Suurmestari Suurmestari, kausi 3, Jenni Pääskysaari, Mikko Penttilä, Anna-Maija Tuokko, Riku Rantala, Jaakko Saariluoma, Pilvi Hämäläinen, Pressikuva

Tätä on odotettu! Suurmestarin suosiosta kisaaminen jatkuu MTV:llä la 16.4. uusien tehtävien ja uuden esiintyjäkokoonpanon voimin

MTV

Suurmestari Jaakko Saariluoma laatii kartanollaan jälleen tehtäviä, joita neljä uutta vakiokilpailijaa ja vierailevat kilpailijat ratkovat kukin omalla tyylillään. Suurmestarin oikea käsi, ohjelman tuomari Pilvi Hämäläinen valvoo suorituksia. Kultaisella Venlalla palkitun ohjelman odotettu kolmas tuotantokausi starttaa MTV3-kanavan lauantai-illoissa ja mtv-palvelussa 16.4. klo 20.

Kultaisella Venlalla palkittu Suurmestari on yllättävän epätavallinen viihdeohjelma, jossa kilpaillaan Suurmestarin suosiosta tämän laatimissa erikoislaatuisissa tehtävissä. Suurmestarina ylintä valtaa käyttää Jaakko Saariluoma, apukätenään tuomari Pilvi Hämäläinen. Tehtävät hipovat tälläkin kaudella surrealismia, oli sitten kyse professoriin vaikutuksen tekemisestä tai munakoisojen piilottamisesta. Ja niin erikoiselta kuin se kuulostaakin, MTV3-kanavan lauantai-illoissa ja mtv-palvelussa 16.4. klo 20 käynnistyvällä kaudella nähdään useampi kuin yksi Pilvi Hämäläinen, ja Suurmestarikin tulee yllätetyksi – monin eri tavoin.

Kolmannen tuotantokauden vakiokilpailijat ovat Mikko PenttiläJenni PääskysaariRiku Rantala ja Anna-Maija Tuokko. Mihin asti heidän taitonsa lopulta riittävät, siitä tunnetusti puhutaan sitten studiossa, kun kilpailijat vaihtavat omanarvontuntonsa kallisarvoisiin pisteisiin.

Mukana kilpailemassa nähdään myös huikeat jaksokohtaiset tähdet Pekka StrangJarppi LeppäläVappu PimiäAnna PuuMikko KuoppalaMinna HaapkyläDennis NylundErika VikmanStig ja Mikko Kuustonen.

ESIINTYJÄT

suurmestari_kausi3_suurmestari_2_jaakko_saariluoma_kuvaaja_numi_nummelin.jpg

JAAKKO SAARILUOMA
Suurmestari
Suurmestari Jaakko Saariluoma on jälleen viettänyt tovin kirjoituskoneensa ääressä ja laatinut tukun entistäkin älykkäämpiä tehtäviä kilpailijoiden päänmenoksi. Tehtävissä vain mielikuvitus on rajana, eikä mikään ole liian erikoista. Tällä kaudella Suurmestarilla on takataskussaan myös täysin uudenlaisia yllätyksiä!

suurmestari_kausi2_pilvi_hac2a8mac2a8lac2a8inen_1_kuvaaja_numi_nummelin.jpg

PILVI HÄMÄLÄINEN
Tuomari
Tuomari Pilvi Hämäläinen pitää ohjelmassa järjestystä yllä, ja valvoo tehtävien suorituksia asialliseen tyyliinsä. Pilvi on nyt aiempaa vaativamman tehtävän edessä etsiessään piilotettuja munakoisoja tai vapauttaessaan kilpailijoita kahleista. Entä mitä tapahtuu, kun roolit kilpailijan kanssa yllättäen vaihtuvat?

KILPAILIJAT

suurmestari_kausi3_annamaija_tuokko_1_kuvaaja_numi_nummelin.jpg

ANNA-MAIJA TUOKKO
Näyttelijä Anna-Maija Tuokko lähtee kisaan omasta mielestään ennakkosuosikkina, koska on tottunut voittamaan (Masked Singer Suomi– ja Tanssii Tähtien Kanssa -voittaja). Anna-Maijan koreografiat sekä kartanolla että studiolla ovat vähintäänkin luovia ja äänet poikkeuksellisen korkeita. Millainen on käänteinen mato ja onnistuuko Anna-Maija tekemään vaikutuksen professoriin, se nähdään kauden aikana.

suurmestari_kausi3_jenni_pac2a8ac2a8skysaari_1_kuvaaja_numi_nummelin.jpg

JENNI PÄÄSKYSAARI
Kirjailija, juontaja Jenni Pääskysaari lähtee tavoittelemaan Suurmestarin suosiota vahvalla itseluottamuksella ja ilman turhaa hätiköintiä. Jenni löytää itsestään paljon uusia puolia, ja huomaa tekevänsä asioita, joita ”ei ihan normaalielämässä tee”. Toisaalta, Suurmestarin tehtävät osoittautuvat myös hienoksi mahdollisuudeksi verestää vanhoja erikoistaitoja aina fudiksesta ilmakitarointiin.

suurmestari_kausi3_riku_rantala_2_kuvaaja_numi_nummelin.jpg

RIKU RANTALA
Seikkailija-reportteri Riku Rantala lähtee kisaan kirjaimellisesti sata lasissa – pysyykö kroppa menossa mukana, se jää nähtäväksi. Rikun tehtäväsuorituksissa toteutuu toisinaan myös vahva taiteellinen ajattelu, kun poikkitaiteelliset performanssit seuraavat toistaan. Mutta onko reportteri myös hyvä imitaattori, se jää katsojan päätettäväksi! 

suurmestari_kausi3_mikko_penttilac2a8_3_kuvaaja_numi_nummelin.jpg

MIKKO PENTTILÄ
Näyttelijä Mikko Penttilä heittäytyy Suurmestarin tehtäviin kokonaisvaltaisesti. Tilanteesta riippuen, tämä voi tarkoittaa kehon yllättävän monimuotoista hyötykäyttöä, oli kyse sitten lompakon korvikkeesta tai itsensä kahlitsemisesta. Tehtäväsuoritusten tuoksinassa Mikko vie katsojan myös maailmalle, aina Ibizalta ranskalaiseen avaruusdiskoon.

JAKSOT 1-3 

pekka-strang.jpg

1/10. La 16.4. klo 20: Vierailijana Pekka Strang
Tehtävänä on muun muassa tehdä taideteos kermalla, siirtää pingispalloja, imitoida kanssakilpailijaa ja tehdä vaikutus professoriin.

vappu-pimia.jpg

2/10. La 23.4. klo 20: Vierailijana Vappu Pimiä
Tehtävänä on muun muassa piilottaa munakoisoja, tyhjentää uimalelu ja saada mahdollisimman paljon raakaa spaghettia greippiin.

stig.jpg

3/10. La 30.4. klo 20: Vierailijana Stig
Tehtävänä on muun muassa etsiä oikean koon saappaat, tilata syntymäpäiväilmapalloja ja työntää leikkilahna mopilla mahdollisimman lähelle curling-kentän maalipistettä.

Lähde: ePressi


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.Oletko jo lukenut tubettajien tulot aiheita?

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa