Erling Haalandista kertova dokumenttielokuva Elisa Viihde Viaplayssa Erling Haalandista kertova dokumenttielokuva Elisa Viihde Viaplayssa

Erling Haalandista kertova dokumenttielokuva Elisa Viihde Viaplayssa

Ajankohtaista Elisa Viihde Elisa Viihde Viaplay ElisaViihde

Norjalainen tähtihyökkääjä Erling Haaland on aloittanut Valioliigauransa varsinaisella ilotulituksella. Nuori jalkapallolupaus on onnistunut tekemään jo tässä vaiheessa kautta kaksi hattutemppua Manchester Cityn riveissä ja lisää maaleja on luvassa. Viaplayn uudessa dokumenttielokuvassa kuulemme Haalandin ajatuksia juuri ennen siirtymistään Cityyn. 

  • Uunituore Manchester Cityn tähtihyökkääjästä kertova dokumentti ”Haaland – The Big Decision” ilmestyy launtaina 3.9.
  • Dokumentissa kuullaan yksinoikeudella jalkapalloilijan mietteitä pelaamisesta, arjen pyörittämisestä, julkisuudesta sekä siitä miksi päätyi juuri Manchester Cityyn
  • Dokumentti on katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayssa

Viaplay-dokumentti ”Haaland – The Big Decision” seuraa Erling Haalandia koko kevään 2022 ajan, jolloin hän oli kaikkien Euroopan suurten seurojen tavoitelluin siirtokohde ennen kuin päätti siirtyä Cityyn 60 miljoonan euron siirtosummalla. Dokumentissa kuullaan Haalandin mietteitä ajastaan Dortmundissa, kurkistetaan miehen päivärutiineihin ja nähdään minkälaiset tukijoukot pyörittävät pelaajan arkea, jotta pelaaja voi keskittyä kaikkein täkeimpään eli maalintekoon. Dokumentin keskiössä on seuraavan joukkueen valinta ja mitkä kaikki kriteerit vaikuttavat oikean seuran löytämiseen. Team Haalandilla onkin selkeä pisteytysjärjestelmä kiinnostavimmille joukkueille, jonka perustelut avataan dokumentissa.  

Dokumentti on katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa kaikille tilaajille, eikä vaadi Elisa Viihde Viaplay Total -tilausta. Dokumentti ilmestyy la 3.9.2022

Lähde: Elisa Viihde


Muuta luettavaa muualta:

Älykodit löytyy jo useasta ihmisen kodista

Älykoti tarjoaa ihmisille kotiin uusinta uutta tekniikkaa, jotka helpottavat arkeamme, auttavat säästämään energiaa ja lisäämään kodin turvallisuutta.

Yleiset haittaohjelmat ja haavoittuvuudet Suomessa ja maailmalla

Maailman johtavan tietoturvayhtiön Check Point Software Technologiesin tutkimustoiminnasta vastaava Check Point Research (CPR) on julkaissut huhtikuun 2022 haittaohjelmakatsauksensa. Tutkijat raportoivat, että kehittynyt, itsestään leviävä ja modulaarinen troijalainen Emotet on edelleen maailman yleisin haittaohjelma. Suomen yleisin kyberkiusa oli Netwalker, joka tunnetaan myös nimellä Mailto.

Elämä on jatkuvaa opiskelua

Oletko miettinyt, mitä lähihistoriassamme oikeastaan on tapahtunut? Esimerkiksi Suomen sotahistoria tuon toisen maailman sodan aikoihin? Historian opiskelu tuo myös ajatuksia esimerkiksi oman talouden hoitoon ja hallintaan, sekä siihen minne ne omat rahat laittaisi, kuten kenties osakkeisiin vai peräti bitcoineihin tai muihin kryptovaluuttoihin. Elämän mittaiseen oppimiseen liittyvät myös riskit ja niiden ottaminen, kenties sinunkin kannattaa jossain vaiheessa tehdä omalle taloudellesi riskitesti, tai ainakin käydä tutussa paikallisessa pankissa tekemässä sellainen, ei siitä haittaakaan olisi.

Oletko miettinyt, että voimme opetella asioita myös suoratoisto kanavien ohjelmien kautta? Sisustaminen, ruoanlaitto, säästäminen ja sijoittaminen ovat heti sellaisia ajatuksia, joita voi opetella tai ainakin saada ideoita suoratoiston kautta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa