Arvostelussa MTV Katsomon elokuva The Best of Me

Ajankohtaista Arvostelu Elokuvat Katsomo Luettavaa MTV

MTV Katsomo tarjoilee elokuvan The Best of Me vuodelta 2014 koko perheen katsottavaksi. Se on tarina Dawsonista ja Amandasta, heidän teinirakkaudestaan ja tapaamisesta 21 vuotta sen jälkeen uudelleen lapsuuden kaupungissaan. Elokuva on rakkausdraama sen varsinaisessa merkityksessä.

Elokuvan ohjasi Michael Hoffman ja pääosissa ovat Michael Marsden, Michelle Monaghan, Luke Bracey, Liana Liberato, Sebastian Arcelus ja Gerard McRaney. Elokuva perustuu Nicholas Sparksin romaaniin.

Dawson Cole (Michael Marsden) on aikuisena töissä öljynporauslautalla kun onnettomuus muuttaa hänen elämänsä suuntaa. Kun siihen vielä lisätään hyvän ystävän yllättävä kuolema, on edessä matka takaisin lapsuudenkaupunkiin. Samanaikaisesti hänen teinirakkautensa Amanda Collier (Michelle Monaghan) elää omaa arkeaan ja saa tiedon samaisesta kuolemasta ja kutsun kotikaupunkiin.

Jotta katsojat tietäisivät mistä on kyse, pompitaan elokuvassa myös näiden kahden teinivuosissa, ajassa juuri enne collegeen lähtöä, kun Dawson (Luce Bracey) kamppailee perheensä ja koulunkäynnin kanssa ja Amanda (Liana Liberato) käy tulevaisuuden suunnitelmiaan läpi rikkaan perheensä kanssa. Voidaan sanoa että Dawson ja Amanda ovat yhteiskunnan äärilaidoilta, mutta rakkaus vetää heidät yhteen – mutta koska elokuva on rakkausdraama, ei kaikki ole niin ruusuista.

Kahden pääosan henkilön välinen kemia voittaa yhteiskunnalliset rajat ottamatta kuitenkaan turhaan mitään maailmaa parantavaa asennetta. Dawson ja Amanda tutustuivat toisiinsa lukiossa. Rakkaus roihusi, mutta ympäröivä maailma halusi muuta. Elokuva kertoo yksinkertaisesta rakkaustarinasta, ja pitäytyy siinä, mikä tekeekin siitä rauhallisen katsottavan nykyiseen kiireiseen arkeen.

Elokuva on helppoa katseltavaa, ja se kertoo todellisen rakkauden mahdollisuuksista vuosikymmenten eronkin jälkeen. Suosittelemme elokuvaa kaikille rakkaustarinoiden ystäville. On totta, että elokuva on pitkälti ennalta arvattavissa oleva, mutta nykyaikainen kiireinen arki ja maailman tilanne vaativat, että tarjonnassa on myös tällaisiä kevyempiä elokuvia, jotka kuitenkaan eivät ole täysin siirappisia, vaan sisältävät myös vähän säröjä.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa