DiCaprion “Frontiersmenin” Suomen tv-ensi-ilta

Ajankohtaista Elokuvat

Leonardo DiCaprion tuottamassa upouudessa minisarjassa käydään läpi yksi Yhdysvaltain historian tärkeimmistä vaiheista, maan historian ensimmäiset, myrskyisät 75 vuotta. Frontiersmen saa ensi-iltansa keskiviikkona 25. heinäkuuta vain HISTORY-kanavalla.

Huhtikuussa 1775, vain viikkoja ennen Yhdysvaltain vallankumousta, ryhmä uudisraivaajia aloitti oman vallankumouksensa uhmaamalla Brittiläistä imperiumia ja perustamalla pysyvän asutuksen rajaseudulle. Heidän edessään aukesi 6,5 miljoonan neliökilometrin laaja, villi ja kesyttämätön alue Appalakkien vuoristolta Tyynelle valtamerelle. Siitä tulisi myöhemmin itsenäinen valtio.

HISTORY-kanavan uusi, neliosainen ja kahdeksantuntinen dokudraama Frontiersmen kertoo seikkailunhaluisten uudisraivaajien tarinan. Davy Crockett, Lewis ja Clark, Daniel Boone sekä Andrew Jackson olivat mukana tekemässä uudisasukkaista vallankumouksellisia ja lopulta yhdysvaltalaisia.

Sarjassa käydään läpi ratkaisevan tärkeä vaihe historiaa—vallankumouksesta Kalifornian kultakuumeeseen—jonka aikana Daniel Boone, Meriwether Lewis ja William Clark, John Frémont, Andrew Jackson sekä Davy Crockett matkustivat tiettömien maiden halki päättäväisinä ja itsevarmoina.

Ikonisten uudisraivaajien elämästä kerrotaan dramatisoitujen kohtausten avulla. Luvassa on myös uusia asiantuntijoiden ja survivalistien haastatteluja. Ensimmäinen jakso keskittyy Yhdysvaltain vallankumouksen alkuun. Sota levitessä siirtokunnista syrjäisiin territorioihin Daniel Boonen ja Davy Crockettin kaltaisten uudisraivaajien oli pakko taistella omasta hengestään ja maan tulevaisuudesta.

Toisessa jaksossa seurataan intiaaniheimot yhdistänyttä shawnee-soturi Tecumsehia sekä Lewisin ja Clarkin legendaarista tutkimusmatkaa Tyynellemerelle, kun uusi sota alkoi.

Kolmannessa jaksossa Yhdysvallat luottaa kenraali Andrew Jacksoniin, joka puolusti rajamaita brittejä vastaan. Jacksonin kyseenalaiset keinot ajoivat hänet riitoihin ikonisen Davy Crockettin kanssa.

Neljännessä ja viimeisessä jaksossa perehdytään Davy Crockettin taisteluun Alamossa. John Frémont ja Kit Carson lähtevät salaiselle tehtävälle, joka ajaa Kalifornian ja Tyynen valtameren rannikon sotaan.

Tästä voi katsoa sarjan virallisen trailerin.

Frontiersmen saa ensi-iltansa keskiviikkona 25. heinäkuuta kello 22, HISTORY-kanavalla.


Muuta luettavaa muualta

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira ?

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi
Helsingin nähtävyydet
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Internet historia
Edullinen aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli hinta
Samsung 8K TV
Tilaa netistä
Pasianssi

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged