Arvostelussa Viaplayn Hightown – Jackie Quinoses merikalastuspalvelun agentti

Ajankohtaista Arvostelu C More Cmore Elisa Viihde Viaplay Viaplay

Hightown sarja kertoo kansallisen merikalastuspalvelun agentti Jackie Quinosesista (Monica Raymund), ja siitä kuinka hänen elämänsä muuttuu hänen löydettyään erään yöretkensä jälkeen naisen ruumiin ajautuneena meren rantaan. Hightown sarjaa on tehty kaksi kautta yhteensä 18 jaksoa. Hightown on Jerry Bruckheimerin tuotantoa, joten se antaa luvan odottaa hyvää viihdettä. Sarjan on luonut Rebecca Cutter ja vastaavan tuottajan ovat Cutter, Gary Lennon, Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman ja KristieAnne Reed. Sarja on katseltavissa useammalta suoratoistokanavalta, me katsoimme sen Viaplaysta.

https://www.youtube.com/watch?v=naIEfaBJTLk

Hightown sarjan tapahtumat sijoittuvat Cape Codin pieneen rantakaupunkiin, joka on tunnettu lesbojen huvittelupaikka, ja toisaalta perinteinen rantakaupunki kalastajineen. Ennen ruumiin löytämistään Jackien elämäntavat olivat vähintäänkin räväkät sisältäen niin yhden yön lesbosuhteita, kuin viinaa ja huumeita – kunnes jotain sitten tapahtuu.

Ensimmäinen kausi alkaakin rakentua tämän kuolleen Sherry Henryn (Masha King) ympärille, hänen tappajiensa etsimiselle sekä Jackien omalle polulle kohti raitistumista. Jackien omakaan ystäväpiiri ei ole aivan tavanomainen poliisille… varsinkin Junior (Shane Harper), tuntuu olevan paljossa mukana vaikka isänsä kanssa työskenteleekin kalastajana.

Jos Jackien oma tarina on sekä murhaajan etsimistä ja Sherryn ystävän Krista Collinsin (Crystal Evans) epätoivoista etsimistä, niin toisaalla murhaa omalla tavallaan selvittelee etsivä Ray Abruzzo (James Badge Dale), jolla on aikalaila mielenkiintoa kohti stripparina työskentelevää Renee Segnaa (Riley Voelkel), joka on vankilassa olevan paikallisen huumepomon Frankie Alvarezin (Amaury Nolasco) pojan äiti.

Poliisi on varsin kiinnostunut Cape Codiin tulleesta isosta tuntemattomasta Ositosta (Atkins Estimond), jolla etsivienkin mielestä on jotain tekemistä Sherryn ampumisen kanssa.

Hightown sarjana

Hightown piirtää oman kuvansa Cape Codista bilepaikkana, missä sattuu ja tapahtuu. Se kertoo myös kasvutarinan paikallisesta poliisista, jonka elämässä oli tapahduttava isompi onnettomuus ennen suunnan muutosta. Hightown on hyvää amerikkalaista poliisiviihdettä ilman sen suurempia ja monimutkaisia juonikuvioita. Tässäkin sarjassa tulee esille nykyviihteen huonot puolet: sarjoissa on aivan liikaa seksiä, muuten hyvässä viihdyttävässä sarjassa. Liika seksi vie aikaa näyttelijöiden oikealta työltä, ja näillä näyttelijöillä kuitenkin olisia ammattitaitoa parempaankin kuin vain sängyssä tai autossa vehtailuun.

Jokatapauksessa suosittelemme Hightown sarjaa tv-poliisisarjojen (amerikkalaisten) ystäville, joskaan tässä ei ammuta niin paljon kuin joissain sarjoissa – ampumisten määrä lähestyy toista amerikkalaista vähän samantyylistä ja tunnelmaista sarjaa Mare of Easttownia… Maressa vain näyttelijöille annettiin enemmän valtaa näytellä, ja seksi jätettiin taka-alalle….


Muuta luettavaa:

Mikä on kryptovaluutta?

Kryptovaluutta on kryptografiaan perustuva digitaalinen virtuaalivaluutta. Kryptovaluuttoja on nykyisin yli 5000 kappaletta, ja uusia syntyy koko ajan. Niistä tunnetuin on vuonna 2008 syntynyt Bitcoin. Bitcoinin lisäksi on olemassa useita satoja erilaisia kryptovaluuttoja, joita yleensä kutsutaan vaihtoehtovaluutoiksi.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa.

Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen teatteriesitykseen yhdellä napautuksella. Se onnistuu, jos näet Buy with Google Pay -painikkeen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa