Kotoisa, kausi 5, Korjausrakentaja Rickard Carlsson, Sisustussuunnittelija Niina Ahonen, Piharakentaja Arto Kontio, Pihasuunnittelija Helga Andersson, Piharakentaja Tero Kontio

MTV:n Kotoisa-tiimi loihtii koteihin ja pihoihin uutta loistoa keskiviikkoisin 9.3. klo 20 alkaen!

Ajankohtaista Cmore

Suositun remontointi- ja sisustusohjelman viidennellä kaudella Kotoisan supertiimi pääsee jälleen toteuttamaan upeita muutoksia suomalaisten koteihin ja pihoille. Katsojat pääsevät muun muassa näyttelijä Sari Havaksen uudistuvaan kotiin sekä aviopari Tuija Pehkosen ja Eero Ettalan pihan muodonmuutoksen keskelle.


Kotoisan asiantuntijatiimi: Rickard (vas.), Niina, Arto, Helga ja Tero.

MTV:n Kotoisan viidennellä tuotantokaudella sisustussuunnittelija Niina Ahonen ja korjausrakentaja Rickard Carlsson toteuttavat kohteissa näyttäviä ja kekseliäitä muutoksia. Myös pihoilla nähdään yllätyksiä ja mylläyksiä, joista vastaavat pihasuunnittelija Helga Andersson sekä viherrakentajaveljekset Arto Kontio ja Tero Kontio. Viides kausi laajenee Kotoisa 48 h – superstailaukset -erikoisjaksojen voimin, joissa Niina ja Rickard loihtivat upeita muutoksia vain 48 tunnissa. 

Tällä kaudella muutoksia tehdään yhteensä 11 jakson verran. Tiedossa on suuria ja näyttäviä muutoksia sekä inspiroivia kohteita, jotka voivat innostaa jokaista kodin tuunaajaa. Kohteissa on mukana monenlaisia koteja isoista omakotitaloista yksiöihin. Pääsemme näkemään erikoisempiakin ratkaisuja, kun pariskunnan city-yksiöstä pyöräytetään toimiva kaksio, jossa etätyöskentely on ajankohtaisesti otettu huomioon. Varastona toimivasta ullakkotilasta Kirkkonummella puolestaan otetaan kaikki potentiaali irti ja sinne kehitetään viisihenkiselle perheelle muunneltava monitoimitila. Sari Havaksen ja Risto Saikon Westendin omakotitalon yläkerta kokee upean muutoksen, kun Niina suunnittelee ranskalaistyylisen keittiön ja alakerta puolestaan remontoidaan paratiisimaiseksi allasosastoksi. Tuija Pehkosen ja Eero Ettalan merellisissä maisemissa sijaitseva piha kokee kaudella täydellisen muodonmuutoksen, kun kivinen sorapiha muuntuu luontoa mukailevaksi koko perheen pihaksi.

#kotoisa

Kotoisaalkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa ke9.3. klo 20.
Koko kausi katsottavissa mtv-palvelussa ja C Moressa ke 9.3. alkaen.
Kotoisa 48 h -ohjelman esitysajankohta julkistetaan myöhemmin.

Ohjelman MTV:lle tuottaa EndemolShine Finland Oy.


Muuta luettavaa muualta

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi?

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi, mutta et tiedä minkä puhelimen valitset? Tutustu gigantti puhelimet tai dna puhelimet aiheisiin ja saatat löytää itsellesi sopivan puhelimen itsellesi.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2-malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa