Arvostelussa SkyShowtimen espanjalainen Fleeting Lies

Ajankohtaista Arvostelu Sarjat SkyShowTime Suoratoisto

Fleeting Lies, Paramount Television International Studiosin ja El Deseon tuottama sarja, on herättänyt suurta huomiota ympäri maailmaa. Sarjan näyttelijäkaartiin kuuluvat Elena Anaya, Pilar Castro, Hugo Silva, Quim Gutiérrez ja Susi Sánchez. Lisäksi sarjassa esiintyy useita vierailutähtiä, kuten María Botto, Pedro Casablanc ja Estefanía de los Santos.

Sarjan tuotannosta vastaa El Deseo, ja se on heidän ensimmäinen premium-luokan sarjansa. Executive-tuottajina toimivat Esther García sekä Agustín ja Pedro Almodóvar. Fleeting Lies on ohjannut Félix Sabroso yhdessä Marta Fontin kanssa. Sarjan levityksestä vastaa Paramount Global Content Distribution.

Fleeting Lies seuraa Lucían tarinaa, joka on onnistunut saavuttamaan täydellisen elämän – hänellä on unelmatyö, koti ja kihlattu. Kun hän saa ansaitun ylennyksen toimitusjohtajaksi, Lucía kuitenkin irtisanotaan ja häntä syytetään teollisuusvakoilusta.

Vain kuukautta ennen häitään, samalla kun Lucía valmistautuu nousemaan korkean teknologian kauneudenhoitoalan yrityksen johtoon, kohtaa hän odottamattoman petoksen. Santi, hänen kilpailijansa ylennyksessä, pettää Lucían, mikä johtaa vakaviin seurauksiin.

Santin petoksen seurauksena Lucía syytetään teollisuusvakoilusta, ja hänet irtisanotaan armotta. Pelätessään menettävänsä kaiken, minkä eteen hän on taistellut, Lucía päättää salata totuuden kotonaan. Tämä johtaa hänet valheiden ja kyseenalaisten liiketoimien syövereihin.

Sarjan ironinen ja ajankohtainen juoni käsittelee ulkonäköjä ja valheita nykymaailmassa.

Lucían rinnalla taistelussa nähdään hänen paras ystävänsä, joka on ammatiltaan plastiikkakirurgi. Yhdessä he sukeltavat syvälle valheiden ja epäilyttävien liiketoimien maailmaan. Tämä kaksikko kohtaa monia haasteita yrittäessään selviytyä tästä sekavasta ja vaikeasta tilanteesta.

Fleeting Lies on katsottavissa SkyShowtimen kautta, joka on saatavilla suoraan kuluttajille SkyShowtime-sovelluksessa Apple iOS:lle, tvOS:lle, Android-laitteille, Android TV:lle, Google Chromecastille, LG TV:lle ja Samsungille.

Loppusanat

Fleeting Lies on ainutlaatuinen komediasarja, joka tarjoaa katsojilleen kiehtovan katsauksen nykyajan maailmaan, missä valheet ja harhakuvitelmat ovat osa jokapäiväistä elämää. Sen upea näyttelijäkaarti, taitava ohjaus ja laadukas tuotanto tekevät siitä pakollista katsottavaa kaikille draamasarjojen ystäville.

Fleeting Lies ei ole vain komediallinen draamasarja; se on tarina taistelusta totuuden, henkilökohtaisen integriteetin ja ulkomaailman paineiden välillä. Sarja kuvaa osuvasti, miten yksi valhe voi johtaa toiseen, ja kuinka vaikeaa on pitää kiinni omasta totuudestaan silloin, kun kaikki tuntuu romahtavan.

Lucían tarina Fleeting Lies -sarjassa on kiehtova ja opettavainen. Se korostaa, että vaikka elämä heittää eteen vaikeuksia, rehellisyys ja itselleen uskominen ovat lopulta avain onnellisuuteen ja menestykseen. Sarja tarjoaa syvällisen katsauksen nykymaailman haasteisiin ja ihmissuhteiden monimutkaisuuteen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa