Arvostelussa SkyShowtimen Poker Face

Ajankohtaista Arvostelu Luettavaa SkyShowTime

Poker Face on uusi SkyShowtimen amerikkalainen TV-sarja, joka kertoo naisesta, joka osaa lukea ihmisestä kuin ihmisestä, valehteleeko tämä vai ei. Taito ei ole ainoastaan hyvä asia, kuten katsoja saa pian havaita seuratessaan Charlie Calen (Natasha Lyonne) matkaa kaupungista toiseen ja rikoksesta toiseen – hän ei siis ole poliisi, jonka hän itsekin useasti sanoo, mutta muuten hän on pääsääntöisesti ”hyvis”.

Ensimmäinen kausi 8 jaksoa

Poker Face yllätti meidät täysin jo kahden ensimmäisen jaksonsa aikana. Se on hauska, erilainen ja ennenkaikkea viihdyttävä sarja, jonka jokainen jakso on oma tarinansa mutta joiden takana jatkuu tarina, joka on alkanut jo ennen ensimmäistä avausjaksoa. Ainoa erikoisuus ja vähän hämäävä tapa sarjassa on se, että sen tapahtumat eivät ole aina täysin lineaarisia – eli sarja voi näyttää tapahtuman A nyt, ja sen perään tapahtuman B – normaalisti B tapahtuisi A:n jälkeen, mutta Poker Facessa tämä B voikin olla tapahtunut jo aiemmin, mutta sitä ei erikseen katsojalle kerrota, kuten monissa muissa sarjoissa on ollut tapana.

Pääosan esittäjä Natasha Lyonne on meille uusi tuttavuus, mutta hän tuntuu osuvan osaansa juuri sopivasti. Charlien kun on hieman erikoinen myös tapojensa suhteen, eikä vain taitonsa suhteen. Monet saattavat muistaa Natashan Russian Doll- sarjasta

Poker Face -sarja on Knives Out -elokuvista tutun Rian Johnsonin luoma rikossarja.

Pokeri ei suinkaan ole pääosassa sarjassa vaikka kaikki kasinolta alkaakin

Sarjan juoni on kuin hyvin sekoitettu korttipakka – arvaamaton ja kiehtova. Jokainen jakso tuo uuden ”käden”, joka on pelattava, ja päähenkilön on navigoitava läpi petosten ja valheiden verkon paljastaakseen totuuden.

Sarjan takana on joukko alan kokeneita ammattilaisia, joiden visio on luoda jotain ainutlaatuista. Heidän käsialaansa on sarjan nokkela dialogi ja taidokkaasti rakennettu juoni.

Suosittelemme lämpimästi Poker Facea arkiviikon viihteeksi.

Natasha Lyonne

Natasha Lyonne on amerikkalainen näyttelijä, joka on tullut tunnetuksi monipuolisista rooleistaan niin elokuvissa kuin televisiosarjoissakin. Hän syntyi New Yorkissa vuonna 1979, ja aloitti näyttelijänuransa jo nuorena. Lyonne on nähty lukuisissa rooleissa, mutta yksi hänen merkittävimmistä rooleistaan oli Nicky Nicholsin hahmo suositussa Netflix-sarjassa ”Orange Is the New Black”, joka nosti hänet laajempaan tietoisuuteen.

Lyonnen ura alkoi jo lapsena, kun hän esiintyi ”Pee-wee’s Playhousessa”. Teini-ikäisenä hän sai tunnustusta roolistaan elokuvassa ”Kaikkien aikojen nuoruus” (Slums of Beverly Hills). Hän on työskennellyt myös Broadwaylla ja saanut kiitosta näyttelijäntyöstään teatterilavoilla. Lyonne on tunnettu rohkeista valinnoistaan ja kyvystään upottautua monimutkaisiin hahmoihin.

Varhainen elämä ja haasteet

Natasha Lyonne kasvoi juutalaisessa perheessä New Yorkissa. Hänellä oli jo varhain kiinnostusta näyttelemiseen, ja hän osallistui näytelmiin koulussa. Lyonne kävi kuuluisaa New Yorkin Tisch School of the Arts -koulua, mutta hänen nuoruutensa ei ollut pelkkää menestystä. Hän kamppaili vakavien henkilökohtaisten ongelmien kanssa, mukaan lukien päihderiippuvuus, joka johti julkisiin ongelmiin ja uransa keskeytymiseen.

Näistä haasteista huolimatta Lyonne onnistui kääntämään elämänsä suunnan. Hän kävi läpi kuntoutusta ja palasi näyttelemisen pariin, mikä osoitti hänen sitkeytensä ja kykynsä voittaa vastoinkäymiset. Hänen comebackinsa oli vaikuttava, ja hän on puhunut avoimesti kamppailuistaan, mikä on inspiroinut monia ihmisiä.

Merkittävät roolit

Lyonnen ura televisiossa ja elokuvissa on ollut monipuolinen. ”Orange Is the New Black” -sarjan lisäksi hän on tehnyt vaikutuksen monissa muissa tuotannoissa. Hän on näytellyt elokuvissa kuten ”But I’m a Cheerleader”, jossa hän esitti pääroolia, ja ”American Pie” -elokuvasarjassa, jossa hän näytteli Jessicaa. Nämä roolit ovat auttaneet häntä rakentamaan vankan fanikunnan.

Televisiossa Lyonne on loistanut myös sarjassa ”Russian Doll”, jossa hän ei ainoastaan näytellyt pääosaa, vaan myös toimi yhtenä luojista ja tuottajista. Sarja sai kiitosta sen omaperäisestä juonesta ja Lyonnen suorituksesta, ja se vahvisti hänen asemaansa yhtenä aikamme kunnioitetuimmista näyttelijöistä.

Yhteistyöt ja saavutukset

Lyonne on työskennellyt monien tunnettujen ohjaajien ja näyttelijöiden kanssa. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Wes Andersonin kanssa elokuvassa ”The Darjeeling Limited” ja työskennellyt yhdessä Amy Poehlerin kanssa ”Russian Doll” -sarjassa. Lyonne on tunnettu siitä, että hän tuo ainutlaatuisen energian ja syvyyden rooleihinsa, mikä tekee hänestä halutun yhteistyökumppanin.

Hänen saavutuksiinsa kuuluu useita palkintoehdokkuuksia, kuten Emmy-ehdokkuus ”Orange Is the New Black” -sarjasta. Lyonne on myös voittanut Screen Actors Guild -palkinnon osana sarjan näyttelijäkaartia. Nämä tunnustukset ovat osoitus hänen lahjakkuudestaan ja ammattitaidostaan alalla.

Henkilökohtainen elämä

Lyonnen henkilökohtainen elämä on ollut täynnä ylä- ja alamäkiä. Hän on ollut avoin kamppailuistaan päihderiippuvuuden kanssa ja siitä, miten se vaikutti hänen uraansa ja henkilökohtaista elämäänsä. Lyonne on kuitenkin esimerkki siitä, miten vaikeuksien kautta on mahdollista löytää uusi suunta ja menestyä.

Hän on myös tunnettu hyväntekeväisyystyöstään ja tuestaan erilaisille sosiaalisille ja poliittisille syyille. Lyonne käyttää julkisuuttaan hyväkseen puhuakseen aiheista, jotka ovat hänelle tärkeitä, ja on siten vaikuttanut positiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun.


Muuta mielenkiintoista luettavaaa muualta:

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen. Tutustu tästä: Google Pay Nordea oppaaseen.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin.

Miksi tarvitset älypuhelimelle panssarilasia?

Älypuhelimen panssarilasi tarjoaa monia etuja. Se suojaa näyttöä naarmuilta ja rikkoutumiselta, mikä voi olla kallista korjata. Lisäksi se säilyttää näytön selkeyden ja herkkyyden, joten käyttökokemus säilyy optimaalisena. Panssarilasi on edullinen vakutuus älypuhelimelle kuin koko näytön korjaaminen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa