The First Lady ja The Offer alkavat – Paramount+:lla huhtikuussa neljä odotettua ensi-iltaa

Ajankohtaista Paramount

Paramount+-suoratoistopalvelussa nähdään huhtikuussa neljä odotettua uutuussarjaa, joita tähdittävät muun muassa Gillian Anderson, Michelle Pfeiffer, Viola Davis, Chiwetel Ejiofor ja Miles Teller. Paramount+:n alkuperäissarjoista The First Lady käynnistyy 18. huhtikuuta, scifiklassikkoon perustuva The Man Who Fell to Earth 25. huhtikuuta ja Kummisetä-elokuvan kulisseista kertova The Offer 29. huhtikuuta. Teinisuosikki iCarlyn toinen tuotantokausi alkaa puolestaan 9. huhtikuuta.

9. huhtikuuta: iCarlyn toinen tuotantokausi

Vuosina 2007–2012 pyörineen teinisuosikki iCarlyn viimevuotinen paluu oli katsojamenestys. Miranda Cosgroven tähdittämä nuorisosarja palaa nyt toisen tuotantokauden jaksoilla. 

Uuden kauden tapahtumat jatkuvat siitä, mihin ykköskaudella jäätiin. Carly keskittyy romanssien sijaan ystäviinsä ja perheeseensä, yrittäen samalla saada nettishow’taan menestymään. Hänen ystävänsä Spencer, Harper ja Freddie painiskelevat puolestaan omien elämänmuutostensa keskellä. 

Sarjaa tähdittävät Miranda Cosgrove Carlyna, Jerry Trainor Spencerinä, Nathan Kress Freddienä, Laci Mosley Harperina ja Jaidyn Triplett Millicentinä. 

Alkuperäisen iCarlyn loi Dan Schneider. Paramount+:n uuden version on tuottanut Nickelodeon Studios ja vastaavina tuottajina toimivat Ali Schouten (Champions), Jonathan Fener (American Housewife) ja Miranda Cosgrove. Schouten ja Fener ovat myös sarjan showrunnereita. Sarjan ovat tuottaneet Jerry Trainor, Nathan Kress ja Alissa Vradenburg (The Simple Life).

Uudella kaudella on 10 jaksoa, joista kaksi julkaistaan ensi-iltapäivänä ja sen jälkeen yksi uusi jakso viikoittain. 

18. huhtikuuta: The First Lady

Uuden 10-osaisen antologiadraaman pääosissa nähdään tähdet Viola Davis (Michelle Obama), Michelle Pfeiffer (Betty Ford) ja Gillian Anderson (Eleanor Roosevelt).

The First Lady on paljastava kertomus amerikkalaisesta johtajuudesta. Tarina kerrotaan tällä kertaa Valkoisen talon ytimessä olevien naisten linssien läpi. Itäsiivessä, piilossa katseilta, on tehty monet historian vaikuttavimmista ja maailmaa muuttavista päätöksistä, ja niitä ovat tehneet Amerikan karismaattiset, monimutkaiset ja dynaamiset ensimmäiset naiset. 

Paramount+:n alkuperäissarjan ensimmäisen kauden risteävät tarinat keskittyvät Michelle Obamaan, Betty Fordiin ja Eleanor Rooseveltiin. The First Lady avaa kolmen ainutlaatuisen ja arvoituksellisen naisen sekä heidän perheidensä henkilökohtaista ja poliittista elämää, jäljittelee heidän matkojaan Washingtoniin, sukeltaa heidän menneisyyteensä ja seuraa heidän parhaita hetkiään Valkoisen talon ulkopuolella.

Lionsgate Television on tuottanut sarjan Showtimelle, ja sarjan on luonut Aaron Cooley. Vastaava tuottaja ja showrunner on Oscar-voittaja Cathy Schulman (Crash). Sarjan ensimmäisen kauden on ohjannut tanskalainen Oscar- ja Emmy-voittaja Susanne Bier (The Undoing). Sarjaa tähdittävät myös Kiefer Sutherland (24) presidentti Franklin D. Rooseveltina, Aaron Eckhart (Wander) presidentti Gerald Fordina, Dakota Fanning (The Alienist) Susan Elizabeth Fordina ja Regina Taylor (I’ll Fly Away).

The First Ladyssa on 10 tunnin pituista jaksoa, jotka julkaistaan viikoittain. 

25. huhtikuuta: The Man Who Fell To Earth

Uutuusdraama pohjautuu Walter Tevisin samannimiseen scifi-romaaniin ja ikoniseen David Bowien tähdittämään elokuvaan. Sarjan pääosissa nähdään Oscar-ehdokkaat Chiwetel Ejiofor (12 Years as a Slave) ja Naomie Harris (Skyfall, Spectre) sekä Jimmi Simpson (Westworld), Rob Delaney, Sonya Cassidy, Joana Ribeiro, Annelle Olaleye, Kate Mulgrew, Clarke Peters ja Bill Nighy

The Man Who Fell to Earth seuraa Maahan saapuvaa muukalaista (Ejiofor), joka pyrkii ratkaisemaan oman planeettansa ongelmat, mutta kohtaa useita haasteita niin ihmisyyden kuin maapallon tulevaisuuden suhteen. 

Sarjan vastaavia tuottajia ovat Alex Kurtzman, Jenny Lumet, John Hlavin, Sarah Timberman, Carl Beverly, Heather Kadin, Aaron Baiers, Chiwetel Ejiofor sekä Studiocanalin Rola Bauer ja Françoise Guyonnet. Sarjan on tuottanut CBS Studios yhdessä Secret Hideoutin ja Timberman/Beverlyn kanssa. 

The Man Who Fell to Earth sisältää 10 jaksoa, ja uusi jakso julkaistaan aina maanantaisin. 

29. huhtikuuta: The Offer

Alkuperäissarja The Offer perustuu Oscar-palkitun tuottajan Albert S. Ruddyn poikkeuksellisiin ja ennennäkemättömiin kokemuksiin Kummisetä-elokuvan kulisseista. Sarjan näyttelijäkaartissa nähdään Miles Teller Albert S. Ruddyna, Matthew Goode Robert Evansina, Juno Temple Bettye McCarttina, Giovanni Ribisi Joe Colombona, Dan Fogler Francis Ford Coppolana, Burn Gorman Charles Bluhdornina, Colin Hanks Barry Lapiduksena ja Patrick Gallo Mario Puzona.

10-osaisen sarjan on luonut ja käsikirjoittanut Oscar- ja Emmy-ehdokkuuksia saanut kirjoittaja Michael Tolkin (Escape at Dannemora, The Player) sekä käsikirjoittanut ja tuottanut sarjan showrunner Nikki Toscano (Hunters). Nimekkääseen tekijäkaartiin kuuluvat myös muina sarjan tuottajina toimivat kaksinkertainen Oscar-voittaja Albert S. Ruddy (Million Dollar Baby, The Longest Yard, Hogan’s Heroes), Miles Teller, Russell Rothberg ja Leslie Greif sekä Dexter Fletcher (Rocketman), joka myös ohjasi sarjan alkuosan.

The Offerin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistaan ensi-iltapäivänä. Seuraavat seitsemän jaksoa julkaistaan yksi kerrallaan viikoittain.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa