Futurama 11

Disney: FUTURAMAN 11. KAUDEN TRAILERI JULKAISTU

Ajankohtaista Disney+

Disney+ julkaisi uuden Futurama 11.kauden trailerin komediasarjasta. Sarjan odotettu paluu tapahtuu 24. heinäkuuta Disney+ -palvelussa.

Lyhyen kymmenen vuoden tauon jälkeen Futurama on ryöminyt voitokkaasti ulos kryogeenisestä putkesta – alkuperäiset näyttelijät ja satiirinen henki tallella. Sarjan 11. kausi tuo mukanaan kymmenen täysin uutta jaksoa, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin.

Uudet katsojat voivat helposti hypätä mukaan alkavalla kaudella, kun taas pitkäaikaiset fanit saavat vastauksia vuosikymmeniä kestäneisiin Futurama-mysteereihin, kuten Fryn ja Leelan eeppiseen rakkaustarinaan, Nibblerin pentulaatikon salaperäiseen sisältöön, pahan robottipukin salaiseen historiaan sekä Kifin ja Amyn sammakonpoikasten olinpaikkaan.

Samalla kaupungissa riehuu uusi pandemia, ja miehistö tutkii muun muassa rokotteiden, bitcoinin, cancel-kulttuurin ja suoratoistopalvelujen tulevaisuutta.

Kuva: Disney


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Kryptovaluutta muuttaa maksuliikennettä

Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää vahvaa salausta turvallisuuden takaamiseksi. Kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat muuttaneet maksuliikennettä merkittävästi viime vuosina. Ne tarjoavat nopeita ja edullisia tapoja lähettää rahaa ympäri maailmaa ilman perinteisten pankkien välitystä. Kryptovaluutan käyttö on edelleen suhteellisen uutta, mutta sen suosio kasvaa jatkuvasti ja sillä on potentiaalia mullistaa maksuliikenne tulevaisuudessa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 4 / 5. Arvosteluja: 1

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa