SkyShowtime vahvistaa Yellowjackets-sarjan odotetun kakkoskauden lanseerauspäivän

Ajankohtaista Sarjat SkyShowTime

Emmy®-ehdokassarja tekee paluun SkyShowtimelle Pohjoismaissa yksinoikeudella 25. maaliskuuta alkaen. Uuden trailerin myötä julkistetaan Grammy®-ehdokasartisti Florence + The Machinen upouusi cover kappaleesta Just A Girl.

SkyShowtime ilmoitti tänään, että Emmy-ehdokkuuden saaneen Yellowjackets-draamasarjan odotettu toinen kausi saapuu palveluun 25. maaliskuuta alkaen.

Showtimen tuottama uusi kausi tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimelle Pohjoismaissa ja 10 jakson mittaisen kauden uudet jaksot julkistetaan palvelussa joka viikko lauantaisin.

Toisen kauden uuden trailerin myötä julkistetaan myös Florence + The Machinen uutuussingle Just A Girl, joka on cover No Doubtin ikonisesta kappaleesta vuodelta 1995. Uutuus on nyt ladattavissa ja suoratoistettavissa. Singlen ovat tuottaneet Florence Welch ja IDLES-yhtyeen Mark Bowen.

Yellowjacketsin ensimmäinen kausi on saanut harvinaisen 100:n prosentin Rotten Tomatoes -arvosanan ja keräsi seitsemän Emmy-ehdokkuutta. 

Ashley Lylen ja Bart Nickersonin (Narcos) luomassa Yellowjacketsissa nähdään Emmy-ehdokas ja Critics Choice Award -palkittu Melanie Lynskey (Castle Rock), Oscar®- ja Emmy-ehdokas Juliette Lewis (Camping), Emmy-ehdokas Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) sekä Tawny Cypress (Unforgettable). Lauren Ambrose (Six Feet Under, Servant) ja Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi) liittyvät toiselle kaudelle vakiohahmoina ja Elijah Wood (Lord of the Rings -trilogia) on mukana kauden mittaisena vierailevana tähtenä.

Eeppistä selviytymistarinaa, psykologista kauhua ja aikuistumiskuvausta yhdistelevä Yellowjackets kertoo lahjakkaasta koulutyttöjen jalkapallojoukkueesta, joka selviytyy (epä)onnekkaasti lentoturmasta syvällä pohjoisessa erämaassa. Sarja seuraa, kuinka he vajoavat eripuraisesta, mutta menestyksekkäästä joukkueesta raakalaismaisiksi klaaneiksi ja kuinka he yrittävät jatkaa elämää 25 vuotta myöhemmin. Tapahtumat todistavat, ettei menneisyys ole koskaan menneisyyttä, ja että erämaassa alkanut tarina ei ole läheskään ohi.

Toisella kaudella nähdään myös Sophie Nélisse (The Book Thief), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (Prospect), Samantha Hanratty (Shameless), Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Steven Krueger (The Originals), Warren Kole (Shades of Blue) ja Kevin Alves.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2 plus -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa ja paljon muuta.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa