Varo juonipaljastuksia! Hyytävä Elisa Viihteen alkuperäissarja Ivalo jatkuu Ruudussa – katso 3. kauden dramaattiset ensiminuutit!

Ajankohtaista Luettavaa Ruutu Sarjat

Kaikkien aikojen suosituimman Elisa Viihde -alkuperäissarja Ivalon kolmas kausi alkaa Ruudussa keskiviikkona 4.10. Kolmas kausi toimii myös itsenäisenä tarinana ja sen pariin voi hypätä suoraan uutenakin katsojana.

Odotetun kolmannen kauden ensimmäisessä jaksossa Nina Kautsalo (Iina Kuustonen) on palannut Ivaloon, sillä hänestä on tulossa uusi poliisipäällikkö. Kun paikallinen apteekkari löytyy murhattuna, Nina pääsee tutkimaan tapausta viimeisenä tehtävänään vanhan parinsa Aikion (Janne Kataja) kanssa.

Samaan aikaan amerikkalaisen autonvalmistajan testiauto yritetään kaapata. Kaappaus ei onnistu, mutta auto katoaa. Pian Nina vakuuttuu, että murhatutkimus kytkeytyy jollakin tavalla kansainväliseen autobisnekseen.

VARO JUONIPALJASTUKSIA: Ivalon 3. kauden dramaattiset ensiminuutit

Kolmannen kauden pääroolissa jatkaa Iina Kuustonen, ja mukana on myös muita aiempien kausien näyttelijöitä sekä myös aivan uusia nimiä. Edellisiltä kausilta jatkavat mm. Pihla Viitala, Mikko Leppilampi, Janne Kataja, Taneli Mäkelä ja Iinan roolihahmon tytärtä esittävä Venla Ronkainen.

Uusissa jaksoissa paluun tekevät myös ykköskaudelta tutuksi tulleet Hamarit, joita esittävät Kari Hietalahti ja Elena Leeve. Uusina näyttelijöinä mukana ovat muun muassa Kreeta Salminen, Kai Lehtinen sekä palkitussa Munkkivuori-sarjassa näytelleet nuoret näyttelijälupaukset Viljami Loponen ja Lumo Levy.

Kolmannen kauden on ohjannut Juha Lankinen, ja sen on käsikirjoittanut Iiro Küttner. Sarjan on Elisa Viihteelle tuottanut Jarkko Hentula Yellow Film & TV:stä.

Ivalon kolmas kausi on ensimmäinen uusi Elisa Viihde -alkuperäissarja, joka saa ensi-iltansa Ruudussa. Jaksoja julkaistaan keskiviikkoisin yksi jakso kerrallaan, ja ne on katsottavissa vain Ruutu+ -tilauksella. Myös Ivalon aiemmat kaudet ovat nyt katsottavissa Ruudussa!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa