Onnela Kuva: MTV

Onnelan 5. kauden jaksot kutkuttelevat nauruhermoja 23. marraskuuta alkaen MTV katsomossa

Ajankohtaista MTV

MTV -alkuperäissarja Onnela tarjoaa hykerryttävän hauskoja ja samastuttavia hetkiä perhe- ja työelämän haasteista. Onnelan viidennellä kaudella erilaiset menestymisen paineet rokottavat parisuhteita. Uusi kausi alkaa MTV Katsomossa 23. marraskuuta.

Elämä Poutaniemessä voi näyttää ulkoapäin idylliseltä, mutta lähemmin tarkasteltuna perheiden arki on yhtä hyrskynmyrskyä. Saara (Elena Leeve) ja Antti Hyvärinen (Eero Ritala), Mette (Anna-Maija Tuokko) ja Markus Aalto (Max Forsman) sekä Titta (Pirjo Heikkilä) ja Jorma Kemppainen (Santtu Karvonen) ajautuvat arjen yllättävien haasteiden keskellä kiusallisiin ja hulvattomiin tilainteisiin.

Viidennellä kaudella Saara ja Antti Hyvärinen viettävät lapsensa 5-vuotissyntymäpäiviä. Elämä tarjoilee heille aurinkoisia puoliaan, mutta onnea varjostaa Saaran urapaineet näyttelijänä ja Antin huoli heidän omakotitonttinsa arvosta. Myös Mette ja Markus Aallon kotona kuohuu: Mette on tympääntynyt olemaan kotiäitinä ja haluaa kokeilla siipiään kauneushoitolayrittäjänä. Tämä järkyttää parisuhteen tasapainoa jopa siinä määrin, että apuun tarvitaan pariterapeutti. Mutta ovatko asiat sen jälkeen paremmin – vai itse asiassa vielä enemmän solmussa?

Onnelan uusi 5. tuotantokausi on katsottavissa 23. marraskuuta alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella. Sarjaa julkaistaan kahden jakson viikkotahdilla. Jaksoja on yhteensä 10. 
Onnelan tuottaa MTV:lle Jarowskij Finland. 

ONNELAN 5. KAUDEN JAKSOT

1. UUSI URA
Mette on kyllästynyt olemaan kotona lasten kanssa ja haluaa kokeilla siipiään kauneushoitolayrittäjänä. Saara ei halua maksaa klovnia lapsensa 5-vuotissynttäreille vaan sonnustautuu itse pelleksi – onhan hän koulutettu näyttelijä.

2. PARISUHDEPAINEET
Pahaa-aavistamaton Antti on palkkaamassa itselleen suuhygienistiä mutta joutuu syrjimissyytösten kohteeksi. Isovanhemmat syöttävät lapsenlapsilleen liikaa sokeria, mistä seuraa paitsi levottomat lapset, myös sukupolvien välistä kasvatuskeskustelua.

3. MERINÄKÖALA
Vanha arvokas tammi kasvaa Antin ja Saaran tontilla niin, että merinäköala peittyy. Käynnistyy tahtojen taistelu tontin arvon ja toisaalta luontoarvojen säilyttämisen välillä. Metellä menee lopullisesti hermot Markuksen kuorsaamiseen ja hän vaatii toimenpiteitä.

4. ROOLI
Saara on saanut elämänsä roolin tv-sarjassa ja haluaa tehdä sen hyvin. Hänen valmistautumisensa menee kuitenkin överiksi ja hämmentää ohjaajaa. Mette ja Markus setvivät yhä välejään merkillisen pariterapeutin luona, joka herättää Markuksessa epäilyksiä.

5. TUKHOLMA
Työt kuljettavat Markuksen Ruotsiin ja mukaan änkeää kukas muukaan kuin naapurin Jorma, joka aikoo hurmata länsinaapurin silakkatuliaisilla. Antti ja Saara menevät äärimmäisyyksiin yrittäessään löytää vapaata parkkipaikkaa.

6. VASTUUVANHEMPI
Antti ajautuu päiväkodin vanhempainaktiviiksi vahingossa. Pesti ei kuitenkaan harmita, kun selviää sen sisältävän myös mukavia puolia. Mette ja hänen ystävänsä Kristiina pääsevät kokemaan uudenlaista säpinää…

7. KIERRÄTTÄJÄ
Antti yrittää kierrättää oikeaoppisesti mutta ajautuu sanaharkkaan näsäviisaan hipsterin kanssa. Saara ottaa näyttelijäntyönsä tosissaan ja jalkautuu oikeiden poliisien pariin tehdäkseen taustatutkimusta. Markus keksii keinon saadakseen Meten kanssa välit kuntoon.

8. KAUNEUDENHOITAJAT
Saara stressaa ulkonäöstään ja haluaisi valkoisemmat hampaat, mutta Antin mielestä luonnollinen hymy on paljon kauniimpi. Markus yrittää mielistellä asiakasta ja naamioituu eläinoikeusaktivistiksi. Mette ja hänen yhtiökumppaninsa kinastelevat titteleistä.

9. LUOKKAKOKOUS
Antti, Markus, Titta ja Jorma osallistuvat luokkakokoukseen tavatakseen vanhoja tuttuja. Juhlissa ei kuitenkaan ole pelkästään hauskaa, kun kaikki joutuvat kohtaamaan menneisyytensä möröt. Meten kauneushoitolayritys on kääntynyt tappiolliseksi, mikä vaatii ratkaisuja.

10. MUUTTO?
Saara ja Antti suunnittelevat muuttavansa Helsingin Kallioon. Saara haaveilee urbaanista elämästä kahviloiden ja kauppojen sykkeessä, mutta Antti empii. Tekisikö muutto heidät onnelliseksi? Meten ja Markuksen liitto ajautuu entistä syvempään 

Kuvat ja Lähde: MTV


Muuta mielenkiintoista luettavaaa muualta:

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen. Tutustu tästä: Google Pay Nordea oppaaseen.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin.

Miksi tarvitset älypuhelimelle panssarilasia?

Älypuhelimen panssarilasi tarjoaa monia etuja. Se suojaa näyttöä naarmuilta ja rikkoutumiselta, mikä voi olla kallista korjata. Lisäksi se säilyttää näytön selkeyden ja herkkyyden, joten käyttökokemus säilyy optimaalisena. Panssarilasi on edullinen vakutuus älypuhelimelle kuin koko näytön korjaaminen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa