Putous Kausi 14 pressikuvat Aku Sipola Jyri Ojansivu Pilvi Hämäläinen Maaria Nuoranne Christoffer Strandberg Mikko Töyssy Aapo Oranen Pihla Maalismaa

Viihteen vuoristorata Putous tekee paluun MTV3-kanavan lauantai-iltoihin

Ajankohtaista

Suomen rakastetuin viihdeilmiö Putous jatkuu 14. tuotantokauden merkeissä lauantaina 5. helmikuuta klo 19.30 alkaen. Sinipaitoihin pukeutuu tulevalla kaudella kolme tuttua putouslaista ja neljä uutta näyttelijää. Ohjelman juontajana jatkaa Christoffer Strandberg ja ohjaajana aloittaa Strandbergin tavoin Putouksesta aiemmin näyttelijänä tutuksi tullut Mikko Penttilä.

putous_s14_001-1.jpg

Suomen suosituin komediaohjelma Putous palaa MTV3-kanavan lauantai-iltoihin 5. helmikuuta klo 19.30 alkaen. Jo 14. kaudelleen edennyt viihdeohjelma tarjoilee tälläkin kaudella reippaan annoksen takuuvarmaa koko perheen laatuviihdettä.

Kymmenen puolentoista tunnin pituisen suoran lähetyksen aikana on luvassa sopivassa suhteessa sekä uutta että vanhaa, kun ohjelman tekijät marssittavat Putous-estradille ruutuajan täydeltä sketsejä, improvisaatiota, musiikkia sekä yllätyksiä rakastetuissa ohjelmaosuuksissa kuten Tulikoe, Viikkokatsaus ja Sarjapudottaja. Kaiken kruunaa sketsihahmokilpailu uusine hahmoineen, hokemineen ja yllätyskäänteineen. Tulevalla kaudella sketsihahmot ajetaan jälleen kerran aivan uudenlaisten haasteiden, tehtävien ja yllätysten äärelle.

Lauantai-illan katsotuimmalle areenalle marssii tulevalla kaudella seitsemän näyttelijää: sekä edellisiltä kausilta tuttuja näyttelijöitä että ohjelmassa debytoivia uusia tähtiä. Viime kaudelta tutun Maaria Nuoranteen ja Putous-konkareitten Mikko Töyssyn ja Pilvi Hämäläisen lisäksi sinipaitoihin tällä kaudella pukeutuvat uudet putouslaiset Pihla Maalismaa, Aapo Oranen, Jyri Ojansivu ja Aku Sipola. Ohjelman juontaa Putous-konkari Christoffer Strandberg.

”Tuntuu suurelta luottamuksen osoitukselta, että saan jatkaa Putouksen juontajana. Vaikka ohjelma onkin minulle rakas ja tuttu, ollaan taas jonkun uuden äärellä. Viime kausi oli pandemian takia ensimmäinen kausi ilman studioyleisöä, ja se muistutti minua komedian ja viihteen tärkeydestä. Koin kunniatehtävänä saada tarjota suomalaisten kotisohville naurua ja yhteisiä ilon sekä hämmästyksen hetkiä. Sillä linjalla jatketaan, enkä malta odottaa suoria lähetyksiä, jotta pääsen sanomaan: Rakkaat katsojat, tämä on Putous!”, Christoffer Strandberg kertoo.

Tulevan kauden pääkäsikirjoittajana toimii Frans Åkerberg ja uutena ohjaajana aloittaa Putouksessa Strandbergin tavoin aiemmin näyttelijänä tutuksi tullut Mikko Penttilä.

”On superjännittävää päästä ohjaamaan uutta Putous-kautta, ja kyllä tämä tuntuu myös jonkinlaiselta kotiinpaluulta, kun saa palata tutun ja rakkaan ohjelman pariin. Luvassa on kaikkea vanhaa ja tuttua Putous-menoa, joka on kuitenkin maustettu uusilla höysteillä ja johon on kyytipojaksi heitetty muutama aivan uusi yllätys. Ruudussa nähdään vanhoja tuttuja naamoja ja uusia kasvoja – vain tämä yksi lärvi on siirtynyt kameran toiselle puolelle. Me teemme parhaamme, että jengi saa nauraa taas lauantai-iltaisin”, Mikko Penttilä lupaa.

TUTUSTU PUTOUSLAISIIN:

pilvi-hamalainen.jpg

PILVI HÄMÄLÄINEN
Iki-ihana komedienne Pilvi Hämäläinen, 36, on porukan Putous-konkari, joka on loistanut sinisessä paidassa jo seitsemän kauden ajan. Putouksen ohella Pilviä on nähty viime vuosina televisiossa muun muassa Penkinlämmittäjissä ja Suurmestarissa. Pilvillä on hallussaan yksi sketsihahmokisan voitto ja viime kaudella koko kansan hurmannut Pönttö-koira ylsi kilpailussa hopeasijalle saakka.
“Tulevan kauden sketsihahmosta en paljasta vielä muuta kuin sen, että hänen lempibändinsä on Dimmu Borgir”, Pilvi myhäilee.
@pilvi.hamalainen

maaria-nuoranne.jpg

MAARIA NUORANNE
Viime kaudella Putouksessa debytoinut Maaria Nuoranne, 28, on kotoisin Tuusulasta ja Kallion ilmaisutaidon lukion kasvatti. Hän on tehnyt laaja-alaisesti töitä niin näyttelijänä (muun muassa Syke), ääninäyttelijänä (muun muassa Beauty and the Beast, Raya ja viimeinen lohikäärme) kuin käsikirjoittajanakin (muun muassa Joulukalenteri 2021: Korvatunturin Pulmapiste, HasBeen). Tänä vuonna Maaria on tehnyt Putouksessa uuden aluevaltauksen, sillä hän on myös yksi kauden käsikirjoittajista. Itseään loputtoman uteliaaksi seikkailijaksi kuvaileva Maaria ei malttaisi odottaa kauden alkua, sillä hän pääsee tulevan sketsihahmonsa kanssa sukeltamaan aivan uuteen maailmaan!
@maarianuoranne

mikko-toyssy.jpg

MIKKO TÖYSSY
Mikko ”Tökä” Töyssy, 40, on valloittanut Suomen kansan sydämiä Putouksessa jo kahden kauden ajan. Ensimmäisellä kaudella Tökä räjäytti potin Urmas Viilunkina ja viime kaudella Valkeakosken oma poika nähtiin sketsihahmokilpailussa stunmies Risto “Wildman” Horttanaisena. Tökä kertoo aloittaneensa uuden sketsihahmon valmistelun tänä vuonna jo hyvissä ajoin, vaikka onkin ollut kiireinen kuvatessaan muun muassa elokuvia Napapiirin sankarit 4 ja Punttikomedia.
@mikkotoyssy

pihla-maalismaa.jpg

PIHLA MAALISMAA
Helsingin Käpylästä kotoisin oleva Pihla Maalismaa, 29, valmistui näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2016. Putous-debyyttinsä tekevä Pihla on ehtinyt uransa aikana työskennellä kiinnitettynä näyttelijänä Kansallisteatterissa ja Turun kaupunginteatterissa. Teatterilavojen lisäksi Pihla on näytellyt useissa eri elokuvissa ja televisiosarjoissa kuten Luokkakokous 3, Täydellinen joulu ja Syke. Pihla rakastaa nostaa painoja, haaveilee salaa hienoista autoista ja miettii aika usein maailmanloppua. Erityistaidokseen Pihla mainitsee uskomattoman kyvyn muistaa valtavan määrän eri laulujen sanoja. Pihla odottaa tulevaa Putous-kautta sekä innoissaan että kauhuissaan.
“Toisaalta pelkään pyörtyväni teatraalisesti, mutta toisaalta olisiko sekään niin vakavaa?”, Pihla pohtii.
@maagismaa

aapo-oranen.jpg

AAPO ORANEN
Ruuhimäestä kotoisin oleva Aapo Oranen, 34, on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja ja muusikko. Pääosin teatterilavoilta tutulle Aapolle Putous on uusi aluevaltaus television puolelle. Viimeisen kolmen vuoden ajan Aapo on työskennellyt kiinnitettynä näyttelijänä Mikkelin teatterissa. Aapo kuvailee itseään ulkoilmariippuvaiseksi, ja hänen harrastuksiinsa kuuluvat muun muassa perhokalastus ja retkeily. Kuusihenkisen uusioperheen isä on valmistautunut ensimmäiseen Putous-kauteensa hiomalla (omasta mielestään) hauskoja hahmoja perheen yhteisillä automatkoilla, ja Aapo odottaakin innolla pääsevänsä esittelemään näitä hahmoja vihdoinkin koko Suomen kansalle. Erityisen iloisia – tai tarkemmin sanottuna helpottuneita – tästä ovat Aapon mukaan etenkin muut perheenjäsenet.
@tapioranen

jyri-ojansivu.jpg

JYRI OJANSIVU
Jyväskyläläislähtöinen Jyri Ojansivu, 34, valmistui teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2014. Jyri on työskennellyt uransa aikana kiinnitettynä näyttelijänä Oulun ja Kotkan kaupunginteattereissa. Improvisaatiokokemusta Jyri on kerryttänyt improvisaatioteatteri Riskiryhmän riveissä jo vuodesta 2013 alkaen. Tällä kaudella Putouksessa debytoiva Jyri kertoo ujostelevansa siviilissä ihan kaikkea, mutta muuttuvansa esiintyessään täysin häpeilemättömäksi.
“Näyttelijäntyö on mielestäni oman häpeänsä nolaamista”, Jyri toteaa.
Kahden lapsen isä kertoo viettäneensä kuluneen poikkeusajan lähinnä kotona rakentaen iskävartaloa, luonnostellen iskävitsejä sekä trimmaten iskäviiksiä. Nähtäväksi jää, mitkä kaikki edellä mainituista päätyvätkään Putouksen suoriin lähetyksiin.
@jyriukko

aku-sipola.jpg

AKU SIPOLA
Aku Sipola, 31, valmistui näyttelijäksi Tampereen yliopiston Teatterityön tutkinto-ohjelmasta vuonna 2016. Ensimmäistä kertaa sinisen Putous-paidan päällensä pukeva Aku on tullut televisiokatsojille tutuksi muun muassa roolistaan Sunnuntailounas-sarjassa. Akulla on rooli myös keväällä 2022 julkaistavassa sarjassa Made in Finland. Lapsuudessaan Aku luki sivistyssanakirjaa, harrasti golfia ja kuunteli sekä jazzia että omaa silloista suosikkiohjelmaansa Pekka Saurin Yölinjaa.
@akusipola

christoffer-strandberg.jpg

CHRISTOFFER STRANDBERG
Christoffer Strandberg, 31, juontaa nyt toista Putous-kauttaan, vaikka hänen matkansa tässä sketsiviihteen karnevaalissa alkoikin näyttelijän ominaisuudessa jo vuonna 2018. Christofferilla on tulevalla kaudella kaksoisrooli, sillä hän on mukana myös ohjelman käsikirjoitustiimissä. Maaseudun rauhassa elelevä Christoffer on vihkinyt kaiken vapaa-aikansa pihatöihin ja omakotitalon kunnostamiseen – sekä pakosta että rakkaudesta lajiin. Tulevalla kaudella hän pyrkii olemaan kuin majakka uusille näyttelijöille, jotka seilaavat ensimmäistä kertaa Putouksen aalloilla.
@ctrandberg

MIKKO PENTTILÄ
Mikko Penttilä, 34, on valmistunut Taideyliopiston teatterikorkeakoulusta teatteritaiteen maisteriksi 2014 ja työskennellyt sen jälkeen laajasti teattereissa (muun muassa Helsingin kaupunginteatteri, Ryhmäteatteri, improvisaatioteatteri Stella Polaris). Valkokankaalla Penttilä on nähty aiemmin Peruna-komediassa ja televisiossa muun muassa sarjoissa Putous (2017–2020), Joulukalenteri: Tonttuakatemia, Rehtori Jättekiva ja Älä jäädy. Vuonna 2022 hänet nähdään myös elokuvissa Supermarsu 2 ja Huonot naiset.
@mikkopenttila

#putous

Facebook: @Putous
Instagram: @mtvputous
Twitter: @MTVPutous
YouTube: mtvputous
Tiktok: @putousvirallinen

Liput Putous-lähetyksiin tulevat myyntiin huomenna 15.12. osoitteessa www.ticketmaster.fi/putous

Putous alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaina 5.2. klo 19.30. 
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Putouksen MTV:lle tuottaa Yellow Film & TV.


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Cappuccino – Suosittu kahvin harrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa