Arvostelussa The Real Housewifes XXX

Ajankohtaista C More Cmore Sarjat Suoratoisto

Varsinaista amerikan reality TV:tä ovat monet Suomessakin eri kanavilla saatavilla olevista The Real Housewives sarjoista, joissa vieraillaan mm. Beverly Hillsin, New Yorkin, New Jerseyn ja Atlantan hienostopiireissä kameroiden seuratessa jokaisen alueen noin puolisen tusinaa naista. Naiset on valittu sarjaan lähinnä siitä syystä, että he ovat keskimääräistä rikkaampia, joko oman liiketoiminnan, miestensä tai suvun rahojen avulla – näin niin perusamerikkalaisten kuin suomalaiset katsojat pääsevät näkemään välähdyksiä siitä ”arjesta” mitä rikkailla amerikkalaisilla elämässään on.

Kuinka hyvin nämä sarjat sitten kuvaavat näiden mukana olevien naisten arkea? Ei ehkä kovinkaan paljon, sillä sarjoissa kuvataan otteita naisten elämästä lähinnä naisten aina kokoontuessa jonnekin lounaalle, piknikille, matkalle tai juhliin – on uusia taloja, uusia liiketoimintoja, uusia avioliittoja, avioeroja, pettämistä, lasten yliopistoon lähtemisiä yms. Sarjat eivät välty tappeluilta ja kovilta sanankäänteiltä, mutta yleensä näissä piireissä nämä naiset kuitenkin lopulta aina tekevät edes näennäisen sovun keskenään, jotta kuvauksia voidaan jatkaa. Sarjoissa on yleistä se, että jokaisen alueen sarjalla on tietty perushenkilövalinnat, jotka jatkavat vuodesta toiseen, ja näiden lisäksi jokaiselle kaudelle vaihtuu 1-2 naista, jollei sitten syystä tai toisesta vaihdos tapahdu jo keskellä kautta. Se, miten nämä naiset juhlivat ja viettävät tätä kameraelämää, on jotain sellaista, mikä ei ole tavallisen ihmisen elämää. Harvalla on nimittäin näin hienoja taloja ja autoja, tai naisilla lähes aina mukana ovat meikkaajat ja vastaavat. Mutta melkoista viihdetttä nämä sarjat kuitenkin ovat.

Itseasiassa tämä formaatti on levinnyt myös muualle maailmaan ja saatavilla on mm. Dubain The Real Housewives.

Vuodesta toiseen kaupungista toiseen

C Morella on katseltavissa esimerkiksi Beverly Hills naisten 12.kausi, sillä sarja alkoi 2010, Orange County naiset ovat jo 16.kaudessa ja New Youk City 12.kausi….

Kauniita naisia, nopeita autoja… välillä jopa aviomiehet saavat omat harvat minuuttinsa kuuluisuudessa. Draamaa, hauskuutta.. viihdettä koko ”rahalla”, siitä on näissä sarjoissa kyse.

Varsinkin New Jerseyn sarjassa miehet ovat menneinä vuosina päässeet hyvinkin esille, samoin kuin Beverly Hillsissä. Näillä sarjan miehillä on useimmilla omat menestyksekkään yritykset, ja joillakin on sitten tullut menestyksen hankkimisessa mutkia matkaan… ja vankilatuomioita…..

Mutta jos etsit kevyttä viihdettä, kauniita kuvauksia ja hienoja paikkoja – The Real Housewives sarjat tarjoavat juuri sitä, eli ennen kaikkea hyvää viihdettä tavallisen arjen keskelle ilman sen suurempia taka-ajatuksia.


Muuta luettavaa muualta:

Mikä ihmeen 5G-verkko?

5G-verkko tarkoittaa viidennen sukupolven datayhteyttä mobiilitekniikassa. 5G-tekniikassa voidaan käyttää noin kymmenkertaista tiedonsiirtonopeutta 4G:hen verrattuna, joten se sopii edeltäjäänsä paremmin myös kodin ainoaksi internetyhteydeksi.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa