TÁR – pääosassa kaksinkertainen Oscar-voittaja Cate Blanchett – tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimeen 10. marraskuuta

Ajankohtaista SkyShowTime

Focus Features- ja Universal Pictures International -tuotanto TÁR tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimeen 10. marraskuuta.

Todd Fieldin tuottaman, käsikirjoittaman ja ohjaaman TÁR-elokuvan pääosassa nähdään Cate Blanchett muusikkoikoni Lydia Tárin roolissa. TÁR tutkii vallan muuttuvaa luonnetta sekä sen vaikutuksia ja kestävyyttä nykymaailmassa. Kaikkien aikojen suurimpiin eläviin säveltäjä-kapellimestareihin usein luettu Lydia Tár on suuren saksalaisorkesterin ensimmäinen naispuolinen kapellimestari.

Kolmesti Oscar-ehdokkaana olleen Todd Fieldin elokuvan pääosassa nähdään kaksinkertainen Oscar-voittaja Cate Blanchett. Tarina seuraa, kuinka Tár valmistautuu uransa huipulla kirjan julkaisuun sekä odotettuun Mahlerin viidennen sinfonian esitykseen. Muutaman viikon aikana hänen elämänsä alkaa suistua raiteiltaan erittäin modernilla tavalla. Tuloksena on ankara tutkielma vallasta ja sen vaikutuksista sekä kestävyydestä nyky-yhteiskunnassa. Muissa rooleissa nähdään mm. Nina Hoss, Noémie Merlant, Sophie Kauer, Julian Glover, Mark Strong, Allan Corduner ja Sylvia Flote

Musiikin TÁR-elokuvaan on säveltänyt Grammy-palkittu säveltäjä Hildur Guðnadóttir, joka voitti ensimmäisenä naispuolisena säveltäjänä Oscarin, Golden Globen ja BAFTA-palkinnon parhaasta alkuperäissävellyksestä.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia), ja palvelua voi kokeilla maksutta seitsemän päivän ajan – peru tilaus milloin tahansa.


Muuta mielenkiintoista luettavaaa muualta:

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen. Tutustu tästä: Google Pay Nordea oppaaseen.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin.

Miksi tarvitset älypuhelimelle panssarilasia?

Älypuhelimen panssarilasi tarjoaa monia etuja. Se suojaa näyttöä naarmuilta ja rikkoutumiselta, mikä voi olla kallista korjata. Lisäksi se säilyttää näytön selkeyden ja herkkyyden, joten käyttökokemus säilyy optimaalisena. Panssarilasi on edullinen vakutuus älypuhelimelle kuin koko näytön korjaaminen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa