Gigantti lanseeraa oman kanta-asiakasohjelman – luvassa alennushintoja ja vip-ostoksia

Ajankohtaista

Gigantti lanseeraa maanantaina 14.10.2019 oman kanta-asiakasohjelmansa ensimmäisenä kodinelektroniikka- ja kodinkoneketjuna Suomessa. Gigantti lupaa jäseniksi liittyneille asiakkailleen muun muassa pääsyn ostoksille ennen muita valikoituina alennusmyyntipäivinä.

Gigantti-klubiksi nimetty ohjelma tarjoaa monipuolisia asiakasetuja, kuten viikoittain vaihtuvia tuotetarjouksia eri tuoteryhmistä, pysyviä alennuksia sekä laajan joukon muita etuja.

– Haluamme luoda houkuttelevan kanta-asiakasohjelman, jonka avulla voimme lujittaa suhdettamme asiakkaisiimme, tarjota heille hyödyllisiä etuja ja relevanttia viestintää sekä tietysti kasvattaa asiakastyytyväisyyttä. Gigantti-Klubin jäsenet muun muassa pääsevät ostoksille ennen muita valikoituina alennusmyyntipäivinä, vinkkaa Gigantin markkinointijohtaja Sami Särkelä.

Gigantti-klubilaiset saavat käyttöönsä myös yhteistyökumppaneiden etuja, kuten alennuksia kuukausimaksuista ja ilmaisia kokeilujaksoja muun muassa C More -viihdepaketista ja äänikirjapalvelu Storytellistä.

– Seuraamme asiakkaidemme toiveita ja ostokäyttäytymistä tarkasti ja olemme kuunnelleet asiakkaidemme ehdotuksia kehittäessämme asiakasetujen valikoimaa. Tutkimuksissamme asiakkaamme ovat toivoneet meiltä laajoja etuja aina alennuksista klubitapahtumiin. Näihin toiveisiin pyrimme nyt vastaamaan, Särkelä lupaa.

Kaikille avoimeen Gigantti-klubiin liittyminen on ilmaista eikä se sido mihinkään. Klubiin voi liittyä gigantti.fi:ssä ja kaikissa Gigantin 41 myymälässä ympäri Suomen.

– Erillistä kanta-asiakaskorttia ei Gigantti-klubissa ole, vaan tunnistautuminen tapahtuu yhteystiedoilla, kuten vaikkapa puhelinnumerolla tai sähköpostilla, Särkelä kertoo.

Gigantti on kehittänyt asiakasetuohjelmansa sisältöä ruotsalaisesta Elgiganten-sisarketjusta saatujen kokemusten perusteella. Ruotsissa Gigantin asiakasetuohjelma on ollut käytössä vuodesta 2016.

– Olemme saaneet Ruotsissa hyviä tuloksia. Odotamme innoissamme myös Suomen lanseerauksen lähtölaukausta ja ensimmäisiä viikkoja, Särkelä iloitsee. 

Gigantti on Suomen suurin elektroniikan ja kodinkoneiden jälleenmyyjä.

Gigantilla on Suomessa 41 myymälää. Yrityksemme palveluksessa työskentelee 1200 henkilöä myymälöissä, yritysmyynnissä, verkkokaupassa sekä asiakaspalvelussa. Liikevaihtomme on 563 miljoonaa euroa.

Gigantti on osa Norjassa toimivaa Elkjøp-konsernia, joka kuuluu englantilaisen kodinelektroniikkajätin, Dixons Carphone plc:n, omistukseen.

Lisätietoa tuotteista, ajankohtaisista tarjouksista ja yrityksestä osoitteessa gigantti.fi.


Eduskuntavaalit

Eduskuntavaalit järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged