Suomalaiset ja liikenne

Ajankohtaista

Vaikka tämä sivu, jolla juuri olet ei ole autoiluun liittyvä, autot liittyvät kyllä Suomeen. Suomi on kohtuullisen harvaan asuttu maa ja Euroopan mittakaavassa meillä asuu aika vähän ihmisiä.

Siitä johtuu että maassamme ei ole kovin suurta rautatieliikennettä ja muukin julkinen liikenne pois lukien kasvukeskukset on vähentynyt. Tilanne on Suomessa samanlainen kuin Portugalissa, eli maaseutu tyhjenee, koska nuoret haluavat töihin kaupunkeihin.

Autoteippaukset saat Omalogosta, www.omalogo.fi #mainosteippaamo

Suomessa autoilu on tärkeätä

Siksi, että autoilu on Suomessa tärkeätä, meillä on useampia sivustoja autoilulle, ja tulimme tällekin sivustolle kertomaan niistä joistakin – eli jos liikenne ja autot kiinnostavat, tervetuloa tutustumaan näille toisillekin sivustoillemme:

Esimerkiksi paljon erilaisia uutisia autoilusta ja uusista autoista saat lukea täältä: www.autotjaliikenne.fi – sivustolla ei ole oikeastaan muuta sisältöä kuin viikottaiset alan uutiset.

Jos sitten sinua kiinnostaa enemmän kuljetusala, siihen meillä on uudehko sivusto www.laatukuljetus.fi, jolle kyllä tulee jo uutisia, mutta on selkeästi vielä hiljaisempi kuin Autot ja Liikenne.fi sivusto.

Viihdettä ja autoilua

Tottakai autoiluun liittyy myös muutakin kuin liikenne ja autoilu-uutisia ja siksi meillä on myös naiskauneuteen liittyvä www.carbabes.fi ja klassikkoautoihin liittyvä www.classicwheels.fi sivusto.

Toisaalla puhutaan paljon autoilun ja autojen tulevaisuudesta ja tulevaisuuden ajamisesta ja siihen meiltä löytyvät erityisesti www.ajot.fi sekä www.dynamicdriving.fi – ja erikseen vielä kaupunkiautoiluun keskittynyt www.citycar.fi

Siinä on siis joitakin autoiluun liittyviä sivustoja, joille muuten otetaan mielellään mukaan myös kumppaneita, sekä mainostus- että sisältötuotantomielessä.

Lisäksi meiltä löytyy myös moottoreihin liittyvä www.giantmotor.fi sivusto.

Haluatko kertoa omasta yrityksestäsi – se onnistuu helposti!

Joten valikoimaa riittää, ja jos sinulla tai tutullasi on alan yritys, laittakaa meille tietoa tiedote muodossa, niin eiköhän ne jollekin sopivalle paikalle saada esille – tiedotteen julkaisuista emme peri mitään maksuja!

Tässä samalla kun nyt kerrotaan noista autoilusivuista niin tuli mieleen kertoa myös eSports sivustostamme: www.eepelit.fi sekä urheilun vedonlyöntivihjeitä antavasta www.vinkkaajaveikkaa.fi sivustosta.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Arvontahullut innostuvat mahdollisuudesta voittaa

Arvontahullut ovat ihmisiä, jotka rakastavat osallistua kaikenlaisiin arvontoihin ja kilpailuihin. Heidän mielestään on jännittävää ja hauskaa odottaa, että onnenpyörä pysähtyy heidän kohdalleen tai että heidän numeronsa arvotaan voittajaksi. Arvontahullut tietävät, että voittaminen on vain tuurista kiinni, mutta he eivät anna sen lannistaa itseään. He ovat valmiita kokeilemaan onneaan uudelleen ja uudelleen, sillä he tietävät, että seuraava voitto saattaa olla aivan nurkan takana.

Clas Ohlson Tampere – Löydä kaikki tarvitsemasi kätevästi yhdestä paikasta

Clas Ohlson Tampere on monipuolinen kauppa, josta löydät kaiken tarvitsemasi kodin ja vapaa-ajan tarvikkeisiin. Kauppa sijaitsee kätevästi Tampereen keskustassa, joten se on helppo löytää ja siellä on aina mukava asioida. Clas Ohlsonilla on laaja valikoima erilaisia tuotteita, kuten työkaluja, kodinelektroniikkaa, askartelutarvikkeita ja paljon muuta. Lisäksi kaupasta löytyy myös hyödyllisiä palveluita, kuten avaimen tekoa ja patterin vaihtoa. Clas Ohlson Tampere on todellinen löytöpaikka kaikille, jotka tarvitsevat käteviä ja laadukkaita tuotteita arkeensa.

Kotieläimet tuovat iloa ja rauhaa arkeen

Kotieläimet ovat ihania kumppaneita, jotka tuovat paljon iloa ja rauhaa arkeen. Ne ovat uskollisia ja rakastavia, ja niiden seurassa on aina mukavaa olla. Kotieläimiä voi olla monenlaisia, kuten koiria, kissoja, kaneja tai vaikka kanoja. Jokaisella eläimellä on oma persoonallisuutensa ja tarinansa, ja niiden kanssa vietetty aika on aina arvokasta. Kotieläimiä hoitaessa oppii myös vastuullisuutta ja huolehtimista toisesta olennosta. Niiden läsnäolo rauhoittaa mieltä ja auttaa unohtamaan arjen stressit. Kotieläimet ovat todellinen aarre, joka ansaitsee rakkautta ja kunnioitusta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa