat uuden Hääpäiväkirjat-ohjelman pariskunnat – elämänmakuinen ja tunteikas sarja nähdään MTV Katsomossa 15.8. alkaen

Ajankohtaista MTV Suoratoisto

Tulta, tappuraa ja lentäviä perunoita Syvänniemellä, luksushaaveilua Varkaudessa, heppahulluutta Helsingissä ja erilaisten perhetaustojen morsiamet Espoosta – tutustu uuden Hääpäiväkirjat-sarjan neljään pariskuntaan. Tosia häätarinoita eri puolilta Suomea seurataan MTV Katsomossa 15. elokuuta alkaen.

Naimisiinmeno on suuri askel niin parisuhteen kuin oman koko elämän suunnan valitsemisen kannalta. Mutta miten häiden järjestely ja niihin valmistautuminen vaikuttaa arkeen, parisuhteeseen ja vaikkapa taloudelliseen tilanteeseen? Tätä kaikkea saamme seurata mielenkiinnolla hyvin läheltä, kun uusi viihdyttävä ja koskettava realitysarja Hääpäiväkirjat alkaa MTV Katsomossa maanantaina 15.8. Sarjasta julkaistaan kolme jaksoa viikossa maanantaisin.

Ohjelma seuraa neljän tavallisen suomalaisen pariskunnan elämää häiden alkujärjestelyistä aina hääjuhlaan saakka. Hääpäiväkirjoissa kaikki pitävät omaa henkilökohtaista videopäiväkirjaansa matkastaan kohti alttaria.

Kuulemme esimerkiksi, miten hääjärjestelyt jakautuvat parien kesken, onko toisella kovempi vauhti kuin toisella, kuinka paljon kahden morsiamen häiden valmistelu voikin maksaa pukuineen ja meikkeineen, saati odotukset, mitä tulee kahden täysin erilaisen suvun yhdistämisestä naimisiinmenon myötä. Ohjelma huipentuu parien hääjuhlaan.

Katsojat pääsevät näkemään aidosti, millaisia onnen hetkiä, toiveita, haasteita, ja paineitakin elämän ehkä isoimman askeleen ottaminen tuo tullessaan. Aitoja tunteita ja elämänmakuisia tarinoita ohjelmaan tuovat rohkeasti henkilökohtaisten videopäiväkirjojen muodossa taustoiltaan hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevat pariskunnat Tanja ja Niko Syvänniemeltä, Nea ja Juuso Varkaudesta, Nina ja Emma Espoosta sekä Heidi ja Aki Helsingistä.

Ohjelman kertojaääni on radioaalloilta ja tv:stä monille tuttu: Hääpäiväkirjojen voice overina toimii Esko Eerikäinen. 

Tässä ovat Hääpäiväkirjat-sarjan pariskunnat:

haapaivakirjat_s1_niko_tanja.jpg

Tanja, 30 ja Niko, 39

Uusioperheen arkea pyörittävät Tanja ja Niko kutsuvat itseään Syvänniemen Matiksi ja Merviksi, sillä tämä pariskunta ei peittele tunteitaan riidoissa tai rakkaudessa. Tanja on suutuspäissään muun muassa heittänyt puolisoaan perunalla, ja tämän ansiosta Nikolla on kädessään tatuoituna perunankukka. Pariskunta on yhtä aikaa sekä söpö, että räväkkä.

Savolaisia maalaisromanttisia juhannushäitään pari viettää muutaman sadan metrin päässä kotoaan, ja hääyö vietetään omassa makuuhuoneessa. Hoitoalalla työskentelevä Tanja on supliikkinaisia, eikä säästele sanojaan tai kyyneleitään. Putkiasentajana työskentelevä jämerä Niko sanookin, että hänen tuleva vaimonsa on ennemmin överit kuin vajarit. Tinderissä tavanneen parin perheeseen kuuluu yhteensä neljä lasta kummankin aiemmista suhteista. Elämä on perhekeskeistä, ja kaikesta tekemisestä välittyy aito tunne.

haapaivakirjat_s1_juuso_nea.jpg

Nea, 27 ja Juuso, 33

Varkautelaiset Nea ja Juuso tykkäävät luksuksesta, ja se näkyy myös heidän eleganteissa häissään. Kauneusalan yrittäjänä työskentelevä pedantti Nea rakastaa luksuslaukkuja ja kenkiä. Asentajana toimiva kujeileva Juuso puolestaan keräilee kelloja.

Perheeseen kuuluu vuoroviikoin myös Juuson kaksi lasta aiemmasta suhteesta, sekä kaksi pientä ja karvaista koiraa. Välillä mennään lasten ehdoilla, kun taas välillä pari viettää vilkasta sosiaalista elämää, reissaa Suomessa ja ulkomailla, sekä nauttii hyvästä ruoasta. Häitä juhlitaan tyylikkäästi kuopiolaisessa hotellissa, ja hääyön pari viettää hotellin sviitissä. Pari haaveilee elämästä Dubaissa, mutta tällä hetkellä työntäyteistä arkea eletään vielä kotimaisessa tehdaskaupungissa.

haapaivakirjat_s1_emma_nina.jpg

Emma, 27 ja Nina, 31

Espoolaiset Emma ja Nina haluavat perinteiset kirkkohäät. Häiden valmistelut eivät ole sujuneet ongelmitta, sillä naisparin kirkkovihkiminen ei ole kaikkien mieleen. Ihmetystä on herättänyt myös se, että kumpikin haluaa pukeutua upeaan häämekkoon.

Häihin innokkaasti suhtautuva ja organisointikykyinen 27-vuotias Emma on vilkkaasta ja suuresta suomenruotsalaisesta suvusta, kun taas 31-vuotiaan Ninan suku ei juurikaan pidä huomion keskipisteenä olemisesta. Perheeseen kuuluu myös Ove-koira, jonka lempipuuhaa näyttää olevan hääkenkien tuhoaminen. Lapsista haaveilevat Nina ja Emma pitävät tärkeänä, että samaa sukupuolta olevilla pareilla olisi yhtäläiset mahdollisuudet mennä naimisiin perinteisin kirkkomenoin.

haapaivakirjat_s1_heidi_aki.jpg

Heidi, 33 ja Aki, 40

Helsinkiläiset Heidi ja Aki menivät naimisiin jo alkuvuodesta, mutta koronan siirtämää hääjuhlaa vietetään kesällä. Kotihoidossa työskentelevä, burn outista toipuva Heidi, 33, sekä lentokentän logistiikkakeskuksessa työskentelevä Aki,40, uskovat, että kohtalo johdatti heidät yhteen.

Pariskunnan yhteinen elämäntapa on ravihevoset, joita heillä on kaksi. Aki ja Heidi haaveilevat, että joskus elanto voisi tulla hevosista, ja parin vapaa-aika meneekin pääosin tallilla hevosten parissa. Kummastakin löytyy syvyyttä ja herkkyyttä, joita hevosten kanssa toimiminen vaatii. Hääjuhlaakin vietetään hevosten keskellä Vermo Areenalla.

Jaksot 1-3, näin sarja alkaa:

Jakso 1:
Uudessa sarjassa sukelletaan keskelle neljän suomalaisen pariskunnan hääjuhlavalmisteluja. Tanja ja Niko haaveilevat juhannuskoivuista ja latotansseista, kun taas Heidi ja Aki suunnittelevat hääjuhlia raviradalle. Nina ja Emma joutuvat kamppailemaan kirkossa vihkimisen kanssa. Nea ja Juuso suunnittelevat omannäköisiään elegantteja hääjuhlia, joissa tarjoillaan hampurilaisia.

Jakso 2:
Heidi ja Aki ovat haastavan ongelman edessä: Heidin olisi tarkoitus ratsastaa juhlapaikalle valkoisessa morsiusmekossa hevosellaan, mutta hevonen pelkää valkoista väriä. Dubaissa Nea jatkaa väsymätöntä kenkämetsästystään, ja Juusolla  jatkuvat vastoinkäymiset nostattavat verenpainetta. Vaikeuksia kohtaa myös Tanja, jonka vanhemmat eivät suostu olemaan toistensa seurassa edes tyttärensä häissä. Nina ja Emma taas joutuvat rakkaan koiransa sabotoimiksi.

Jakso 3:
Dubain matkaporukka löytää ennen kotiinpaluuta aution kummituskaupungin. Nina ja Emma miettivät perheenlisäystä, jonka Nina toivoo yhdistävän molempien suvut paremmin. Tanja ottaa varaslähdön kesään, laittaa Nikon rehkimään ja ryhtyy tyttärensä kanssa kirjaimellisesti lapioimaan paskaa. Heidi stressaa astmaa, ihottumaa ja lähestyvää kesää.

Hääpäiväkirjat ma 15.8. alkaen maksuttomassa MTV Katsomossa. Jaksoja julkaistaan kolme viikossa aina maanantaisin.

Lähde: MTV


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa