Ruutu lanseeraa Pluto TV:n Suomeen – tarjolla kymmeniä ilmaisia suoratoistokanavia sarjoille kuten Frasier, Ryhmä Hau ja CSI Miami

Ajankohtaista Ruutu Sarjat Sekalaista

Tänään lanseerattava Pluto TV tuo Ruutuun kymmeniä uusia kanavia suosikkisarjoistasi. Kaikki sisällöt ovat katsottavissa täysin maksutta. Suoratoistokanavat ovat kasvattaneet suosiotaan maailmalla viime vuosina ja Paramount Globalin ja Sanoman yhdessä Suomeen lanseeraama Pluto TV on markkinoiden suurin toimija. 

Ruutuun tänään lanseerattava Pluto TV sisältää kymmeniä suoratoistokanavia, joiden käyttö on helppoa ja ilmaista. Suoratoistokanavat toimivat samaan tapaan kuin tavalliset televisiokanavat, ne vain sijaitsevat Ruudussa. Valitsemansa kanavan voi yksinkertaisesti klikata päälle, ohjelmat pyörivät koko ajan ja kanavilla on mainoskatkoja. Pluto TV:n tarjontaan pääsee nyt tutustumaan Ruudun etusivun uudistuneessa Kanavat-osiossa. 

Suosikkiohjelmia omilta kanaviltaan ympäri vuorokauden

Pluto TV:n kanavavalikoima sisältää monipuolisen kattauksen Paramountin suosikkiohjelmia. Omat suoratoistokanavat ovat muun muassa sarjoilla: CSI Miami, South Park, Frasier, Ryhmä HauBeverly Hills 90210 sekä Star Trek: Next Generation. Lisäksi tarjolla on esimerkiksi elokuvia ja lastenohjelmia pyörittävät kanavat. Sarjat on tekstitetty ja lastensisällöt dubattu suomeksi.

Kansainvälisten ohjelmakanavien lisäksi Ruutu tuo tarjolle suoratoistokanavia kotimaisista Nelonen Median suosikkiohjelmista. Heti katsottavissa ovat omat ympärivuorokautiset kanavat Sykkeelle, Huvila & Huussille ja Suomen Huutokauppakeisarille

Suoratoistokanavat monipuolistavat TV-katsomisen tapoja ja on hienoa päästä lanseeraamaan Pluto TV Ruudussa. Tuomme valtavan määrän suosittuja sisältöjä omina kanavinaan helposti ja maksutta kaikkien katsottavaksi ja uskomme tämän yhteistyön kasvattavan Ruutua merkittävästi. Lähes 40 uuden kanavan avulla pääsemme todella hemmottelemaan klassikkosarjojen faneja”, kommentoi Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso.

Suoratoistokanavien suosio on vahvassa kasvussa maailmalla

Paramount Globalin omistama Pluto TV tarjoaa mainosrahoitteisia ja maksuttomia suoratoistokanavia kuluttajille ympäri maailman. Tätä uutta tv-sisältöjen kuluttamistapaa kutsutaan nimellä FAST, joka muodostuu sanoista Free Ad-Supported Streaming Television. Sanoma ja Ruutu tuovat Paramount Globalin FAST-kanavat ensimmäistä kertaa Suomen markkinoille. Pluto TV on markkinoiden suurin FAST-toimija ja sillä on yli 80 miljoonaa aktiivista kuukausikäyttäjää. 

Olemme iloisia, että pääsemme yhdessä Ruudun kanssa lanseeraamaan Pluto TV:n Suomessa. Ruutu on ollut Paramountin tärkeä kumppani jo vuosien ajan ja tuomme nyt luontevana seuraavana askeleena Pluto TV:n johtavan suoratoistokokemuksen Ruudun käyttäjille. Uskomme, että kattava ilmaiskanavien valikoimamme tuo sekä nykyisiä että uusia käyttäjiä Ruudun pariin ja se on myös hieno lisä Sanoman mainostaja-asiakkaille”, kommentoi Pluto TV:n Pohjoismaiden toimitusjohtaja Jesper DahlRuudussa on yli 40 helppokäyttöistä ja ilmaista suoratoistokanavaa 
Löydät Pluto TV:n klikkaamalla itsesi Ruudun etusivulta Kanavat-osioon. Kanavien katsominen on täysin maksutonta ja edellyttää ainoastaan kirjautumisen Ruutuun. Kirjautumisen ansiosta Ruutu muistaa mitä kanavaa katsoit viimeksi ja tarjoaa sitä kun palaat samalle sivulle. 

Uusien kanavien lisäksi Ruudusta löytyy maksutta muun muassa Nelonen, Jim, LIV ja Hero -suoratoistokanavat sekä kansainväliset uutiskanavat Deutsche Welle, Bloomberg TV ja France 24. Yhteensä Ruudussa on tarjolla yli neljäkymmentä maksutonta suoratoistokanavaa, joiden monipuolisesta valikoimasta löytyy katsottavaa moneen makuun. Kanavat-osioon ilmestyy myös lisää suoratoistokanavia säännöllisin väliajoin. 

VIDEO: Näin Pluto TV toimii käytännössä

Tutustu Pluto TV:n tarjontaan täällä

Kuvia Pluto TV:n sarjoista löydät täältä

Pluto TV

Pluto TV, a Paramount Company, is the leading free streaming television service delivering hundreds of live linear channels and thousands of titles on-demand to a global audience of 80 million monthly active users. The Emmy ® award-winning service curates a diverse lineup of channels, in partnership with over 400 international media companies, offering a wide array of genres, languages and categories featuring movies, television series, sports, news, lifestyle, kids and much more. Pluto TV can be easily accessed and streamed across mobile, web and connected TV devices. Headquartered in Los Angeles, Pluto TV’s growing international footprint extends across three continents and over 35 markets.

Ruutu

Ruutu on Nelonen Median videopalvelu, joka tavoittaa keskimäärin miljoona eri päätelaitetta viikossa. Ruutu tarjoaa veloituksetta kattavan viihdepaketin kotimaisia ja ulkomaisia ohjelmasuosikkeja. Ruutu+-tilauksella valikoima täydentyy muun muassa alkuperäissarjoilla, elokuvakirjastolla, lastenohjelmilla ja laatudokumenteilla. Lisäksi tilaajat nauttivat runsaasta kotimaisesta urheilutarjonnasta yksinoikeudella. Omaa Ruutu-tarjontaa voi tuunata lisäpalveluilla, kuten SkyShowtime.​


Muuta mielenkiintoista luettavaa

MobilePay: Tehokas ja kätevä maksupalvelu

MobilePay on tehokas ja kätevä mobiilimaksupalvelu, joka on saavuttanut suuren suosion Pohjoismaissa. Sen avulla voi maksaa verkko- ja fyysisissä kaupoissa sekä siirtää rahaa suoraan ystäville ja tuttaville. MobilePayn käyttö helpottaa arjen raha-asioiden hoitoa ja tarjoaa nopean ja turvallisen tavan maksaa ostokset.

Navionics: Edistyksellinen merikarttasovellus ja navigointiratkaisu

Navionics on merkittävä merikarttasovellus ja navigointiratkaisu, joka tarjoaa veneilijöille ja muiden vesistöjen käyttäjille luotettavaa ja tarkkaa tietoa vesiväylien tilasta, satamista, syvyyskartoista ja muista navigointiin liittyvistä tiedoista. Tämä edistyksellinen sovellus on suunniteltu tukemaan veneilijöitä, purjehtijoita ja kalastajia heidän matkallaan turvallisuuden ja tehokkuuden parantamiseksi.

Lego Master Suomi – joukkueet rakentavat mestariteoksia

Lego Masters Suomi on suosittu kilpailuohjelma, jossa tiimit kilpailevat luomalla upeita rakennelmia Lego-palikoista. Osallistujat osoittavat luovuuttaan, taitojaan ja tiimityötä rakentaessaan uskomattomia Lego-teoksia. Kilpailu vaatii mielikuvitusta, tarkkuutta ja nopeita ratkaisuja. Lego Masters on inspiroiva ohjelma kaikille Lego-faneille, jotka rakastavat nähdä palikoiden muuttuvan.

Mikä on dropshipping verkkokauppa?

Dropshipping -verkkokauppa on yksi nopeimmin kasvavista liiketoimintamalleista nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Dropshipping mahdollistaa yrittäjille verkkokaupan perustamisen ilman tarvetta varastolle, tuotteiden pakkaamiselle tai lähetysten hallinnalle.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa