Arvostelussa Viaplayn elokuvatarjonnan Murder at Yellowstone City

Ajankohtaista Elisa Viihde Viaplay Elokuvat Luettavaa Viaplay Viihde

Western eli lännen elokuvia tulee suoratoistokanaville tarjolle tasaiseen tahtiin. Näissäkin elokuvissa ja sarjoissa on paljon vaihtelua tason suhteen. Esimerkiksi SkyShowTimen Django on hieman erilainen länkkärisarja, jota olemme sekä katsoneet että kirjoittaneet alustavan arvostelunkin.

Tällä kertaa katseluun lipsahti lännen elokuva Viaplayn tarjonnasta, lähinnä sen näyttelijäkaartin ansiosta, mutta millainen elokuva Murder at Yellowstone City sitten oli?

Pääosissa: Gabriel Byrne, Thomas Jane, Isaiah Mustafa, Anna Camp, Aimee Garcia, Emma Kenney, Nat Wolff, Richard Dreyfuss, Scottie Thompson, Tanaya Beatty ja Zach McGowan.
Ohjaaja Richard Gray

Yellowstone City on hiljentynyt. Kaupunki syntyi kuntaryntäyksen ansiosta, mutta hiljeni kun kullan määrät vähenivät vähitellen nollaan. Nyt kuitenkin yksi kullankaivaja löytää kultasuonen uudelleen, mutta villi länsi on sitä mistä se tuli tutuksi, eli villi.

Kullankaiva Robert Dunnigan (Zach McGowan) löytää räjäyttämällä kunnon emäsuonen. Käy moikkaamassa vaimoaan Emmaa (Scottie Thompson) ja lähtee juhlimaan yksin kaupunkiin, jossa hänellä onkin paikallisessa bordellissa rakastajatar Isabel (Aimee Garcia). Kauaa ei Robert ehdi juhlia, koska hänet tapetaan, ja juuri kaupunkiin saapunut salaperäinen ratsastaja Cicero (Isaiah Mustafa) pidätetään murhasta. Sheriffi Jim Abrose (Gabriel Byrne) on varma Ciceron syyllisyydestä eikä edes varsinaisesti tutki asiaa enempää.

Sen sijjaan Ciceron ensimmäisenä kaupungissa tavannyt tallityttö Violet Running Horse (Tanaya Beatty) ei usko Ciceron syyllisyyteen, kuten ei usko paikallisen papin vaimo Alice (Anna Camp), eikä pian pappikaan Thaddeus Murphy (Thomas Jane), mutta minkäs teet, jos sheriffi miehineen on näin päättänyt?

Robert ei kuitenkaan ole ainoa, joka kokee saman kohtalon, ja pian on Yellowstone Cityn kaduilla verta enemmänkin ja sheriffi vain haikailee uuden mahdollisen kultaryntäyksen perään ja uusien asukkaiden tuloon – eikä ole täysin kärryillä siitä, mitä kaupungissa tapahtuu.

Murder at Yellowstone city on viihdyttävä elokuva, jota ei pidä ottaa liian vakavasti. Siinä on myös hyviä puolia kuten se, ettei murhaaja selviä aivan heti, eikä myöskään se, miten elokuva lopulta tulisi päättymään. Kaikesta keskinkertaisuudesta huolimatta, ihan viihdyttävää katseltavaa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Laajakaista kotiin: Nopeus ja luotettavuus yhdistyvät

Laajakaista kotiin tarjoaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden, joka mahdollistaa sujuvan suoratoiston, pelaamisen ja etätyön. Se avaa ovet viihdyttäville elämyksille ja tehokkaalle työskentelylle. Riippumatta siitä, tarvitsetko yhteyden viihde- vai työkäyttöön, laajakaista kotiin takaa, että pysyt yhteydessä digitaaliseen maailmaan ilman hidasteita. Valitse luotettava laajakaistapalvelu ja saat kaiken tämän ja enemmän, jotta voit nauttia digitaalisesta elämästäsi täysillä.

Samsung julkisti uuden ViewFinity S9 5K-näyttönsä

Samsung ViewFinity S9 on varusteltu kaikilla graafisen suunnittelun ja valokuvauksen kaltaisilla aloilla tarvittavilla työkaluilla, ja se on myös nimetty CES Innovation Award -palkinnon saajaksi vuonna 2023. ViewFinity S9 tarjoaa 5K (5 120 x 2 880) -resoluutiollaan poikkeuksellisen laadukkaan kuvan ja tekstin tarkkuuden. Sen avulla ammattilaiset voivat työskennellä erittäin korkearesoluutioisen sisällön parissa ilman tarvetta zoomaamiselle.

Miksi sovellusten päivittäminen on tärkeää?

Kun avaat älypuhelimesi ja siirryt sovelluskauppaan, huomaat todennäköisesti useita sovelluksia, joilla on päivitystarjous. Saatat ajatella, että ne ovat vain lisääntyneitä mainoksia tai tarpeettomia häiriöitä, mutta totuus on, että sovellusten päivittäminen on äärimmäisen tärkeää monista syistä. Sovelluksien päivittäminen ei vie aikaa hirveesti, mutta se on äärimmäisen tärkeää tietoturvan ja sovelluksien toimivuuden kannalta. Lue lisää aiheesta sovelluksen päivittäminen diginyt.fi sivustolta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa