Arvostelussa Amazon Prime: Reacher

Ajankohtaista AmazonPrime Arvostelu

Suoratoiston kanavia on paljon, ja me katsomme parhaamme mukaisesti otteita ja sarjoja eri kanavilta. Tällä kertaa tutustuimme Amazon Primen tarjontaan ja Tom Cruisen Reacher elokuvien perusteella otimme katsottavaksi Reacher sarjan.

Amazon Prime Video sarja pohjautuu Lee Childin Jack Reacher -kirjasarjaan. Nick Santoran luoma ja pääpäsmäröimä sarja aloittaa tarinan ensimmäisestä, vuonna 1997 julkaistusta Reacher-romaanista The Killing Floor (suom. Tappotahti). Päätähtenä sarjassa Reacheria näyttelee Alan Ritchson. Muita näyttelijöitä ovat mm. Malcolm Goodwin sekä Willa Fitzgerald.

Reacher kertoo siis entisestä US-armeijan tutkijasta, majuri Reacherista, jonka armeijan ajalta ei ole kuin pitkä lista sankaritekoja ja meriittejä sotilaspoliisina-tutkijana toimimisesta. TV-sarjassa Reacher on jättänyt armeijan taakseen ja lähtenyt kiertämään USA:ta mukanaan vai välttämättömin, eli vaatteett päällän ja passi.

Cruiseen verrattuna Ritchson ainakin tuo hahmolleen uskottavuutta massiivisella koollaan ja lihaksilla, mutta itse sarjan aloitus ei oikein pääse vakuuttamaan. Jaksossa ei sinällään ole mitään väärää tai huonoa, mutta nykyään kun sarjoja alkaa koko ajan monelta eri kanavalta, sarjan pitää jo ensimmäisestä osasta alkaen tehdä jotain, miksi katsoisit sitä edelleen.

Vaikka Reacher tarjoilee periaatteessa hyvän alun tarinalla ja syyn alkaa seurata Reacherin tapauksen tutkintaa, jokin vain tuntuu, ettei tarina sittenkään jaksa kantaa eteenpäin. Tarinan juoni tuntuu hieman liikaa kokoon parsitulta ja nopeasti etenevältä, pitäisi varmaan lukea kirja, jotta tietäisi, mitä kaikkea jätetään kertomatta ja tehdään erilailla.

Musta poliisi omine ongelmineen, Reacher ja poliisi Roscoe Conklin…. jolla heti alusta alkaen on mielenkiintoa Reacherin suuntaan

Georgialainen Margraven pieni kaupunki tulisi varmasti saamaan mainetta ja mammonaa sarjan avulla, jos paikkaa olisi olemassa, mutta todellisuudessa tämä on sarjaa varten keksitty paikka kaikkine osineen, poliiseineen ja rikollisistensa kanssa. Sarjassa käy heti alussa ilmi, että perusjuoni on tuttu jo kymmenien vuosien takaa Wild West-tarinoista, missä pyssysankari saapuu kaupunkiin, jonka käytännössä omistaa rikas karjatilallinen – nyt tämä on vain käännetty nykyaikaan.

Joitakin tämä sarja voisi kiinnostaa, ja jollei muuta katseltavaa olisi, olisi se saanut meiltäkin lisäaikaa- mutta kun tarjottavaa on niin paljon, niin valitettavasti Reacher ei päässyt meillä jatkoon, eli katselu jäi yhteen jaksoon.


Muuta luettavaa muualta

Eetu “Eedspeaks” Pesonen

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. Pesonen on kasva­nut internetin äärellä, mikä tarjoaakin täydellisen alustan ihmishistorian tapahtumien tutkimiselle. 

Telia 5G kartta

DNA:n ja Telian yhteisesti omistama Suomen Yhteisverkko aloittaa kattavan 5G-verkon rakentamisen Loviisassa ja Pyhtäällä maanantaina 10. lokakuuta. Nopeamman 5G-verkon rakentamisen myötä myös 4G-yhteydet paranevat alueella. Paremmille yhteyksille on tarvetta, sillä mobiilidatan käyttö on moninkertaistunut Suomessa viime vuosina. Tutustu Telia 5G kartta aiheeseen.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa